Домашна тренировка.

Вярвате ли че е възможно да се постигне едно прилично тяло само с два дъмбела в домашни условия, съчетано с тичане и добър хранителен режим. И без химия!

Зависи какво разбираш от “прилично тяло”, предполагам е възможно, аз на времето като започнах със спорта така си тренирах с разни методи (лицеви опори на гърба с раница пълна с книги, коремни преси, разгъване за трицепс на два стола, кофички на столове) и два дъмбела в нас. Не направих нищо прилично, но то си зависи от храненето и най вече от времето което си готов да го правиш.

Едно момче от махалата беше направило невероятен гръб, на който дори батковците на бионаболче (тогава нямаше друго) завиждаха. Всичко, което ползваше беше лоста в училището до тях и...кофа вода в банята им. Имаше само един дъмбел, но не пречеше бицепсът му да има добре оформено връхче и т.н... А комплект от 2 дъмбела вече си е предостатъчно за едно хубаво и атлетично тяло...
Както винаги - в основата стои храната. Имаш ли пари да се храниш хубаво - може да имаш перфектното в твоите очи тяло.

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 19.06.09 04:57.

19.06.09
05:57

два дъмбела (разглобяеми + достатъчно тежести) и една пейка с раздвижена облегалка са абсолютно достатъчни. и в залата рядко ползвам нещо по-различно

19.06.09
10:51

казано от bgtrener на 19.06.09, 04:39:

Вярвате ли че е възможно да се постигне едно прилично тяло само с два дъмбела в домашни условия, съчетано с тичане и добър хранителен режим. И без химия!

Виж.. в тренировките е важно какво даваш от себе си, а не какво ти е оборудването!
Има хора, които ходят в зали с най-новото и модерно оборудване, а изглеждат като торби и като че ли никога, ама никога не сас тъпвали в зала или правили никакво усилие през живота си!
Да, вярвам...!
Може би ще е нужно да подредиш правилно упражнения не само с дъмбел, а да вкараш и лостове, успоредки... но да... възможно е!
Успех!

20.06.09
05:54

s tiq 2 dumbela moje6 da trenira6: biceps,triceps,gurdi,ramo,grub(do nqkade) i prasec ako ima6 pove4ko tejesti, a kakvo tqlo 6tq postigne6 zavisi ot genetikata ti i ot hr. rejim

Мнението беше редактирано от nacepen на 20.06.09 05:55.

20.06.09
05:55

казано от nacepen на 20.06.09, 05:54:

s tiq 2 dumbela moje6 da trenira6: biceps,triceps,ramo,grub(do nqkade) i prasec ako ima6 pove4ko tejesti, a kakvo tqlo 6tq postigne6 zavisi ot genetikata ti i ot hr. rejim

От това което каза само за храненето уцели :)

20.06.09
05:58

казано от tonu на 20.06.09, 05:55:

s tiq 2 dumbela moje6 da trenira6: biceps,triceps,ramo,grub(do nqkade) i prasec ako ima6 pove4ko tejesti, a kakvo tqlo 6tq postigne6 zavisi ot genetikata ti i ot hr. rejim

dobre :)
nesum vinoven 4e nqma6 vuobrajenie.
btw izvinqvam se za latinicata

Мнението беше редактирано от nacepen на 20.06.09 05:59.

20.06.09
06:02

казано от nacepen на 20.06.09, 05:58:

казано от tonu на 20.06.09, 05:55:

dobre :)
nesum vinoven 4e nqma6 vuobrajenie.
btw izvinqvam se za latinicata

Имам си въображение - но може да се тренира чудесно цялото тяло с дъмбели.... генетиката е определяща за под 8-10% мазнини... друго всичко се постига.

20.06.09
10:43

Последните 2 месеца нямам пари за зала и си тренирам у дома. Имам един дъмбел, който е  “правен” и е доста широк става за трицепс зад врат, лек е но в комбинации и и разни супер серии става, лостове, бягане и много колело. Отговора ми е позитивен- важна е мотивацията и храната разбира се.

20.06.09
11:26

казано от Oranje на 19.06.09, 04:56:

Едно момче от махалата беше направило невероятен гръб, на който дори батковците на бионаболче (тогава нямаше друго) завиждаха. Всичко, което ползваше беше лоста в училището до тях и...кофа вода в банята им. Имаше само един дъмбел, но не пречеше бицепсът му да има добре оформено връхче и т.н... А комплект от 2 дъмбела вече си е предостатъчно за едно хубаво и атлетично тяло...
Както винаги - в основата стои храната. Имаш ли пари да се храниш хубаво - може да имаш перфектното в твоите очи тяло.

аз гръб правя само на лост набирания широко и на тясно  с пове4е извиване в кръста и свити крака и сам мн доволен някои викат не може на лост да направиш пл1тен гръб трябвало скрепец аз смятам 4е просто трябва да правиш 4исто набиранията и задалжителано да имаш тесен хват а пак относно домашните стренировки два д1мбела и лост с поне 40 кела тежести аз правя цяло тяло в домашни уславия с тия неща само4е имам 30 кела ама за гърди правя флайс с прави раце а лоста ми е 30мм шпилка дължина 1 метар и сам го взел да мога да правя френско

Откога буквата “ъ” се пише като 1 и буквата “ч” като 4. :)

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 20.06.09 16:57.

WI

20.06.09
17:28

Ако може да се монтира и едно лостче в домашни условия за набирания или някъде близо до трениращия е просто супер....А относно изказването че без скрипец неможело да се направи хубав гръб,не мисля така............

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1