19.06.09
04:39
Вярвате ли че е възможно да се постигне едно прилично тяло само с два дъмбела в домашни условия, съчетано с тичане и добър хранителен режим. И без химия!
19.06.09
04:43
Зависи какво разбираш от “прилично тяло”, предполагам е възможно, аз на времето като започнах със спорта така си тренирах с разни методи (лицеви опори на гърба с раница пълна с книги, коремни преси, разгъване за трицепс на два стола, кофички на столове) и два дъмбела в нас. Не направих нищо прилично, но то си зависи от храненето и най вече от времето което си готов да го правиш.
19.06.09
04:56
Едно момче от махалата беше направило невероятен гръб, на който дори батковците на бионаболче (тогава нямаше друго) завиждаха. Всичко, което ползваше беше лоста в училището до тях и...кофа вода в банята им. Имаше само един дъмбел, но не пречеше бицепсът му да има добре оформено връхче и т.н... А комплект от 2 дъмбела вече си е предостатъчно за едно хубаво и атлетично тяло...
Както винаги - в основата стои храната. Имаш ли пари да се храниш хубаво - може да имаш перфектното в твоите очи тяло.
Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 19.06.09 04:57.
два дъмбела (разглобяеми + достатъчно тежести) и една пейка с раздвижена облегалка са абсолютно достатъчни. и в залата рядко ползвам нещо по-различно
19.06.09
10:51
казано от bgtrener на 19.06.09, 04:39:
Вярвате ли че е възможно да се постигне едно прилично тяло само с два дъмбела в домашни условия, съчетано с тичане и добър хранителен режим. И без химия!
Виж.. в тренировките е важно какво даваш от себе си, а не какво ти е оборудването!
Има хора, които ходят в зали с най-новото и модерно оборудване, а изглеждат като торби и като че ли никога, ама никога не сас тъпвали в зала или правили никакво усилие през живота си!
Да, вярвам...!
Може би ще е нужно да подредиш правилно упражнения не само с дъмбел, а да вкараш и лостове, успоредки... но да... възможно е!
Успех!
s tiq 2 dumbela moje6 da trenira6: biceps,triceps,gurdi,ramo,grub(do nqkade) i prasec ako ima6 pove4ko tejesti, a kakvo tqlo 6tq postigne6 zavisi ot genetikata ti i ot hr. rejim
Мнението беше редактирано от nacepen на 20.06.09 05:55.
казано от nacepen на 20.06.09, 05:54:
s tiq 2 dumbela moje6 da trenira6: biceps,triceps,ramo,grub(do nqkade) i prasec ako ima6 pove4ko tejesti, a kakvo tqlo 6tq postigne6 zavisi ot genetikata ti i ot hr. rejim
От това което каза само за храненето уцели :)
казано от tonu на 20.06.09, 05:55:
s tiq 2 dumbela moje6 da trenira6: biceps,triceps,ramo,grub(do nqkade) i prasec ako ima6 pove4ko tejesti, a kakvo tqlo 6tq postigne6 zavisi ot genetikata ti i ot hr. rejim
dobre :)
nesum vinoven 4e nqma6 vuobrajenie.
btw izvinqvam se za latinicata
Мнението беше редактирано от nacepen на 20.06.09 05:59.
казано от nacepen на 20.06.09, 05:58:
казано от tonu на 20.06.09, 05:55:
dobre :)
nesum vinoven 4e nqma6 vuobrajenie.
btw izvinqvam se za latinicata
Имам си въображение - но може да се тренира чудесно цялото тяло с дъмбели.... генетиката е определяща за под 8-10% мазнини... друго всичко се постига.
Последните 2 месеца нямам пари за зала и си тренирам у дома. Имам един дъмбел, който е “правен” и е доста широк става за трицепс зад врат, лек е но в комбинации и и разни супер серии става, лостове, бягане и много колело. Отговора ми е позитивен- важна е мотивацията и храната разбира се.
казано от Oranje на 19.06.09, 04:56:
Едно момче от махалата беше направило невероятен гръб, на който дори батковците на бионаболче (тогава нямаше друго) завиждаха. Всичко, което ползваше беше лоста в училището до тях и...кофа вода в банята им. Имаше само един дъмбел, но не пречеше бицепсът му да има добре оформено връхче и т.н... А комплект от 2 дъмбела вече си е предостатъчно за едно хубаво и атлетично тяло...
Както винаги - в основата стои храната. Имаш ли пари да се храниш хубаво - може да имаш перфектното в твоите очи тяло.
аз гръб правя само на лост набирания широко и на тясно с пове4е извиване в кръста и свити крака и сам мн доволен някои викат не може на лост да направиш пл1тен гръб трябвало скрепец аз смятам 4е просто трябва да правиш 4исто набиранията и задалжителано да имаш тесен хват а пак относно домашните стренировки два д1мбела и лост с поне 40 кела тежести аз правя цяло тяло в домашни уславия с тия неща само4е имам 30 кела ама за гърди правя флайс с прави раце а лоста ми е 30мм шпилка дължина 1 метар и сам го взел да мога да правя френско
20.06.09
16:56
Откога буквата “ъ” се пише като 1 и буквата “ч” като 4. :)
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 20.06.09 16:57.
20.06.09
17:28
Ако може да се монтира и едно лостче в домашни условия за набирания или някъде близо до трениращия е просто супер....А относно изказването че без скрипец неможело да се направи хубав гръб,не мисля така............