20.06.09
11:39
Здравейте. По принцип си ходя на фитнес от 1 година и мога да се похваля с резултати. Но от скоро ми е твърде натоварен графика и не мога да насмогна. Може ли някой да ми каже упражнения които да правя в къщи , за да поддържам форма. Мерси предварително :)
20.06.09
17:37
Разпови се из интернет има толкова много упражнения, ако търсиш нещо специялно и не можеш да го откриеш ще помагаме ;)
20.06.09
20:46
Ами аз тарсих ама се тея женски теми анти целулитни и такива и се отказах и точно за това реших да пробвам тук. Нали се пак тука сички сте опитни :P . Иначе нещо специално на което искам да наблегна е корема много искам да го стегна.
21.06.09
07:46
казано от FatalError на 20.06.09, 20:46:
Ами аз тарсих ама се тея женски теми анти целулитни и такива и се отказах и точно за това реших да пробвам тук. Нали се пак тука сички сте опитни :P . Иначе нещо специално на което искам да наблегна е корема много искам да го стегна.
Амии аз чесно казано не съм спец и от скоро съм тук, но мога да ти помогна. . Наскоро правих едни упражнения с швейцарска топка и след това се чуствах много добре, ето ти и линк, ако искаш пробвай. .
http://www.letsgym.com/2007/03/18/gym-with-ball/ , ако нямаш такава топка можеш да си я купиш от всеки спортен магазин. . избираш си диаметър подходящ за тебе и цените не са високи :)
Ако това не ти допада свиркай, ще намерим нещо друго :P ;)
21.06.09
14:11
Бе нече не ми харесва обаче стаята ми е малка. Тва не е толкова голям проблем ще го пробвам, но ако изникне някое друго упражнение давай винаги искам да пробвам нови неща :)
за гърди лицеви опори тип диаманд и сресхто раменете 3х20 на вид за гръб набирания широко и тясно 3х8 на вид
тва сам го пробвал и върши работа за ка4ване на маса лицевите тип диаманд ти наптягат и трицепса доста аз от доста време тренирам така и във фитнес сам стъпвам колкото да видя какво представлява
П.П. ако можеш прави лицевите с дигнати крака (на леглото например) така влиза и горната 4аст
Успех
казано от FatalError на 20.06.09, 11:39:
Здравейте. По принцип си ходя на фитнес от 1 година и мога да се похваля с резултати. Но от скоро ми е твърде натоварен графика и не мога да насмогна. Може ли някой да ми каже упражнения които да правя в къщи , за да поддържам форма. Мерси предварително :)
Здравей това което аз мога да ти предложа са упражнения за тялото само с собствената тежест...
Предлагам само 4 упражнения. Колкото по-просто, толкова по-трудно ще се объркат нещата.
1; лицеви опори, лицеви опори на колене (единствено ако не можеш да правиш пълната версия), индийски лицеви.
2; клекчета Просто клякаш до долу с изправено тяло, можеш да държиш ръцете отпред или на кръста. Ритъмът на дишане е важен.
3; Планк - Това упражнение се прави за време. На първо време целта ти е да стигнеш издръжливост от 1 минута. В дългосрочен план - 3 минути.
4; Коремни преси без инерция
Ако можеш да тренираш 6 дена седмично, ефектът ще е най-сполучлив. Ако не - през ден. Ако пропускаш тренировки, издръжливостта ти ще пада и няма да прогресираш. Просто правиш упражненията едно след друго, тренировката ще отнеме не повече от 10-15 минути. Целта е с времето да правиш все повече повторения.
Дано да съм помогнал. По-здрави !
Мнението беше редактирано от tonu на 22.06.09 03:41.