[LOG]Fyre + L-Carnitine + Animal Pak (post SX stack) /10.07 - 10.08/

Темата е заключена.
Прескочи до:
SP

10.06.09
18:56

ами от 87 кг—-> 83 кг в момента.

ММ има позагубена, но не много, основно си е мас! Общо взето с тоя моя начин на живот от последните седмици, без SX-а щях да си плюя и на прогрес и на добавки и всичко изградено бързо бързо щеше да се изпари (знам от горчив опит :D)Та бърнара си знае работа и само от масните депа помпа енергия и топи..

В неделя така и така всички свършва откъм поправки и сесии и простотии и тогава ще му тегля чертата на идиотския режим и ще поработим малко по “професионално” така да се каже, пък да видим

Хайде де продължи с ревюто, със сигурност е интересно!!!

19.06.09
11:11

Той с’а щъка из чуждите дневници и докато стигне до своя сиииииии...  :)

SP

19.06.09
13:38

Миии то почнах сам да си пиша и да си отговарям тука като идиот та малко се поспрях :D

Иначе почнах да ходя леко полеко на фитнес. Малко размених сплита и тренирам Гърди с трицепс, Рамо с бицепс и Гръб с корем да кажем.

Паднала ми е силата, но не драстично. Кардио не съм правил, а килограмите са 81,5 вече.. :) Продължавах да пия по един хап на ден и общо взето си ми даваше това, от което имам нужда.

Иначе днеска като станах, явно сънен ли съм бил какво, ама взех че гаврътнах два хапа наведнъж :D после стоях пет минути и гледах тъпо в стената с физиономия - “абе що стана” :D :D :D както и да е, тъкмо ще видя как стоят нещата при тази доза. все пак 28 дни си цъкам по 1 хап на ден, та трябва да съм привикнал.

Още около седмица-две ми остава (в зависимост как и колко ще ги пия) и ще пусна едно стабилно ревю плюс резултатите преди-след.

Принципно аз съм доволен от бърнъра - според мен е огромен плюс, че е силен и ти дава резултати дори от минимална доза. Така може да си сигурен, че ще ти подейства и може сам да определиш, колко трябва да пиеш, като винаги имаш възможност да засилиш при нужда ;)

П.с. - още един плюс - гадината топи мазнините, но не пипа мускула. Протеин глутамин ВСАА и прочие не пия. Храненето ми е далеч от перфектно(но поне се старая в тренировъчните дни да има два пъти месо в менюто ми), но мускула се запазва и не издъхва.. Общо взето намалявам в ханша корема, краката, но горната част от тялото си стои. Това е и ефектът, който търсих, просто няма какво повече да искам.

Мнението беше редактирано от Sparxter на 19.06.09 13:42.

Нави ме да го пробвам !!!

SP

19.06.09
13:58

Лично мои впечатления са, че ти от силни препарати и странични ефекти не се плашиш и не се оплакваш. Така че, тва няма да е проблем за теб, но всичко си опира до дозата и това да си я нагодиш спрямо себе си. Какво пише на опаковката не чети! почни си с един хап, бъди готов за 2-3-4 дни да си малко в джаза, но после всичко си заспива. Ако превишиш дозата и се появят странични ефекти - просто я намали и очаквай отново да утихнат нещата.

Тия неща спазваш ли ги ще получиш много от продукта. Вече останалото си зависи от диетата и тренировките. Факт е, че аз лично ям престъпно малко според форумните представи (не ми пречи грам просто съм си така), та може би и затова така драстично намалявам. Но за сметка на това съм тичал три-четири пъти за месеца и имам 8 силови тренировки всичко на всичко.

SP

20.06.09
15:57

Баси, малко пак същата картинка се получава като в началото.. Увеличих дозата на два хапа и пак ме треснаха философските диспути по форумите, буквалното гадене от храната, учестеното сърцебиене, якия пауър и сериозното недоспиване. Спал съм 2 часа при тва неспокойно тая нощ, после фраснах директно със ставането 2 хапа и пак станах господин 100 живота. Тъпак съм, че ги изпих тия две хапчета без да се усетя вчера ама квото такова. Предвид новата дозировка имам още 7 дни да пия от продукта пък да видим какво ще става. Да кажем, че е добре, щото си стресирам тялото и атакувам с нови сили мазното- баш в края на цикъла, когато обикновено най-утихват нещата и откъм резултати и откъм мотивация..

Но тва е - очевидно всяко увеличение на дозата си съпътства 2-3 дни ходене по облаците и после сриване със земята - щеш не щеш трябва да свикваш..

П.с. правих кардио най-накрая - вчера веднага след силовата (5 упражнения за гръб).. разстоянието което си го бягам (оказаха се 4 км  общо - 2 по нанагорнище, после 2 леко спускане навръщане) го изминавам с една-две почивки максимум (ходене около минута). тоя път ги докарах до 4-5. накрая даже на всеки 100 метра спирах щото имах чувството, че ще ми изскочи сърцето и белия дроб през ушите. Но резултат имаше де.. факт. Най-малкото си закарах задника да тичам, нещо което не бях правил от доста време.. :D

Вече съм 81 кила.  Квото и да е за 7 дни на тоя режим минимум кило ще сваля още. Отсега мога да твърдя, че никак никак не е зле. Вярно, че почнах приема при 87, но това са ми килограмите без водата и простотиите. Като спрях селмасса бях 92 кг. и си прекарах известно време на диета и физическа активност - да ми свикне тялото и да разкара “лесните килограми”. От тия 7 дето изчезнаха за 30 дни смея да твърдя че едно 95% поне си е мас мас и пак мас. няма лошо! По-чисто през живота си никога не съм свалял.

Мнението беше редактирано от Sparxter на 20.06.09 16:01.

20.06.09
17:27

Като ти гледам яденето и тренирането просто няма начин тея 7 кг да са само мас.Освен това не съм чувал досега някой да е успял да свали 7 кг мазно за 30 дни.Както знаеш това 63 000 калории дефицит в идеалния случай.Или по 2100 всеки ден.

SP

20.06.09
22:48

ми ако си набавям 1200 кк от храна и изгарям 500 кк в тренировки при 3500 кк нужни на ден.. колко ли ми е дефицита според тебе?

DK

21.06.09
08:22

предлагам да пуснеш една междинна снимка преди/след 7те килограма и да ни затвориш дружно устите, че тия 7 кила са чиста мас.
кво ще кажете колега ?

SP

21.06.09
13:28

снимки след 7 дни за по-голям ефект и сърцетуп на верните ми читатели, малко съспенс да има :D

Просто тия всичките изчисления 62090,78 калории на месец=7,345 кг, пък 3434,89 на ден=0,4787 кг и бла бла бла са некви егати смешните. Едно е колко, ям, друго е колко ми е баланса, трето е колко тренирам, четвърто е и СХ-а колко яде тая гад, дори и да съм си вдигнал цел ден краката у въздуха и те така.. Да не говорим, че нищо впечатляващо не са 7-9-12 кг за месец, поне според моите представи. Важното е кво ще се покаже в огледалото ;)

Мнението беше редактирано от Sparxter на 21.06.09 13:29.

21.06.09
15:12

Не се измъквай, момченцееее..  :)  Давай снимки.

SP

21.06.09
15:13

уча се от колегите с по 10000 страници дневници, трябва интрига да има бре :D уж на ванката му говоря за маркетинг стратегии пък нищо не прилагам на практика :D

казано от biker_boy на 20.06.09, 17:27:

Като ти гледам яденето и тренирането просто няма начин тея 7 кг да са само мас.Освен това не съм чувал досега някой да е успял да свали 7 кг мазно за 30 дни.Както знаеш това 63 000 калории дефицит в идеалния случай.Или по 2100 всеки ден.

Хайде бе Мечкаров, машинен инженер си как може да смяташ толкова плоскостъпо. Първо един килограм телесно тегло ако искаш да свалиш ще ти се наложи да имаш дефицит от 7 000 ккал, а не 9 000, скоро го обяснявах на Венци, тя не ме разбра предполагам и ти не би ме разбрал. Значи 7 по 7000 = 49 000 а не 63 000, демек сиреч по 1633 ккал на денонощие. Ха сега като инженер пресметни, една термомашина (каквато е тялото) колко енергия в повече, ще и трябва ако си повиши температурата с един градус, а сега пресметни ако и се повишат нуждите на тая машина или загубите вътре  в нея какво става при положение, че пак работи това което и преди. Ха сега сметни ако тялото ти в следствие на адреналина, получава микро треперения около 12 часа на денонощие колко енергия хаби това (взимал си кленбутерол, знаеш за какво треперене става въпрос). Като цяло мисля, че не е не възможно да се свалят 7 кг за 30 дни не за друго ми самия аз съм свалял и повече къде от вода къде мас, къде мускул гликоген къде  ми се е изпразнил храносмилателния тракт.

21.06.09
16:23

Идеята беше че говорим за 7 килограма мазнини Иване.Както сам знаеш може и 15 кила да свалиш за месец,но колко от тях са мазнини,и колко ще ти падне корема за тея кила е друг въпрос.Отделно както знаеш,при приемани 1200 калории и 2000 дефицит тялото спира да сваля,смятам си го изпитвал това лично и изпадаш в застой.А и като се приемат 1000 калории дневно от които има няма 100 гр белтък просто не виждам какъв мускул ще се пази.Не оспорвам действието на sx но гледам форума е пълен с логове за бърнъри едва ли не магически.Аз смятам че с тая храна сигурно и без sx ще са сходни резултатите.Също много важно е и досега режима какъв е.Ако си се тъпчел със много калории и сладко,много ясно че като ги орежеш и веднага ще сваляш,ама ако си бил на ограничение на храната ще сваляш ама друг път.Апък ако е свалил 7 кила само мазно,значи всички от форума е така напразно се стремят да ядат по поне 200 гр белтък по 5-6 пъти на ден и пак губят мускул,но с магията sx дори и с 1000 калории на ден ние ще свалим корема без да ни паднат ръцете.Междудругото аз също ще го пробвам ей така от любопитство.

Мнението беше редактирано от biker_boy на 21.06.09 16:27.

Мечкаров не вярвай на всичко което четеш, ако идеята е да станеш концлагерист (set by Oranje) познай кой е най бързия път. Тялото може и да иска да спре ама да не може от хапчето, и това съм го изпитвал миналата година чудеса направих чрез хапчета. Ти какво очакваш от един бърнър да гори вместо теб ли ?!! Ето аз свалих 4 кгза месец с нулева аеробика,  без бърнър що с бърнер да не мога да сваля 7 ?!?!Като един познат дето никога нямало да си купи добавка, защото на всички пишело да ги съчетае с хранителен и тренировъчен режим. И пак ти казвам, че чакам твой дневник.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 21.06.09 16:28.

SP

21.06.09
16:37

казано от biker_boy на 21.06.09, 16:23:

.Ако си се тъпчел със много калории и сладко,много ясно че като ги орежеш и веднага ще сваляш,ама ако си бил на ограничение на храната ще сваляш ама друг път

ейййййй начи. писал съм че изкарах един период на диета и кардио тренировки в който свалих 5-те лесни кила. Чак впоследствие почнах СХ. Докато пиех селмас-а ядях повечко но в никакъв случай боклуци - пиле свинско шунка салати овес картофи.  Ванката много точно ти е казал, че и да си в застой, хапчето пак ще си смуче своето. Точно пък аз няма да ти вея знамена на магически добавки и бла бла. Подобни екстремни сваляния съм имал и преди, само дето ставах 20 сантиметра в рамената. Явно е до човека, другото е, че не ме тресе манията да се меря през ден и не сънувам шоколади и тутманици, което винаги ми е било в плюс при свалянето.

мускули съм свалил 100%, не съм на стромба баси. но в никакъв случай драстично.  Ръката ми е 40, да кажем да е била 41 макс.. от талията повече от 10 см ги няма (това последния път, сега може и да са повече.)за 7 кила смятам, че е приемливо!

След седмица ще напиша резултати плюс снимки преди/след. тва е

Мнението беше редактирано от Sparxter на 21.06.09 16:39.

Ей ще ме надъхате да прежаля 80 лева за да споделям после :).

SP

21.06.09
16:41

Няма лошо. Всъщност, за да съм честен тоя продукт си заслужава един нормален лог. Разчитах на емзо ама той се отказа.
Още в началото казах, че тва моето ще е по-скоро експеримент как ще действа СХ при екстремни условия + идиотско хранен режим тренировки. Такива стриктни логове в нета може с килограми да се намерят за всеки продукт убеден съм.
Въобще при някой маниак дето си брои калориите, ГИ, пази си мускула с БЦАА Протеини, храни се през 2 часа и кво ли още не, може да направи и повече, може и да остане разочарован. Аз правя квото усещам за добре и засега съм много доволен от това което постигам - толкоз :)

Мнението беше редактирано от Sparxter на 21.06.09 16:42.

Не съм чак маниак,  ама съм в групата на “трудно отказващите се при наличие на странични ефекти”  :lol: . Аз също се надявах на един хубав истински лог на този продукт. Казах, че е опасен доказах го, не съм си променил мнението, но бих се радвал на един прекрасен лог. Разбира се точен ясен и категоричен. С хранене, трениране, състояние и то всекидневно. Уж много хора го купиха пък ...

21.06.09
17:24

Не претендирам, че ще направя прекрасен лог на SX, ама все пак мисля да му направя... след месец обаче...

22.06.09
06:47

С тия две хапчета на ден и спане по 2-3 часа, и силно сърцебиене при тренировка, вземи си провери кръвното и ако ти е в нормални граници ще ти кажа евала.Караш на първа с 100км/час и незнам до какви странични ефекти би довело.

SP

22.06.09
07:58

кръвното не ми е в граници 101 % ;) нещата обаче утихнаха, както си и знаех. просто при първия прием на новата доза си има такива кофти моменти.. Но се пораздвижиха нещата опредеено от двата хапа. Явно при едно поддържане на дозата поутихват процесите.. Но поне за мен и с моите впечатления повече от един път не бива да се увеличава дозата. С първоначалните дози + увеличението са си два стреса за организма при това сериозни. Трети не е оферта да се прави май..

Представи си, ако го взимаш спрямо препоръките на производителя сигурно ще пукнеш от кръвно.

SP

22.06.09
08:24

е.. има си хора и хора.. Сигурно на някой хипохондрик едва от 3 хапа ще усети нещо. Но е факт, че с 1 хап чудесно може да изкараш максимума от продукта. При мен си действаше чудесно, а все пак съм на 23 год,  над 80 кила. Какво остава за някоя мацка на 21- 51 кила. Тя от два хапа ще изтрещи сигурно :D Абе трябва човек да си слуша тялото.

Единственият минус за мен на СХ е наличието на продукт на същата фирма наречен СХ бустър. Т.е. ако 1 хап ти е малко, а 2 са ти много, може да удариш една капсула СХ бустър и тва ще ти продължи ефекта от СХ-а с около три часа. Така наречената половин доза е това.

Та си мисля, че производителя е направил оптималния прием за общо взето всички типове да е хап и нещо.. 1,5 или 2,5 дори 3,5 на ден. Все пак трябва да се купуват тия СХ бустъри, а ако 1 или 2 хапа ти стигат идеално, това няма как да стане..

GL

23.06.09
11:35

аз вече изпих 1 опакова,ефектът е измумителен(несравним).
искам пак да си купя търся го от поне от 4 5 дена никаде няма.... някои случайно да знае... къде мога да го намеря възможно най-скоро ? благодаря предварително smile

23.06.09
11:52

Сори за маймуницата, не бе нарочно:) Та:
Извинявай, че ти пиша в темата, но да не отварям нова за този продукт, че вече много станаха...Въпросът ми е туй чудо влияе ли ти по някакъв начин на кръвното, на сърцето и т.н. Днес пих две, смесени малко по-късно с кафе и кола и....стана много странно. Енегрия, тежест адска в ляво, но - абсолютно нормално кръвно и пулс?!?!? Не разбирам много що се получава така, при теб имало ли е подобно нещо?

Мнението беше редактирано от Big_big на 23.06.09 22:11.

23.06.09
16:09

Като стана въпрос за дозировка, предполагам не е проблем  и половин капсула, т.е. изсипвайки половината съдържание. Моя позната го приема по този начин, тъй-като една капсула и идва в повече.

Мнението беше редактирано от stivcho на 23.06.09 16:10.

24.06.09
18:06

казано от Big_big на 23.06.09, 11:52:

Сори за маймуницата, не бе нарочно:) Та:
Извинявай, че ти пиша в темата, но да не отварям нова за този продукт, че вече много станаха...Въпросът ми е туй чудо влияе ли ти по някакъв начин на кръвното, на сърцето и т.н. Днес пих две, смесени малко по-късно с кафе и кола и....стана много странно. Енегрия, тежест адска в ляво, но - абсолютно нормално кръвно и пулс?!?!? Не разбирам много що се получава така, при теб имало ли е подобно нещо?

Човек това с две хапчета и да биеш кафе и кола!!!!!Недей си прави такива експерименти.Никакво кафе, кола и енергийни напитки.

01.07.09
18:39

Sparxter - какво става?
Свърши ли лог-а?
Съдейки по настроенито ти в последните ти мнения... да не би да го няма вече доброто настроение от хаповете?

SP

02.07.09
11:53

няма го неговата кожа, никакво го няма :D

log-a на СХ го свърших, доволен съм като цяло но не преливам от щастие. явно мнооого работа съм имал да свърша. Днес ми дойде куриера с Fyre-чето. пича от Healthstore твърдеше, че е последната бройка :D

та дам.. ще се изкара и един месец на огънчето. сменям и заглавието.

02.07.09
11:58

Снимчици и мерки преди след СХ ще пуснеш ли?
Кратко ревю ако може.

SP

02.07.09
12:37

килограми загубих, мазно загубих, върах си формата от минали лета, като горе си запазих мускулатурата и силата. оформих се определено, но все още имам един пръст мазно около корема и долната част на тялото, който адски ме дразни и искам да разкарам. Снимки ще пусна след файъра, че сега не ми е до щраканици. Очаквах повече, но очевидно съм бил нагъл, предвид и идиотския режим.

СХ действа, с правилен режим даже и повече ще подейства. Минусът му е, че си е силен и си те удря каквото и да си говорят за плавни излизания и бла бла от фирмата. ако не ви притесняват моментни неразположения и търсите нещо ново, да ударите тялото си от различен ъгъл - вземете си го.

П.с. сега си поръчах и течен л-карнитин на NOW цитрус - 93 г. Падат се по 3 грама на ден, заедно с файърчето.

Цел - да разкарам и последния слой мазнинка.

06.07.09
20:33

И как усещащ Fyre след Sx.И по принцип след sx може ли да се ползва веднага друг термоген без почивка че смятам и аз да направя този цикъл.Ударих една доза sx,но като че ли най много усетих суха уста и изпих поне 6 литра вода за деня,енергия и концентрация не бих казал че е кой знае колко,но не знам дали от него след работа ударих един крос 20 мин и щях да умра от потене,всичко беше мокро по мене и поне 40 мин след кроса продължавах да се потя като прасе,а все пак взех sx в 9 и 30 сутринта а кроса беше в 18 часа вечерта.

SP

06.07.09
21:24

Точно заради почивката ще го почна огънчето от 10ти.. все пак да има доволно седмица две почивчица между двата.

Иначе на мене ми се въри следния план за прием на  Fyre- идеята е да го приемам един месец, но да не се придържам към стандартната доза 2х2 ( да не свиква организма и т.н.)

4 дни - 1+1 хап
7 дни - 2+1 хап
14 дни - 2+2 хапа
7 дни - 3+2 хапа

така хем ще изпия опаковката за 32 дни, хем ще дам шанс на тялото ми да свиква постепенно с бърнъра и няма да му дам възможност да изпадне в застой..

дали е удачно?

07.07.09
04:21

Супер е така !
Само бих предпочел 2те капс да са преди тренировка.
Понеже в началото 2 капс сутрин на гладно - може да имаш малко гадене от йохимбина.

Мнението беше редактирано от tonu на 07.07.09 04:21.

добре де хубаво се мяташ от бърнер на бърнер, ама то си трябва и диета и спорт....започвам да съжалявам, че не вкарах някой бърнер досега щях да съм още няколко кг надолу

07.07.09
05:48

Като ти знам недохранването и недоспиването.... и ще вземе да отдадеш евентуалните си резултати на Файъра. Аз от края на първата седмица го пия 3х2 и при мене нищичкуууууу.... просто не го усещам....  :blank:

Мнението беше редактирано от maria на 07.07.09 05:49.

SP

07.07.09
07:53

казано от tonu на 07.07.09, 04:21:

Супер е така !
Само бих предпочел 2те капс да са преди тренировка.
Понеже в началото 2 капс сутрин на гладно - може да имаш малко гадене от йохимбина.

OK така ще го бъде :)

Иначе аз евентуални провали в целите или постигнатото на продукт или добавка не съм и няма да отдам.

Взех каквото ми трябваше от СХ, сега остава да доизсмуча гадното, дето разваля гледката с Файърчето и Карнитина.

btw взех си дъмбели с 20 кг. тежести.., впоследствие си купих още 10 и.. направо се преродих, намерих и едно лостче наблизо  за набирания и мога да заявя, че правя супер яки тренировки, при това без да се разкарвам и занимавам с фитнеси!!  Като гледам ако вървят добре нещата ще се инвестира в още 4х5 кг и няма да мисля за зала дъълго време

П.с. абе иване къде прочете че не съм спортувал или диета не съм правил??? По цял ден пред компа се излежавах и с шоколад се тъпчех деба. Ти не си уред момче сериозно

Мнението беше редактирано от Sparxter на 07.07.09 08:33.

07.07.09
09:07

А ти си много нервен..  ;-)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1