22.06.09
17:08
Здравейте мерките ми са 165 висок 55 килограма и искам да орелефя затова смятам да зема Л-Карнитин silabg.com/bg/product/detail/cid/13/bid/37/id/804/na/NOW%20-%20L-CARNITINE%20LIQUID%20CITRUS%20465ml може ли някой да ми каже как се приема и дали е добар
22.06.09
17:11
Сигурен ли си, че има нещо за орелефяване ? Тези 55кг за момиче са идеални, но за теб не мисля. Понатрупай малко маса и тогава си мисли за релеф.
Мнението беше редактирано от Преслав Додев на 22.06.09 17:15.
22.06.09
17:15
Да има преди бях дбел и ся ослабнах и имам за орелефяжане недей гледа кг искам да орелефя още .
малак ти си уникат човек на 14 години си .. и си тръгнал да пиеш раоти за отслабване боже..... трагвай да тичаш и да дигаш ... кат си бил дебел ся ти е нужно да се стегнеш... каф е смисал да зимаш раоти като ти е бърз метаболизма ?
22.06.09
17:33
ае хора говорете по темата стига ми казвайте как е най добре попитах как да го приемам и дали ще ми помогне за релеф.
22.06.09
17:44
Хората ти казват ,че няма какво да орелефяваш. Ще станеш 50 килограма с някакви плочки и ребра от всякаде ако не ги имаш сега. То сега няма какво да орелефиш. Имаш малко мазнина по корема. По-добре тренирай и яж по-чисто и това плочките ще станат , но да отслабваш повече няма смисъл даже сега са ти доста малко килограмите.
22.06.09
17:48
точно аз не искам да свалям а да махна подкожните мазнини тоест добре да сваля 1-2 кг подкожни мазнини.Тва ми е не да свалям кг аз и не вярвам че ще мога той л-канитина сваля мазнини и подкожни не ММ.
Л- карнетина нз дали действа но мога да кажа че ти е излишен тва е !! Ти си преценяй....
Недей се излага тук,няма всяка седмица да пускаш едни и същи теми.Както и преди ти казахме яж и спортувай трупай маса и тогава евентуално след година,дже може да си помислиш за сваляне.Това че си бил с повече кг преди и сега си отслабнал не значи че ще ти изкочи релефа който се съмнявам да имаш,след като сам казваш че си бил пълен явно не си си падал много по спорта,а даже мускули на задника не стават от стоене на стола.
На първи май си пуснал тема за качване на маса, а след месец вече орелефяваш. Ако това на снимката си ти, според мен не ти трябва релеф а маса. И не се вманиячавай в разните добавки - малък си. Прочети статиите в сайта и си изготви режим, тренирай цялото тяло, намирай време за почивка и бъди редовен :)
22.06.09
18:26
Релеф и добра сепарация се постигат някакви едва в късният пубертет Сега се развиваш ,а трябва да имаш мускул,който да покажеш другите са ти казали какво да правиш Колкото повече мускули имаш толкова по-лесно сваляш,а щом 55 кила не можеш да покажеш явно нямаш
за да направиш релеф като чистиш трябца да имаш мускул под мазнината , при тези 55 кила едва ли има толкова мускул .Послушай съветите на другите и няма да сбъркаш . След една две годинки във фитнеса , тогава мисли за изчистване и резултата ще ти хареса . Ако в момента почнеш да чистиш само ще оклиощавееш , да не говорим че да позваш карнитин е безсмсилено - по-добре си вземи протеин ако си решил да почваш със добавки . И освен това сам си си отговорил на въпроса :
Една доза 30-60 минути преди тренировка. Вечер преди лягане. Сутрин на гладно. - пише го в линка !!!
Мнението беше редактирано от Cro Cop на 22.06.09 18:38.