22.06.09
12:57
Идеята на тази тема е да се преброим. Стандартното схващане е че програмистите са си загубеняци, които разбират само от компютри, изглеждат зле и така нататък. В тази тема ще помоля всички програмисти, качествен контрол, тестери и всички от софтуерната индустрия (без маркетинг, продажби и сродни) да пишат. Ще се радвам ако има повече колеги!
Редакция: Темата да стане за всички приятели по някакъв начин свързани с IT.
Темата беше редактирана от gssatcc на 22.06.09 20:34.
Нали знаеш, че програмистите без хардуеристи не могат и обратно.
Темата ми се струва ..... хайде да остане да видим, какво ще се получи :)
с лично тегло 104 кг ето го и първия програмист :D :D Занимавам се предимно с уеб.
казано от iasen на 22.06.09, 13:26:
с лично тегло 104 кг ето го и първия програмист :D :D Занимавам се предимно с уеб.
Хайде открихме темата! Поздравления колега!
22.06.09
14:09
Системните администратори на корпоративни мрежи може ли да се присъединиме? :roll:
22.06.09
15:31
казано от nigga на 22.06.09, 12:57:
(без маркетинг, продажби и сродни) да пишат
Добре, аз се включвам с половин глас в този случай. :)
22.06.09
17:36
Макар да се занимавам сравнително от скоро и засега любителски,имате и моя глас - софтуерно програмиране.
За загубенящина не знам,сигурно е мит,обаче по мързел гарантирам,че програмиста бие всички. :)
Мнението беше редактирано от BusyMan на 22.06.09 17:39.
22.06.09
19:42
Идвам и аз откъм PHP,MySQL и не дотам HTML :-)
И аз мисля , че не сме от най-загубените , но по-мързел може да бием всички :lol:
Предполагам , че едната страна на тази тема е да покаже колко човека от света на билдърите се занимават със друга странична дейност , която няма нищо общо с тази във форума . :)
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 22.06.09 19:44.
казано от Bezgreshniat на 22.06.09, 19:42:
Предполагам , че едната страна на тази тема е да покаже колко човека от света на билдърите се занимават със друга странична дейност , която няма нищо общо с тази във форума . :)
Всички се занимават с нещо друго, на никого тук тренировките не са му основно занимание.
Включително и състезателите по бодибилдинг.
Аз също се занимавам с ИТ :)
Значи тогава всички, които по някакъв начин са свързани с ИТ да пишат. Мислех, че сме повече. Като гледам, админи си имаме, програмисти, аз съм Качествен контрол (дезертирал програмист), Маркетинг и/или продажби ... то както е тръгнало може да заформим един проект по форумна линия ;) Хайде колегите, които не са се обадили да не се срамуват. Пишете смело и безотговорно (това модераторите да го прескочат).
Мнението беше редактирано от gssatcc на 22.06.09 20:37.
казано от iasen на 22.06.09, 13:26:
Хехе, че то уеб-а програмиране ли е? :-P Истинските мъже пишат на асемблер, в най-лошия случай на C ;) Иначе и аз съм в кюпа :) Кодя на C разбира се :)
23.06.09
10:12
Какво е ИТ всъщност ? :lol:
И не е вярно- очевидно от форума има хора с основно занимание тренировките и обмислянето цял ден дали да изяде преди или след тренировка един банан..
Мнението беше редактирано от introducer на 23.06.09 10:13.
mbarton Ако за теб истинският мъж коди на асемблер то аз съм бил истински мъж преди няколко години, тогава се занимавах и ме влечеше повече структурно програмиране та дори програмиране на машинно ниво. Но като цяло се занимавам с това което ми донася най - много дивиденти :) Уеб на този етап е това решение за мен и ако трябва да бъда още по конкретен - Facebook. Иначе браво - жена, която изглежда така и пише на C е рядко срещана.
П.С. Като цяло code-вам на каквото ми се code-ва. Работил съм с Java, C++, C, VB.net сега предпочитам PHP/MySQL като нещо по леко и приятно. ;)
казано от nigga на 22.06.09, 12:57:
Идеята на тази тема е да се преброим. Стандартното схващане е че програмистите са си загубеняци, които разбират само от компютри, изглеждат зле и така нататък. В тази тема ще помоля всички програмисти, качествен контрол, тестери и всички от софтуерната индустрия (без маркетинг, продажби и сродни) да пишат. Ще се радвам ако има повече колеги!
Редакция: Темата да стане за всички приятели по някакъв начин свързани с IT.
След 4 години прекарани в ТУ София - КСТ (останалите ми съученици от гимназията пък отидоха информатика във ФМИ) трудно ще ме убедиш в теорията си... За това по-добре да не пиша много в тая тема, че сте много и ще изям боя :) ;)
Калояне много си прав! Аз уча КСТ и никога не съм ходил на лекции и упражнения кой знае колко именно заради това, което твърдиш. И като го съберем с застарялата методика и преподаватели ! No way!
Честно да ти кажа навремето ме приеха Финанси в УНСС и КСТ... отидох в меито... яко тапотия и още съжалявам. Поне колегите да бяха стабилни да има за кво да ходя на лекции или пък да имаше някоя готина колежка да я водим на кафе... А те беха яко чукове. Грам не бяха в час милите... ходих 1вия семестър на лекции и до там бях... после само на важните упражнения при лилян и брандиски... и на изпитите. Във ФМИ е същото... там поне учебната програма е по-интересна и учат разни езици. А не електротехники и ел измервания... Трудно някой ще ме убеди че колегите от КСТ и Информатика са много куул.
Мнението беше редактирано от kao на 23.06.09 11:37.
Да но това, че не са куул не значи, че няма хора, които са ИТ и са куул. Аз лично имам познати, мислещи изцяло като мен и са си куул хора ;) но да - Лилян не е куул както и Брандиски, Станчев също :D
П.С. И аз трябваше да запиша другаде мамка му ! :D :D
Мнението беше редактирано от iasen на 23.06.09 12:47.
Аз такова нещо ще уча може ли да се присъединя?Още никой не ми е гарантирал, че ще стана “куул” както казвате, може да стана типичен сис-админ.
Айде аз само ще мина покрай IT.. преди време се занимавах за кратко с хардуер, мрежи.... абе стара история..... ;-)
24.06.09
19:48
Може и аз да се включа.
Работих 2 лета като IT специалист в Марешки и имам някои проект-сайтчета. Може би се брои :)
25.06.09
07:24
Аз също се присъединявам към отбора с Java и бази данни.