23.06.09
17:34
Здравеите!На 15 години съм!Ходя на зала(фитнес) от 5 месеца!Слабичък съм но натрупах маса и заякнах от фитнеса!Но пак съм си слабичак искам хем да натрупам маса да стана корав но хем и да имам плочки!Ако взимам ваш продукт за маса,и дигам с повече кг и ставам все по корав и бягам всяка сутрин да правя плочки и правя редовно коремни преси ще има ли някакъв ефект ?Искам да съм корав в ръцете,гърдите гърба маса да имам но и плочки да имам защото има някакви хилки(слаби хора с плочки) и момичетата доста ги заглеждат а не да имам коремче.Интересува ме ще може ли хем да качвам мас-а да ставам корав нацепен и т.н и хем да си имам плочки ?Защото да не стане така да пия продукти да качам маса и като ходя да бягам да отслабвам.От бягането ше си слагам нещо на корема да се поизпотявам там повече. Благодаря,за отговора ви предварително!
Темата беше редактирана от Петко К на 24.06.09 19:10.
23.06.09
17:44
Амааа колко корав неможах да разбера ???
казано от aMneSia на 23.06.09, 17:44:
Според мен мас-а та и плочките са с преоритет щото се споменават по 6 пъти в поста а корав само 4 :D:D:D
23.06.09
17:53
Аз мисля,че е имаl предвид кУрав! :lol:
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 23.06.09 17:53.
За да си истинска нацепена батка трябва и анцуНг Адидас
Мнението беше редактирано от inspect на 24.06.09 08:30.
24.06.09
10:18
казано от aMneSia на 23.06.09, 17:44:
Отговор за всички:Еми значи аз от залата трупам маса и ръката ми не е много релефна като е отпусната си е мазнина но като стегна си е корава като камък.И искам да вземем геинер или протеин каквото е и да си правя масс-а да дигам с повече кг но и да имам плочки.И смисъл ако взимам геинери и от тях дигам доста кг и през това време бягам всяка сутрин ше ми се оформят ли плочките ? А попринцип мисля да натрупам масс-а доста да си подържам тялото да нямам комре а що годе оформена преса, и след време да взема некакъв протеин ли каквото и да е ( може да ми кажете препоръчате някакав да знам информативно) и да си изчистя мазнините и да съм си нацепен с плочки,да са опра некъде и ми се описва мускула,защото сега не е точно така.Какво мислите по въпроса ? Благодаря,предварително!
Я си промени заглавието на темата, превърни го в дневник, поеми си въздух и ма-а-ааалко успокой топката. Така момчетата тук ще могат да ти помогнат. В момента просто ставаш за смях!! ;-)
Мнението беше редактирано от maria на 24.06.09 10:24.
Като качваш мускул, ще качваш и малко мазно няма как. Да не ти пука корави плочки и корав гръб не стават за 2 седмици, 2 години по-скоро. Първо ще качваш докато станеш много корав ма с малко мазно и като прецениш вече ще трябва и да почнеш да чистиш - диети, астероиди, това онова. Ако искаш да изкараш наистина яки плочки трябва и да седнеш да прочетеш малко литература за вадене на корави плочки и ръце.
btw: в Младост има хубави анцузи (Adibas) :)
Мария момчето иска да стане кораво не да си води дневник :)))
Мнението беше редактирано от NRG на 24.06.09 10:34.
24.06.09
18:55
казано от NRG на 24.06.09, 10:33:
Като качваш мускул, ще качваш и малко мазно няма как. Да не ти пука корави плочки и корав гръб не стават за 2 седмици, 2 години по-скоро. Първо ще качваш докато станеш много корав ма с малко мазно и като прецениш вече ще трябва и да почнеш да чистиш - диети, астероиди, това онова. Ако искаш да изкараш наистина яки плочки трябва и да седнеш да прочетеш малко литература за вадене на корави плочки и ръце.
btw: в Младост има хубави анцузи (Adibas) :)Мария момчето иска да стане кораво не да си води дневник :)))
аха... а какво би ми препоръчал да вземам за маса ? некои геинер на някоя фирма ? или некои протеин за маса я кажи фирма ала бала ? и за оформяне нещо некъв протеин ли витамини ли какво ?
Тони, щафетата е в тебе...... светни малко юнака как се става корав с вълшебните добавки.. :lol: Изглежда амбициозно момчето... ;-)
Мнението беше редактирано от maria на 24.06.09 19:00.
Вземай..... храна, по 5-6 пъти (месо,яйца,мляко,овес,ориз,картофи,риба,ядки) и ще станеш мноооо корав...
24.06.09
19:06
Аз пък се чудя тая тема какво прави още тука...