01.02.05
22:22
Тренирам отскоро и сьм все още начинаещ.Добра ли е тренировачната ми програма.
Понеделник-гьрди и бицепс, коремни преси
Сряда-грьб , трицепс,предмишница и коремни
Петьк-рамо, крака , коремни, гьрди
А диетата добре ли е?
8.00-овесени ядки(или мусли),150мл мляко,1яйце
11.00 20гр ориз(или картофи сьс сирене),1яйце, 1л боза
15.30 1пилешко филе(сурово е около 100-150гр),100гр макарони сьс сирене
18.00 50гр сирене,200гр хляб бонус
20.30 50гр кашкавал,пилешко филе,100гр хляб бонус
22.00 1банан и 1ябьлка
И в колко часа трябва да ми е тренировката.?
:shock: :?:
Късно вечер разкарай банана и ябълката! Преди лягане задължително само протеиново ядене за полужителен азотен баланс! Тренировката ти е добра, прави я на обяд.
по-здрави
01.02.05
22:27
Как да ти кажем дали ти е добра диетата , като незнаем колко си висок/колко тежиш ? Мерки някaкви ? Какъв тип си ( ендоморф , ектоморф ? ) . На теб , ако диетата си ти действа така , то тогава си я продължаваш така .
И найстина последното ядене ми се вижда прекалено късно за толкова въглехидрати . Пий по-добре 2-3 белтъка или пък си направи протейн с прясно мляко .
01.02.05
22:27
кажи към какво се стремиш ? ако е качване май не е лошо да вземеш повечко протеин....
Бих подкрепил Емо. Последното хранене може да се замени с яйца или млкяко. Тренировката да е от 13:00.
Поздрави :)
02.02.05
21:03
Аз сьм висок 181 , 67кг. Целта ми е да качвам мускулна маса.
Заначи бананите и ябалките да ги заменя с 3яйца? Какво още трябва да ям за да кача мускулна маса.?Бавно качвам маса. Тренировката добре ли е?
абе струва ми се не особено обилно това хранене (ако е за маса).. :D винаги може и повече, но да не забравяме че всичко е индивидуално де..
03.02.05
16:51
Какви хранителни добавки е по добре да си взема за да кача мускулна маса. :?:
03.02.05
17:08
преди хранителните добавки трябва да завишиш малко яденето - добави повече протеин(месо,месо,месо), зеленчуци, и плодовете ги сложи сутрин м/у другите хранения. не е лошо преди обяд да хапваш повечко(защо от 11 до 15:30 не ядеш нищо :?: ) щом качваш трудно - яж повече !
много ми е интересно защо всеки начинаещ първо това пита..?! :lol:
братле сцепи се от ядене и тогава като им доиде времето на добавките ще ги подпочнеш
Също и подобаваща почивка много често пренебрегван фактор а трябва да се знае че почивката ражда шампиона
04.02.05
20:36
Tова за почивката го знам.Кой протеин да си взема- мас геин, супермасс 2100, про голд или форте+.
За диетата ти там където си писал 1 яице го замени с един хубав омлет от 5 яица ако можеш и повече на 4 яица слагаи 1 жълтък.Сиренето и кашкавала ги замени с извара .Като последно хранене е хубаво салатка с някакъв протеинец например аз ям зелена салата с риба тон.Друг вариант е извара с домати.За геинерите нищо не мога да ти кажа тъи като не съм ги ползвал.
Градски, смени си аватара (снимката), като плакат ти е! иначе уважавам Шон Рей :wink:
05.02.05
10:16
Според мен пук тренировката му въобще не е добра сряда-трицепси
петък-рамо и на всичкото от горе след него гърдите (пулна глупост) и коремните преси през ден (пак глупост)
и отгоре на всичко да пие яйцата - по добре да си свари яйцата какво ще се загубят две аминокиселини но пък за сметка на това няма да си хабиш яйцата и да се чудиш после дали пук не си пипнал некоя солмунела. И по - добре си търси някоя книга да четеш за храните,тренировките и тнт
05.02.05
22:29
Кой ти каза че пия яицата.Никаде не сам написал такова нещо.Яйцата ги ям варени. Каква тренировачна програма препорьчвате.И кой протеин да си взема.