23.06.09
19:17
Здравейте!
Нов съм тук, затова моля не ме съдете или упреквайте ако кажа нещо глупаво. Да премина към въпроса... Трябва ми нещо, което стимулира разтежа. На 17 съм и съм 170см. Искам да постигна ефект от 5-6 сантимера. Кажете ми, има ли разни неща който да ми помогнат? Дайте линкове ако може направо за поръчване.. Благодаря предварително.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 26.02.11 19:43.
Няма такава добавка...
Има такива,които стимулират по-голямо секретиране на РХ.
Аргинин,Орнитин,Глутамин...
И спрете с оправданията “Аз съм нов”,и като сте нови не означава,че като се регистрирате трябва да пускате теми за разисквани въпроси!Има търсачки,литература,информация...
Мнението беше редактирано от Финдо на 23.06.09 19:33.
имаше няква химия ли е нз какво е точно но се води като витамини и един приятел си го беше зел и порасна за около месец с десетина см ама му излизаше по 200лв някъде за 2 седмици но има страничен ефект че като го използваш след това окончателно спираш да растеж на височина а само като го пиеш може пак да пораснеш ако те интересува утре може да го питам как му беше името
казано от ilian27 на 23.06.09, 21:04:
имаше няква химия ли е нз какво е точно но се води като витамини и един приятел си го беше зел и порасна за около месец с десетина см ама му излизаше по 200лв някъде за 2 седмици но има страничен ефект че като го използваш след това окончателно спираш да растеж на височина а само като го пиеш може пак да пораснеш ако те интересува утре може да го питам как му беше името
Невероятно! Я кажи името...
казано от ilian27 на 23.06.09, 21:04:
Може би Растежен хормон?
За т.н “писалки”?
От витамин едва ли може да качи 10 сантиметра за един месец.
То всъщност и с РХ е почти невъзможно да порастне толкова на височина.
Терапията с РХ е доста продължителна и скъпа и може да се надяваш на 2,3,4 см
Мнението беше редактирано от Финдо на 24.06.09 08:23.
казано от Финдо на 24.06.09, 08:21:
От витамин едва ли може да качи 10 сантиметра за един месец.
То всъщност и с РХ е почти невъзможно да порастне толкова на височина.
Терапията с РХ е доста продължителна и скъпа и може да се надяваш на 2,3,4 см
И то ако си още в пубертета,иначе - шестък
То ако туко така се растеше култорстите щяха да са по 3 метра а ти си си добре 170см защо ти е пове4е само направи малко гръб4е и раменца и като ти сложат метара от рамо до рамо да ти е 1 метар и си перфектен
по добре нисък и широк от колкото висок и ушат :) базикам се :)
На 17 години си и имаш още да растеж ... защо не се захванеш малко с баскетбол ?
05.07.09
09:44
Аз пък искам да се смаля с 10 см. Нещо ще ми препоръчате ли?
казано от Велизар на 05.07.09, 09:44:
Всяка сутрин след ставане - 100 челни удара в стената :) Ако започне да те боли главата.. направи нова тема , хаха ;)
05.07.09
17:36
казано от Гошко на 05.07.09, 10:09:
казано от Велизар на 05.07.09, 09:44:
Всяка сутрин след ставане - 100 челни удара в стената :) Ако започне да те боли главата.. направи нова тема , хаха ;)
ХА ХА, така ще заприличам на китайски пекинез :lol: