Гъз ?

24.06.09
17:08

Някой можели да ми каже как максимално да сваля гъзЪ щото съм малко като пикап :)

24.06.09
17:43

Sajelqvam za kirilicata. Za gaza: Nachi predpochitam ti tichane, malko dietka (nisko vaglehidratna) i oprajneniq
Uprajnenieto za gaz koeto znam e slednoto: Lqgash po grab, svivash leko krakata kato za koremna presa i si vdigash gaza nagore. Stoish malko taka i smakvash. Posle pak sashtoto

Петко К - все пак писането на кирилица е задължително!

Мнението беше редактирано от Петко К на 24.06.09 19:19.

24.06.09
19:15

казано от mike89 на 24.06.09, 17:08:

Някой можели да ми каже как максимално да сваля гъзЪ щото съм малко като пикап :)

xD е тва е тема !!!
моя съвет е да не правиш клековете с пълна амплитуда защото ГЬЗА ти ще стане не като пикап а като екватора ;)

24.06.09
19:20

Оф, не знам вече коя тема е това все за тоя проблем!
Свали мазното и ще се оправиш. И си клякай до долу.

24.06.09
20:59

казано от Петко К на 24.06.09, 19:20:

Оф, не знам вече коя тема е това все за тоя проблем!
Свали мазното и ще се оправиш. И си клякай до долу.

по4ти нямам мазно там е проблема пло4ките си ли ли4ат леко (тоест не сам ги оформил) а коремни преси не правя ям главно неща богати на протеин с малко ваглехидрати имам на де има няма 200-300 гр ваглехидрат а протеина не пада под 100 в никакъв слу44еи мазнините са ми 100 не пове4е а ина4е съм 173см ръст 72 кела днеска се теглех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1