Външна(Къса) Глава на Трицепса ?

TR

24.06.09
13:29

Кое упражнение я натоварва добре ,защото тя ми е доста по-изоставаща от другата. Даже дори релефа на трицепса не е толкова добър просто ,защото тази глава не се е развила. Отстрани ръката ми изглежда зле ,заради нея абе просто е зле така работата.

24.06.09
14:49

Тежки разгъвания без да изолираш рамото.
-кофи с тежест
-лег с раменен хват с тежко
-преси с дъмбели от лег ( дъмбелите ги дръж успоредни )

Нищо няма да подейства, ако не сложиш големи килограми.Просто медиалната част обира всичко.

24.06.09
16:23

На скрипеца с въже.

TR

24.06.09
18:02

Аз винаги дигам с колкото мога и давам всичко от себе си , няколко пъти ми е ставало доста тежко след тяга или клек. Попринцип за трицепс правя френско , правил съм и лег с тесен хват ,но френското повече ми хареса. 
На скрипеца с Лост с форма обратна на V дърпам с 70 от максимални 80 така ,че не е от това ,че  дигам прекалено леко.

24.06.09
18:18

Нищо общо с моя пост.

24.06.09
19:16

Ами няма как да не ти се развива тази част. Френско, срипец, тесен хват...не би трябвало да имаш проблем. Може просто ръката да не ти е релефна, всмисъл да имаш мазнини и затова да не  се показва хубаво. Иначе пробвай дето ти казах с въжето то е за оформяне.

TR

25.06.09
04:16

Еми нямам много мазнини , особено по цялата дължина на ръката , гърдите ,гърба(доста вени имам в тези части). Имам малко в долната част на корема и малко по бедрата. Но тя е наистина малко ,защото имам коремна преса. Пробвал съм с важето(не редовно а 1-2 пъти) , последните пъти правя кик-бек.

Мнението беше редактирано от TrainHard на 25.06.09 04:16.

05.08.09
12:07

Позинг!

05.08.09
12:11

казано от deperd на 05.08.09, 12:07:

Позинг!

Спам !
П.П Автора- цъкаш на ‘’упражнения  ‘’ после ‘’ трицепс ‘’ и виждаш кое упражнение на коя глава влиза .

Мнението беше редактирано от Xsly на 05.08.09 12:13.

05.08.09
15:20

казано от Xsly на 05.08.09, 12:11:

казано от deperd на 05.08.09, 12:07:

Позинг!

Спам !

Кое му е спама? Позингът има голяма роля при отцепването/отличаването на някои мускули.
Освен това пълни мускула с кръв.

07.08.09
13:06

Всъщност, наистина има тренировъчен метод наречен “Изотеншън” който се състои от изометрични тренировки ( Културистично позиране например), и има благоприятен ефект върху мускулатурата като подобрява линията “мисъл-мускул” и отчасти наистина има добър ефект върху сепарацията на мускулите.
По темата: Имам съмнения, че претоварваш трицепсите си в стремежа си да ги направиш по-големи. Не забравяй, че ръцете участват в 90% от упражненията за горна част на тялото. Прави умерен брой серии(9-10 макс) с контролирано движение като се стремиш да усещаш мускула, убеди се, че се възстановяват напълно преди следващата тренировка. Другото което може да е, че не ги претренираш, но не им даваш достатъчно материал за растеж - прегледай си режима. Успех!

07.08.09
13:17

Сажалявам .. не знаех че съштествува подобна методика ..

12.08.09
21:08

казано от TrainLikeFreak на 07.08.09, 13:06:

Всъщност, наистина има тренировъчен метод наречен “Изотеншън” който се състои от изометрични тренировки ( Културистично позиране например), и има благоприятен ефект върху мускулатурата като подобрява линията “мисъл-мускул” и отчасти наистина има добър ефект върху сепарацията на мускулите.
По темата: Имам съмнения, че претоварваш трицепсите си в стремежа си да ги направиш по-големи. Не забравяй, че ръцете участват в 90% от упражненията за горна част на тялото. Прави умерен брой серии(9-10 макс) с контролирано движение като се стремиш да усещаш мускула, убеди се, че се възстановяват напълно преди следващата тренировка. Другото което може да е, че не ги претренираш, но не им даваш достатъчно материал за растеж - прегледай си режима. Успех!

Когато правя бицепс след серията винаги позирам.Следващата серия ми се струва по лека така : D

13.08.09
11:41

Попринцип 3те глави на трицепса немогат да се изолират една от друга винаги натоварваш поне 2.

13.08.09
12:54

А за какъв зор ви е да развието точно еди коя си глава на трицепса - толкова ли е добре цялостно тялото,че само тя да му е кусура?Разбирам да си 120 кг камара мускули и да се чудиш за подобни кусури,но едва ли е така,без да се обижда никой,но даже и тогава ще ми е чудно за какъв дявол му е на някой да наблегне на 1 глава от ръката си,при положение,че има толкова повече по-значими мускули.

TR

13.08.09
13:38

Добрия билдър мисли за всеки един мускул.Търся ефективно упражнение защото тази глава ми изостава , може да е ген. След като почнах да правя скрипец с въже нещата се подобриха малко.

Скрипец с въже в долно положение събрани ръцете.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1