24.06.09
22:42
Здравейте. В залата съм от половин година и съм много доволен от резултатите си до сега. Тенирам сериозно и потдържам и диета. Имам обаче проблеми с някои мускулни групи. Проблема е че съм с по-дълги крайници и качването в ръцете ми оказва проблем..... и китките ми създават доста проблеми при повече натоварване. Вероятно няма как но да попитам дали мога да стимулирам повече качването в ръце, тъй като те ми вървят най-слабо.
Бицепсът ми е първи ден с гърдите: правя сгъване с крива щанга от стоеж; сгъване на дъмбели от седеж; концетрично сгъване.
Трицепсът ми е втори ден с гръб: лег преси тесен хват; френско; придърпване на скрипец с прав лост.
И чисто иформативно качване с около килограм на месец добре ли е?
Мерси.
Спри да ги тренираш ръцете. Някъде повече от 3кг, е с риск и на повече мазнини.
По-Здрави.
1.Вариант - спираш напълно тренировката зъ ръце.
2.Вариант - тренираш ги в понеделник заедно като правиш 2 или макс.3 упражнения за бицепс и тризепс със 2-3 серии всяко.
казано от heat на 25.06.09, 06:37:
1.Вариант - спираш напълно тренировката зъ ръце.
2.Вариант - тренираш ги в понеделник заедно като правиш 2 или макс.3 упражнения за бицепс и тризепс със 2-3 серии всяко.
x2 - даже ще е по-добре ако не спреш,да правиш по 1 ,максимум 2 упражнения.Болките сигурно са от пренатоварване и ще отшумят като намалиш обема! на тренировката.
Мнението беше редактирано от Nikolay на 25.06.09 11:06.