Въпрос за две упражнения

25.06.09
11:29

Значи искам да попитам добре ли ще е ако правя 2упражнения за корема подвигане на краката от вис и странични наклони с тежест? Защото не съм сигурен дали трябва да ги съчетавам, и дали не правя едно и също нещо въпреки, че усещам напрежение в страните, усещам също и в долната част на корема.A при вдигането на краката също е в долната част на корема и за това питам...
Благодаря предварително :)

Темата беше редактирана от Excess на 25.06.09 14:53.

казано от Hous4o на 25.06.09, 11:29:

Значи искам да попитам добре ли ще е ако правя 2упражнения за корема подвигане на краката от вис и странични наклони с тежест защото не съм сигурен дали трябва да ги съчетавам и дали не правя едно и също нещо въпреки че усещам напрежение в страните усещам също и в долната част а при вдигането на краката също е в долната част на корема и за това.
Благодаря предварително :)

С малко точки и запетайки ще се разбира какво точно питаш...

25.06.09
12:21

Няма проблем. Прави ги и двете.

25.06.09
14:55

казано от Oranje на 25.06.09, 11:32:

С малко точки и запетайки ще се разбира какво точно питаш...

Едитнах го дано сега ме разбереш въпреки ,че не виждам какво беше объркващото преди ?
Иначе на другия потребител мерси за съвета ще изчакам да видя още някои дали ще потвърди понеже за мен е объркващо :)

25.06.09
16:50

Съчетавай ги спокойно. Аз бих препоръчал като алтернатива и молитва на скрипец.

25.06.09
22:52

Аз пък бих препоръчал един ден да правиш коремни преси и вдигане на крака от вис, а на другия ден за коси коремни мускули и така редуваш ;)

26.06.09
14:36

казано от the_ace на 25.06.09, 22:52:

Аз пък бих препоръчал един ден да правиш коремни преси и вдигане на крака от вис, а на другия ден за коси коремни мускули и така редуваш ;)

Съгласен съм така се оказа твърде уморително всичко всеки ден на един път... значи ще си ги меша.Мерси и мерси на всички :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1