малко съм нов и ми трябва съвет

25.06.09
18:04

Сека от къде да започна се чудя :)
Еми 19 години около 87-90 кг добре сложех горе доло 187
Та въпроса ми е следния-Какви опражнения мога да правя в нас главно за гърди и ръце,ако може да смъкна и коремчето ще е добре.Взел съм си Л-Карнетин и се поразрових та разбрах как се пие.И диетка съм си направил зада посваля Кг.Проблема ми е обаче в това ,че си имам маса и секи с който съм говорил ми кава,че съм готов културист само трябвало да легна да дигам :D Та простичкият ми въпрос е какво препоръчвате за домашни тренировки.Разполагам с Дъмбели,щанга и Пейка
Мерси Предварително за отделеното време :)

25.06.09
19:12

ми според мен трябва да почнеш да правиш примерно лицеви опори ,кофички ,чукчета ,за бицепс с щангата ,гребане с дъмбел ,с дъмбели упражненията за гърди и най-вече най-базовото ,с дъмбелите може упражнения за ръцете бицепс,трицепс,рамо и т.н. и тва го правиш всеки ден за да гориш повече и го правиш с много серии за всяко упр. и около 12 повторения като ги правиш като суперсерии с максимално малка почивка и за да можеш да дигаш така си ги редуваш упражненията не само едно упр няколко серии а ги редуваш една серия едно упр после една серия друго и така ги въртиш и някво кардио 30мин през ден и за корем ето това http://www.vbox7.com/play:f85d8436 вярно че е доста но според мен ще подейства

25.06.09
19:16

Евала колега,ама ако можеш и точно опражнения да ми препоръчаш ,ще ти бъда много благодарен
(Ако е и на клипчета цена няма да имаш :) )

25.06.09
19:32

ми например флайс,изтласкване на дъмбели от лег,лицеви ,гребане с щанга,гребане с дъмбели,раменни преси ,повдигане на ръцете в страни с дъмбели ,френско разгъване ,бицепсово сгъване с щанга и мисля че тия ти стигат като ги правиш по около 8-10 серии с 12 повторения за всяко упр с по леки кила за да не се измориш още в началото и ги правиш първо едното упр 1 серия после другото докато ги минеш всичките упр ако можеш без почивка само като направиш по 1 серия от всички упр почиваш от 1 до 3 минути и почваш наново и така 8-10 пъти

25.06.09
19:32

http://www.youtube.com/profile?user=Instructionalfitness&view=videos

ето ти видео материал останалото от теб

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1