Някакво упражнение за бицепс...

26.06.09
09:40

Здравейте,
ръката в момента ми е около 41-42 см. Погледната “в профил” е добре, но погледната отпред е някак тясна. Има елипсовидна форма, все едно е сплескана към тялото. Какво да правя за да стане ръката по-кръгла?

26.06.09
09:44

Пробвай сгъванията с прав лост вместо ЕZ.

26.06.09
10:18

Би могъл да включиш в тренировките си чукови сгъвания (брахиалис/брахиорадиалис). Принципно на ръката в разгънато положение обем и придава и трицепса, тъй като бицепсът не е съкратен.

26.06.09
12:54

Тренировката ми за бицепс в момента е
1. Сгъване с прав лост 4x8
2. Ското с крив лост 3x8
3. Чукове 3x8

Значи правилно съм се насочил.

А нужно ли е още 1 упражнение да включа или няма нужда?

26.06.09
13:07

3 упражнения са ти ПРЕДОСТАТЪЧНО за бицепс. Да не кажа много.

TR

26.06.09
14:14

Ако като ходиш я прилепваш плътно до тялото е нормално да изглежда сплескана и да е тънка отпред. Някои момчета които познавам скръстват ръце и си слагат “лапите” под ръката , така бицепсите им изглеждат по-големи. Като вида някои такъв ми става много смешно. Естествено ти нямаш нужда от това ,но давам пример за сплескването и формата така.

26.06.09
16:42

казано от Lexx на 26.06.09, 12:54:

А нужно ли е още 1 упражнение да включа или няма нужда?

При правилно изпълнение и 2 упражнения са достатъчни за бицепс.

29.06.09
08:10

Грешката която ми прави впечатление, че почти всички правят е, че натоварвате бицепса с някакви неописуеми опражнения и серии злобите го сякаш ще порасне- НЕ СТАВА ТАКА. Бицепсът е малък двуглав мускул по добре прави 2 или 3 НО КАЧЕСТВЕНИ упражнения отколкото да правиш като мн хора в залата по 5 !

02.07.09
08:08

казано от TrainHard на 26.06.09, 14:14:

Ако като ходиш я прилепваш плътно до тялото е нормално да изглежда сплескана и да е тънка отпред. Някои момчета които познавам скръстват ръце и си слагат “лапите” под ръката , така бицепсите им изглеждат по-големи. Като вида някои такъв ми става много смешно. Естествено ти нямаш нужда от това ,но давам пример за сплескването и формата така.

Е ако аз сам си сплесквах ръката, нямаше да питам защо е така :)

казано от sasho. на 29.06.09, 08:10:

Грешката която ми прави впечатление, че почти всички правят е, че натоварвате бицепса с някакви неописуеми опражнения и серии злобите го сякаш ще порасне- НЕ СТАВА ТАКА. Бицепсът е малък двуглав мускул по добре прави 2 или 3 НО КАЧЕСТВЕНИ упражнения отколкото да правиш като мн хора в залата по 5 !

И аз уссещам, че 3 упражнения са ми идеални, но все пак реших да питам, да не съм изпуснал нещо.
Бицепса и трицепса ги тренирам в 1 ден, като правя по 3 упражнения за всяко, 10 серии бицепс и 10 серии трицепс.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1