Новак във форума ......

25.06.09
21:28

Здравейте казвам се Боби на 17 години съм тежа 75 кг от 1 година и 9 месеця ходя на фитнес  и искам съвет относно програмата ми в момента тренирам така:

1.ден-гръб,трапец,корем
2.ден-гърди и рамене
3.ден-тренировки за ръце и корем
4.ден-тренировка за бедра и прасци
5.ден-почивка
6.ден-почивка
7.ден-гръб,трапец,корем и т.н

Та моля за съвет относно тази програма тренирам вече 1 месец така но искам да се допитам до вашети мнения

Благодаря предварително !

26.06.09
13:27

Така едно след друго успяваш ли да се възстановиш достатачно?
Аз бих ги сложил така
1 -> Гръб + трапец + задно рамо
2 -> почивка
3 -> Гърди + предно рамо + корем
4 -> почивка
5 -> Ръце
6 -> Крака + средно рамо
7 -> Почивка

Може да си ги разместиш, в зависимост от приоритетите ти в момента. :)

26.06.09
14:07

имаш късме тази програма не позволява да сваляш стае преобразуваш мазнините и трупа6 мм(мъсколна маса) тази програма съм я препура4ал на ощте две момчета на тебе щетисе отрази добре защото натоварва доста и ти ходиш от доста време на фитнес а те докато свикнат щесе истормозет :)

ден А 1.муртва тяга 5х5 с максимално количество тежести но не помалко от 70кг
      2.гребане с щанга 5х12 правиш 4 серис нормално количество кг и веднага след като приклиучеш намаляш кг и 5 серия с 10 пожторения
      3. широко гребане с дъмбели 5х12 тук същото като при щангата
        4.странично извиване от стоеж 4х15
        5. кофички (ако искаш е препорачително даги правиш първо)
ден Б 1.клек с щанга 6х5
      2.напади с щанга 5х5
      3.френско разгъване с крив лост 4х10
      4.бицепсово разгъване 4х10
      5. руско осъкване 5х20

ден В 1.вдигане на щанга от лег/наклонена/с обратен наклон(сглавата на доло)4х10 за всяко опражнение(12х40)
      2.повдигане на щанга от лег с обратен хвад 4х10
      3.трапецо пождигане на рамене 4х10
      4.висене (виси6 с гла0вата на доло от лоста за набиране и правиш нещо като коремни преси)4х8
      5.повдигане на крака 5х10
ден Г 1.повдигане на щанга зад гръб 3х10
      2.рамена преса с щанга 3х10 (зад врат)
      3.повдигане на дъмбели  встрани от наклон на пре 3х10
      4.полуолвар 3х10
      5.стандартни коремни преси 3х20
ден Д пчивка

ден Е почивка

ден Ж почивка

хубаво е да вземаш  BCA преди тренировка    и амино киселини след ,също така протеин и елкарнетин

преди всяка тренировка 7 минути на велоаргометара и 3 на патеката
аж само ориз зелена салата пилешки паржоли и риба,също така за късваи с яица протеин и плод по твои избор без ябалки
дано дасъм ти бил полезен

TR

26.06.09
14:10

opakos , не давай програми като не разбираш грам !

26.06.09
14:11

Истински ме разчуства @opakos :D

26.06.09
14:13

за6то дане разбирам  какво грешно съм казал

26.06.09
14:14

казано от opakos на 26.06.09, 14:13:

за6то дане разбирам  какво грешно съм казал

Много, и моля те пиши на разбираем език.

26.06.09
14:15

кажи защо да не разбирам какво гршно съм казал

извинвамсе неъм свикнал още с тоя линукс

26.06.09
14:24

а може ли да продължа да си тренирам по този начин който съм написал ?

TR

26.06.09
14:25

Към opakos:
Самата ти програма няма смисъл ,когато човека е тренирал почти 2 години. Повечето упражнения нямат същия ефект като други. Храненето което си му дал е много общо и пак си губи смисъла.Като му казваш: “имаш късме тази програма не позволява да сваляш стае преобразуваш мазнините и трупа6 мм(мъсколна маса) тази програма съм я препура4ал на ощте две момчета на тебе щетисе отрази добре защото натоварва доста и ти ходиш от доста време на фитнес а те докато свикнат щесе истормозет” , как го разбра това ? Явно си доста добър професионален треньор.Или може би гадател ?
На фона на това стоят езика на който пишеш ,защото той със сигурност не е български(книжовен). Обяснението на упражненията също е доста смешно.
По-добре не пиши изобщо на теми на които си некомпетентен.
След тоя пост си мисля ,че ще ме напсуваш ,но не ми пука.

Мнението беше редактирано от TrainHard на 26.06.09 14:26.

26.06.09
14:26

да но ефекта ще закасне доста но както тиси реши :) време има до към 24 може и дастане :)

26.06.09
14:31

хубаво триниралси две години но какво си постигнал аз тази програма и още една ги жъртя през 8 седмици и  тренирам по4ти 4 години половина и съм 83 кг чиста мм и  и несъм гадател но аз почнах по тая програма  и знам за какво натоварване става въпрос
за храненето само му препоръчвам какво да яде пък тои сам даси решава

26.06.09
14:34

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/38717/ това го е пуснал съквартирантами а не аз
и отговорае прост пие 4-5 галона бира наден и заради това немойе дасе изсчисти

TR

26.06.09
16:25

Ти дори и да четеш неможеш.. Аз не съм писал ,че съм тренирал 2г. Аз съм 86кг с доста релеф и какво от това ?  Не виждам какво е толкова тежкото на програмата ти.. Пълна противоположност на нормалните тренировки по бодибилдинг. Крака с бицепс в един ден ???? Кофичките какво правят при гърба ? , повдигане на щанга зад гръб (ТОВА КАКВО Е ) ???? , “ПУЛОЛВАРА” защо е  при рамото ???? “BCA” преди тренировка и аминокиселини след ? БЦАА не са ли аминокиселини с разклонена верига ?  Във този спорт бързо няма !
По-добре не пиши ! Изглеждаш смешен в очите на другите , излагаш се сам !
Спирам да пиша ,тази тема стана абсолютен спам.
Към автора: Продължаваи програмата ако още действа :)

Мнението беше редактирано от TrainHard на 26.06.09 16:27.

27.06.09
08:04

Благодаря за мненията вече тренирам 1 месец така и мисля, че има ефект благодаря много

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1