Помощ за програма

26.06.09
12:24

Здравейте, нов съм във форума. Преди повече от половин година бях 136кг за 6 месеца свалих 37кг. Сега съм 98кг при ръст 1,90см. И сега искам да оформя добро тяло. Каква програма ми предлагате.? Искам да се оформя добре но без да свалям още килограми, най-много да сваля до 95кг. Предложете дали ще е добре да пия добавки, през времето което свалях кг не съм пил никакви работи. :) Благодаря предварително.

26.06.09
12:31

Пий L-carnitine ;)

26.06.09
12:32

Целта ми не е да свалям колиграми, ами да се оформя като мускулна структура!

26.06.09
12:53

тренирай си редовно, научи се да се храниш добре и вси4ко с времето си :) браво за килата и (един килограм ти се губи в сметките но да не издребняваме )

26.06.09
13:35

най-добре е да свалиш още малко едвали голяма част от тези 95 кг са ММ,ако не си се занимавал с някакъв спорт преди.За твоя ръст тези кг са доста добре,но пак повтарям ако са мм,а не остъка от мазнините които си имал.

26.06.09
17:54

казано от Деян Давидов на 26.06.09, 12:32:

Целта ми не е да свалям колиграми, ами да се оформя като мускулна структура!

Ами като спрях да тренирам бях 97кг, бях направил почивка от 3 месеца. Сега почвам и за тези три месеца съм качил 1,8кг. Което е много добре! :)

Ами мисля че се храня добре, както казах бях спрял да почина и сега редовно почвам пак. 5 дни от седмицата съм в залата :)

26.06.09
19:53

тренирай и  както ти казаха пий  Л- карнетин .. щото се иска да отслабнеш още.... !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1