27.06.09
20:13
Здравейте.От 2 месеца вече чувствам че нещо не е наред..имам проблем.Чувствам се много отпаднал.Не е като да ми се спи.. просто нямам тонус, живналост.На 17 години съм..Храня се редовно.. ям по 3-4 пъти на ден..ям плодове зеленчуци. месо...!Бихте ли ми дали някакъв съвет.. какво да направя.. аз мислех да си взема някакви витамини.. но не знам.. някои ако има като моя проблем.. да пише тука! :)
27.06.09
20:34
Здравей ! Реших да ти отговоря,така когато бях на НВД имаше период точно както го описваш не е като да ти се спи просто си отпаднал е... аз го реших радикално ! Почнах още повече да тренирам независимоо че напрао не ми са мардаше .. сутрин рано ставах бягане после В , Б храненията после фитнес после навън цял ден и за 2 дена си отиде... ! (за витамините ТВЪРДО ПРОТИВ мн съм резервиран заради напалняване от тях! )
27.06.09
20:42
Я сам открий хиперглупостта,която каза. :)
27.06.09
20:44
Извинявай не мога .
27.06.09
20:51
Почвам да гадая .. за витаминчетата ли , о това си е лично мое мнение !
Обоснови се, моля!! :roll:
Мнението беше редактирано от maria на 27.06.09 20:55.
27.06.09
20:56
Преди няколко годинки ме тапчеха с такива витаминчета и да кажем че тялото ми не ги хареса! (105 кила )
27.06.09
21:22
Трети опит !!! А относно витамините, незнам какви са били тези витамини ама кажи им на хората. Знаеш ли колко хора се трепят да ги качат тези килограми :)
П.П. Sry за off-topic-а
Мнението беше редактирано от difference на 27.06.09 21:23.
27.06.09
22:47
казано от Младен Михайлов на 27.06.09, 20:13:
Здравейте.От 2 месеца вече чувствам че нещо не е наред..имам проблем.Чувствам се много отпаднал.Не е като да ми се спи.. просто нямам тонус, живналост.На 17 години съм..Храня се редовно.. ям по 3-4 пъти на ден..ям плодове зеленчуци. месо...!Бихте ли ми дали някакъв съвет.. какво да направя.. аз мислех да си взема някакви витамини.. но не знам.. някои ако има като моя проблем.. да пише тука! :)
Еми иди се прегледай, може да имаш няква болест.
27.06.09
23:30
Това за витамините, няма какво да го коментирам, то си е ясно, че не могат да се качат килограми от тях.
При мен този проблем се решава чрез почивка от треновките(в рамките на 5-7 дена), почивка от хранителния режим, ако трябва дори(не сме професионални спортисти, все пак :))
Като съвет почивката, да не е съставена от стоене пред компютъра по 8 часа на ден, а да е запълена с нещо по- отпускащо, ако имаш свободно време върви на планина, разходка или нещо такова. При мен такова разнообразяване ме зарежда с енергия.
Всички тези съвети са от гледна точна на проблема, като претрениране и преумора от ежедневието :)
От друга страна и недостигът на витамини може да е проблема. След като си взех АДАМ, бях изключително изненадан от ефекта, който не вярвах да почувствам, чак толкова...
Случвало ми се и на мен в моменти на калорийни рестрикции, не добре изчислена храна + тренировки. Разгледай си дневното меню отново по моему. И витамините не са излишни.
казано от Daniel17 на 27.06.09, 20:34:
Здравей ! Реших да ти отговоря,така когато бях на НВД имаше период точно както го описваш не е като да ти се спи просто си отпаднал е... аз го реших радикално ! Почнах още повече да тренирам независимоо че напрао не ми са мардаше .. сутрин рано ставах бягане после В , Б храненията после фитнес после навън цял ден и за 2 дена си отиде... ! (за витамините ТВЪРДО ПРОТИВ мн съм резервиран заради напалняване от тях! )
Как можеш да му препоръчаш повече тренировки, без дори да знаеш човека колко тренира. Представи си, че това му състояние се дължи именно на претрениране и му трябва почивка?!
Относно витамините - незнам какво си пил, но напЪлняването ти (демек пише се е Ъ) не е свързано с тях.
28.06.09
13:07
Звучи ми като претрениране. 1, при нужда, 2 седмици пълна почивка от тренировки и ще си ОК.
Витамините няма да помогнат. Да, може да се каже, че се надебелява от тях (ефектът обаче е малък). Daniel17, ако са ти били В12 може да качиш килограми, иначе ако са били други, не е било само там проблема.
28.06.09
16:01
Не помня кви бягха :) беше преди доста време... помня че бая пати на ден ги пиех , а за това което казва Стоянчо и ме опонира това което пиша си е от моя гледна точка аз така си реших проблема ! Той не споменава нищичко за физическата си активност! И това е от 2 месеца ! Аз го разбирам така марзи го да марда отпаднало му е .. няма желание за движение . ЕДИТ: Стоянчо 2 месеца претрениране уау
Мнението беше редактирано от Daniel17 на 28.06.09 16:03.
28.06.09
19:04
Ще поправя менюто..дано се пооправят нещата :)мерси на всички , които си направиха труда да ми помогнат! :)
Мнението беше редактирано от Младен Михайлов на 28.06.09 19:04.
:coolgrin: А, така Дани, внимавай какво пишеш (по повод: “От витамините се напълнява”)!!!!!!!!!!! Щото аз вчера си купих спортният вариянт витамини на NOW - “EVE” и само ми липсваше да прочета във форума, че от витамите се пълнее... :lol: Ами стреснах се. ;-)
28.06.09
20:03
Пий едно кафе :)
28.06.09
20:10
Мария чуствам се виновен :) ! ще зема да изкупя вината си с витаминчета (шега)
П.П. Не съм искал да подвеждам никого . съжелявам !
Мнението беше редактирано от Daniel17 на 28.06.09 20:12.