Slin-Sane review!

28.06.09
18:37

Слин-Сейн ревю! Кратко и ясно!

Маса - 9/10
Eнергия - 8/10
Напомпване - 10/10
Издръжливост - 6/10
Сила - 6/10
Цена - 10/10

Маса - Е тук вече се олях доста. Качих 3 кг. само до 15-тия ден, след което съпроводен от много ядове и проблеми спрях да се храня толкова добре
и завърших само с +1кг. втората половина от цикала. Общата развносметка е 4 кг!!! ДОста доволно, не мислите ли ?
При положение, че бях в лек застой откъм килограми и правех всичко да качвам. От една страна съжалявам ;[
3 тениски и 1 блузка с дълъг ръкав останаха без собственик(а ми бяха най хубавите). Просто ръце и рамена не влизат вече... Жалко!

Енергия - И тук позитивни резултати. Почивките между серии и упражнения намаляха много. Исках да дам всичко от себе си и го давах. Правех супер тежки
и бързи тренировки!

Напомпване - Най-силния фактор от изброените. Буквално се напомпвах до пръсване. Страх ме беше да се разтягам, да не би да
съдера кожата. Напомпването беше по силно и от НО Екплоуда! При тренировката за ръце, те направо си отичаха. Ставаха огромни!
Много съм доволен.

Издръжливост - Тук отново доволно, макар че можеше и още.

Сила - Дигнах доволно килата на гърба и повторенията на гърдите. Към тези се стремях и успях.

Цена - Цената може би най-добрата. 60 хапа = 60 дена. През които можеш да се промениш коренно!

Eто промяна в мерките ми!

кг: 77-78                       81-82
гръдна:104-110                   105-111
ръка:41/41.5 (отпусната/стегната)    43
талия:81-82                     82-83
ханш:95-96                     95

Слин-Сейн внесе много свежест в тренировките ми. Препоръчвам го на всеки който иска промяна или е попаднал в застой, а може и двете както бях аз.

Темата беше редактирана от Преслав Додев на 28.06.09 18:38.

Малко снимки от средата на цикълчето:

Мнението беше редактирано от Преслав Додев на 28.06.09 18:39.

28.06.09
19:13

Адмирации от мен! :)
Все пак ще е добре да постнеш снимки в цял ръст,от малко дистанция.За да може и цялостно да се види резултата от работата,която си положил.
Виждам,че Слин Сейн набира все по-голяма популярност,което ме кара да го включа в бъдещи фитнес проекти по моята визия! :)

още..

Мнението беше редактирано от Преслав Додев на 28.06.09 19:40.

28.06.09
19:53

A кога е най-добре да се пие ? Ти кога е пиеше?

казано от dermon на 28.06.09, 19:53:

A кога е най-добре да се пие ? Ти кога е пиеше?

Едно винаги със закуската и другото след 4-5 часа. Доста дни пиех само по 1 хап.

28.06.09
20:36

А ти на ВВД ли си бил, защото ме заинтригува този продукт, но гледам че не фигурира че става точно за такава диета ?

28.06.09
20:52

казано от MrPresident на 28.06.09, 20:36:

А ти на ВВД ли си бил, защото ме заинтригува този продукт, но гледам че не фигурира че става точно за такава диета ?

Не знам къде си видял, че не фигурира.Точно ВВД е най-доброто за Слин-Сейн.Има резултати, както и при РБР, дори и при НВД. При ВВД , на каквато беше AMNESIA - се постига екстремно покачване на мускулната маса,силата и напомпване.

28.06.09
20:55

Ясно . Не съм следил логовете внимателно явно .

tnx .

ЕД

29.06.09
07:26

Не мога да преценя добре от снимките, но ми се струва, че гърба ти изостава доста спрямо други части на тялото като ръцете. Не е зле да започнеш да работиш по симетрията.

казано от ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД на 29.06.09, 07:26:

Не мога да преценя добре от снимките, но ми се струва, че гърба ти изостава доста спрямо други части на тялото като ръцете. Не е зле да започнеш да работиш по симетрията.

Захванал съм се, ама не става лесно като в приказките.

29.06.09
08:52

аз малко не разбрах
това снимки само ‘’ след’’ ли са

TR

29.06.09
09:02

Понеже съм малко неосведомен: колко време е цикъла (колко хапа си изпил) , каква е цената и доставката , няма никакви странични ефекти нали ? Мазнина качва ли се ?

Мнението беше редактирано от TrainHard на 29.06.09 09:29.

29.06.09
09:12

Така , аз ще ти отговоря TrainHard , явно е , че не си запознат. Amnesia , както и още две момчета от форума бяха избрани като тестъри на продукта . Получиха го напълно безплатно , като бяха длъжни да направят лог и ревю накрая. А Преслав по-нагоре е казал , че се пие 2 пъти дневно , т.е. 60 таблетки - 30 дни.

Иначе , цената му е 75лв. като доставката е безплатна , ако поръчката е направена във фирмения сайт или в темата на фирмата , тук в бб-теам. Достатъчно изчерпателен ли бях ?

Преславе , евала ! Много добър релеф и напомпване си постигнал , за мен си най-успешния тестър от тримата :) Продължавай в същия дух ! :-P

29.06.09
09:24

казано от TrainHard на 29.06.09, 09:02:

Понеже съм малко неосведомен: колко време е цикъла (колко хапа си изпил) , каква е цената и доставката , няма никакви странични ефекти нали ?

Няма и не може да има никакви странични ефекти, състава е от 2 билки, нищо друго!
Не е задължително да са по 2 на ден,в нетренировъчните може и по 1.Така стига за 40-50 дена.А ако се пие по 1 капсула  - 60 дена.
По-здрави!

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 29.06.09 09:26.

29.06.09
09:49

Е явно и аз ще си взема Слин все пак . Браво на Ел Джи Пи които много ефективно ми загубиха времето в напразни колебания . Щом като съм от Бургас трябва да си купя от на Станимир магазинчето а от тях може при същата цена като на Станимир :D По-скъпо от обявената промоция - Браво! Това беше супер лоялно към мен наистина :) Ае ко да говоря .. България

Мнението беше редактирано от NoXtr3m3 на 29.06.09 09:53.

29.06.09
09:54

NoXtr3m3 , продължаваш с неадекватните постове в теми , по които нямаш отношение. В тази тема не обсъждаме пазарната политика на дадена фирма , а резултатите на момчето.

Ехххххх Саше , само за страничните ефекти съм изпуснал , благодаря , че ме допълни :-P

29.06.09
10:11

казано от NoXtr3m3 на 29.06.09, 09:49:

Е явно и аз ще си взема Слин все пак . Браво на Ел Джи Пи които много ефективно ми загубиха времето в напразни колебания . Щом като съм от Бургас трябва да си купя от на Станимир магазинчето а от тях може при същата цена като на Станимир :D По-скъпо от обявената промоция - Браво! Това беше супер лоялно към мен наистина :) Ае ко да говоря .. България

би ли обяснил какво точно искаш да кажеш,щот не те разбрах...много ти е объркан поста?

ЕД

29.06.09
10:12

казано от NoXtr3m3 на 29.06.09, 09:49:

В този форум продължават да ме изненадват хората. Почти навсякъде има някой, които ще изръси нещо не на място и то без основание след като му е обяснено всичко. Обясних ти за какво става дума. За тебе съм сигурен в едно. Ще си доволен от цената само ако продукта е БЕЗПЛАТЕН! На това му се вика алчност.

И ти казах не вини нашата хубава родина. Не е само в България тази политика на работа, а я има навсякъде, където има намесени дистрибутори.

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 29.06.09 10:16.

29.06.09
10:14

я земете му изплющете един бан и всичко ще миряса.аз не сам го видял да дава съвети а само моли за разни намаления  :lol:

TR

29.06.09
10:19

Още един въпрос ? Като се свърши опаковката трябва ли да се спре за малко ползването ? Насища ли се организма с него ?

29.06.09
11:26

Все повече ме заинтригува слим сеина :P

29.06.09
11:49

казано от TrainHard на 29.06.09, 10:19:

Още един въпрос ? Като се свърши опаковката трябва ли да се спре за малко ползването ? Насища ли се организма с него ?

Защо не прочетеш темата на вносителите на Слин-Сейн? Ще си отговориш на всички въпроси и сам. Не се насища организма, може и постоянно да се приема...

TR

29.06.09
12:40

Четох я и за това не видях там да пише. Може аз да не съм забелязал.

29.06.09
14:08

Ако се пие 2пъти да ден кога да пия 2-рата доза ? Може ли след тренировка заедно с Weight Gainera ?

29.06.09
14:35

Организма не се насища.Специално затова съм говорил вчера с производителя на Слин-Сейн.Лично аз ще го приемам 3 месеца нон-стоп. Ако се пие 2 пъти на ден 2рата доза, когато искаш я пиеш стига да е с поне 60 гр въглехидрати.Много е писано по този въпрос в темата на вносителите.
Може и след тренировка ДА, заедно с Гейнър.
Лично аз пия 1 път сутрин със закуската - овес и 1 път преди тренировка с овес или с ориз. Когато не тренирам - само веднъж със закуска.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1