Мазни гърди

25.06.09
21:23

Здравейте, на 15 години съм и имам следния “проблем” ако така може да се нарече тренирам си от доста време в къщи имам и лежанка гърдите ми са “оформени” обаче зърната не искат да се приберат старчат си и тва е доста тренировки и няма промяна.Моля за помощ кажете ми как да ги “прибера” тия зърна че.. прецакват цялата система

25.06.09
21:34

В такава възраст си, че може би с времето ще се оправиш ;) Ако искаш пусни снимки. Каква височина и какви килограми си?

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 25.06.09 21:35.

25.06.09
21:56

височина 168 и около 59-60 кг нямам много маса не тарся големи мускули обаче... тия гърди ме съсипват

Мнението беше редактирано от nokia e51 на 26.06.09 09:23.

26.06.09
13:10

Аз имах същият проблем - мазно на върха на гърдата. Но с течение на времето се оправи от само себе си :)

26.06.09
13:30

В пубертета много момчета имат лека гинекомастия.Това да не те притеснява.Ще отмине с времето.

26.06.09
17:50

е да ама е кофти аз сам на 20г... не започвам побертета.. и аз имам подобно нещо .. а гърдите ми са добре бих казал.. как да го изчистя тва нещо ..и ми се появява само в положение на покой.. когато тренирам или нещо подобно го няма ????

26.06.09
20:49

Аха еми аз ще продължа да си тренирам и ще наблегна на външната част на гърдите че тя изглежда по неоформена и може би заради нея стърчат така гадно зърната :)

26.06.09
21:43

Фредерико, наблегни на горната и страничната част на гърдите.
горен лег, флайс от горен лег (с не много голям наклон), кросоувър приведен 45 градуса напред
също така наблегни и на рамото, т.е. да си голям и широк горе, че да не се набива толкова на очи.

26.06.09
22:01

това което казваш като проблем е от друго естество и фитнесът не помага. ако съм те разбрал правилно  :)

Мнението беше редактирано от titi9 на 26.06.09 22:01.

26.06.09
22:15

Ами едва ли съм го обяснил както трябва.Не съм се занимавал сериозно с фитнес, обаче си тренирам кофички, лицеви опори с теженсти на гърба и гърдите ми взеха да приемат някаква форма.На снимката се вижда как вътрешната част има някаква форма а след това гадно стърчащо зърно и след него нищо нямат форма (говоря за външната част).Ако започна да тренирам външните гърди както трябва гърдите ми дали ще се нормализират смисал нормална красива форма? :)

Мнението беше редактирано от nokia e51 на 27.06.09 21:04.

27.06.09
08:44

казано от nokia e51 на 26.06.09, 22:15:

Ами едва ли съм го обяснил както трябва.Не съм се занимавал сериозно с фитнес, обаче си тренирам кофички, лицеви опори с теженсти на гърба и гърдите ми взеха да приемат някаква форма.На снимката се вижда как вътрешната част има някаква форма а след това гадно стърчащо зърно и след него нищо нямат форма (говоря за външната част).Ако започна да тренирам външните гърди както трябва гърдите ми дали ще се нормализират смисал нормална красива форма? :)

мн точно сме те разбрали тва ще ти мине с пубертета ..... или поне в по голямата си 4аст и при мен остана ама съвсем малко :) говоря за зърното може да видиш и тази тема http://www.bb-team.org/forums/viewthread/13164/#123197

Мнението беше редактирано от titi9 на 27.06.09 08:44.

27.06.09
09:43

моите не са големи.. нормални са си .. обаче като съм отпуснат.. и те сякаш са отпуснати :D :D :D нз защо е така .. а иначе гардите са ми добре ..ама тва от какво е така.. дали дето качих 20 кг за ена година ? или ?

27.06.09
10:18

Благодаря ви за бързите отговори :)

Мнението беше редактирано от nokia e51 на 27.06.09 10:24.

29.06.09
08:05

Има и друг вариант.. Ако е леко по пълничак или преди е бил и има по голям процент подкожна мазнина тогава е напълно възможно да са му така гърдите.. както е пълно с хора на по 25 години на плажа отпуснати с “цици”
Според мен наблягаи на долна и на вънщна част единствено това ще те спаси и Вкараи малко кардио в режима си, макар и да не вярваш ефектите ще са поразяващи. Успех !

29.06.09
08:07

казано от HeartCore на 26.06.09, 21:43:

Фредерико, наблегни на горната и страничната част на гърдите.
горен лег, флайс от горен лег (с не много голям наклон), кросоувър приведен 45 градуса напред
също така наблегни и на рамото, т.е. да си голям и широк горе, че да не се набива толкова на очи.

Въобще Не съм съгласен с теб, подтикваш го точно в обратната посока и го дърпаш назад, Не го приемаи като заяждане
Дори да “издуе” горната част това по никакъв начин няма да помогне за решаването на проблема му. за Външната обаче съм съгласен

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1