Тренировка на успоредка .....Помогнете ми

29.06.09
13:06

Здр , аз съм момче на 23 години с упръжнения се занимавам от около 5 месеца , тренирам през ден ,но не знам дали това е наи-правилно,много ми се иска да получа съвети от по-опитни хора,които да ме насочат към това как и по колко да тренирам ,сега правя по 6 серии по около 8 помпички , и 4 серии по 5 набирания с нормален хват(дори не знам как се казва) .Имам голямо желание да се развивам,до преди тези 5 месеца не бях спортувал и сега мн се кефя :) защото все пак се вижда подобрение в телосложението ми , но искам да знам как да тренирам,как да се храня и какви добавки да си вземя , а единствената особенност е че теренирам само на  успоредка и лост , защото .... ами не ме кефи в зала ,а и се комплексирам :) сега пия амино ,казаха ми че от тях се качва маса , но тук чета доста противоречиви изказвания .Благодаря ви предварително.

Темата беше редактирана от miroslav_stoev на 30.06.09 07:37.

OL

29.06.09
13:56

като не те кефи залата купи си дъмбели и някакви тежести и давай кросфит и с добавките изчакай поне 6 месеца иначе  аминото може и ся да го пиеш

Мнението беше редактирано от Oligo.... на 29.06.09 13:57.

29.06.09
14:59

Ми то и за добавки нетрябва да чака ...

29.06.09
18:57

а какви добавки да взема, от амино не усещам да има някаква разлика ,а бихте ли ми помогнали с тренировките ,да ме насочите по колко да тренирам и колко да почивам , като имате предвид че не сам мн напреднал

29.06.09
19:31

Ако не се храниш правилно, колкото и ще добавки да пиеш няма смисъл.

29.06.09
19:44

ами храня се по 6 пъти , хапвам само картофи ,месо , ориз , яйца , банани и салати ,сега ми препоръчаха да си взема креатин и мисля да ги послушам, но тук ме интресува ,най-вече някой да ме насочи по колко серии ,по колко пожторения ,колко често да тренирам ,такива работи , искам да ви благодаря за информацията

20.07.10
18:12

Здравейте.От 5-6 дена ходя на успоредка!Правя 5 серий по 6-7 повторения.. започна да ме боли доста в областа на гърдите или по точно м/у тях.Знам,че е нормално,но се чудя да почивам ли .. щото с тая болка трудно правя и 1 серия даже.Ако може дайте съвет :)

20.07.10
20:07

Не си взимай креатин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1