12.01.09
14:30
Здравейте!
Минаха празниците и е време натрупаните сланинки от хапването и пийването да си заминават.Отделно от това реших,че новогодишното ми обещание е до Март/Април да ми се покажат плочките.На 16 години съм и нямам възможност(нито време нито пари) да поддържам НВД затова си изготвих нещо като хранителен режим,който да ми помогне в отслабването.
Ето за какво става въпрос:
Сутрин към 6 и 30 : една кофичка кисело мляко + 200/250 грама овесени ядки (сутринта пречи ли ми да пия едно 3в1?? )
После към 10 :един сандвич с пълнозърнест хляб и някъква риба(примерно скумрия или пък сега имам един пакет скариди)
След училище в 2(около час преди тренировката) :ориз,варени картофи или варени яйца(едно от трите)
След тренировка:тук помогнете малко защото не знам какво да ям и в момента си седя гладен :D
За вечеря:Също незнам какво да ям?!Може би нещо супичка или?? (или някъкви пилешки пържоли,но тях не мога всеки ден да ги ям :) )
Знам че “диетата” ми е много далеч от един истински хранителен режим,но при положение че съм отказал сладкото,хлебни изделия,тлъсти меса,газирани напитки мислите ли че ще има ефект?Ще съм ви благодарен ако ми дадете някакъв съвет :)
А относно тренировките-тренирам 3 пъти в седмицата като след тренировка правя минимум по 30 минути кардио
12.01.09
14:40
а колко си висок, колко кг тежиш, И как по дяволите успяваш да погълнеш 250 гр овесени чдки наведнъж. Въглехидратите са ти прекалено много за сметка на протеините, абе цялата работа е обърката по добре прочети малко и после пиши пак
190 сантиметра 85 килограма съм.Добре!Ще прочета темите по-старателно щом чак толкова е омазана работата :)
казано от асд на 12.01.09, 15:39:
190 сантиметра 85 килограма съм.
И какво точно смяташ да сваляш?!? Ти си ходещ скелет при тоя ръст с такива килограми. Я влез в залата, хапвай правилно и качи за следващата една година някое килце, после ще мислиш за чистене.
Здравейте! Аз съм съвсем нова тук, регистрирах се заради огромния ми интерес към фитнеса и здравословното хранене. Проблема ми е че след като отказах цигарите не мога да се контролирам с храната. Изяждам буквални всичко което ми се изпречи .. Преди това никога не съм имала проблеми с килограмите защото пазех диети и покрай цигарите нямах и апетит.Сега ми е много трудно да пазя диета :( моля ви дайте ми съвет как да спра да се тъпча или нещо с което да си залъгвам апетита.Вече започнах тренировки и съответно още повече огладнявам.Дано успея да го овладея защото иначе най-вероятно пак ще си пропуша,не ми се става 100 кг
Поздравления за спирането на цигарите. А относно храната, яж си, но правилните неща, в правилното време.... всичко ще намериш в сайта!!!!!!!!!!! Рови се и чети!!!!! И най-важното: самоконтрол!!! ;-)
казано от Boby_ на 12.01.09, 17:30:
казано от асд на 12.01.09, 15:39:
190 сантиметра 85 килограма съм.
И какво точно смяташ да сваляш?!? Ти си ходещ скелет при тоя ръст с такива килограми. Я влез в залата, хапвай правилно и качи за следващата една година някое килце, после ще мислиш за чистене.
Успокой се мойто момче, ходещ скелет съм аз на този ръст с 58 килограма. Ако тези 85 килограма не са мускули а мазно, нормално е човекът да желае да се стегне. Имам един приятел, мой ръст, 83-5 килограма е, но доста омазнен, видимо. Релеф и всичко се крие под дебел слой мазно, а коремът да не казвам къде е.
А и всъщност с 85 килограма на този ръст човек може да изглежда доста добре, ако основната част е мускули разбира се, ако огледаш наоколо дневниците кой колко тежи и как изглежда.
Скоро бях гледал някакво фрапантно видео за сравнение на обема или големината на 1 килограм мускул с 1 килограм мазно (човешко тяло), така на око като го гледах поне 1 към 2 е работата. : )
29.06.09
16:51
Somenone сигурно имаш предвид клипчето качено на статията:
http://www.bb-team.org/articles/2821/