23.01.05
19:35
Темата е модерирана от Mr_Muskul и Мартин
значи инструктора ми каза че ми трябва да качвам маса и ми каза да не ми пука че ще имам шкембе трябвало да се тъпча доста но ако е така как ще постигна плочки ? :shock:
Ще ви помоля да не замествате букви с цифри. Не използвайте толкова много препинателни знаци. Запознайте се с правилата!
Mr_Muskul
По принцип за да имаш плочки, ти треа първо да натрупаш мускулна маса :wink: , която се прави с определен режим...(ядене и тренировки)
п.с. - дай повече инфо за себе си :?:
23.01.05
19:58
:D да,дай малко повече инфо и ще го обсъдим.
23.01.05
20:05
Дай инфо де нема да приказваме наизуст.
23.01.05
20:55
xaxa kakvo info zna4i 170 s1m visok 53 kila ot 1 sedmica treniram seki den po4nah da qm pove4ko no nz dali kato qm tolkova mnogo i s koremnite 6te mi se stegno korema ? of nz osven da natrypam masa kakvo moga da napraq za moite malki r1ce slabi sa mi r1cete p1k iskam da sa mlko po .... se pak dr e tato sloji6 potnik i…....... :} r1kata mi e 26 mn mn malko kato q otpysna i e klo6tava!!!!!
Последно предупреждение. Следващите ви мнения ще бъдат изтривани!
Mr_Muskul
23.01.05
21:46
хабер си нямам какво озна4ава креатин за ко служи и колко стърува ?
потърси за кретина из форума пък и в началната страница на bb-team има достатъчно инфо в “препарати” 8)
Абе аз бях чел , че последните изследвания креатина причинявал рак вярно ли е това.Не че ми е важно аэ такива работи ни пия ,ама от любопитство.
незнам на на 53 кила как може да си мазен?! а за ръката за да порастне трябва много ядене и труд! друго немога да ти препоръчам. яж много за да ръзтеж ама и гледай да приемаш качествена храна де..
04.02.05
10:18
На всеки му е проблем храната.МНОГО е трудно да изпълняваш хранителния си режим,особено и с тва даскало дето ходим,но няма как.Не се вслушвай в съвети,като - “Земи си креатин,аминокиселини и протеин,хапвай повечко и си тренирай и всичко ще е ок”.Просто...,кво да ти кажа,братле?Хранителните добавки...,като креатин,протеин и аминок-ните не ти трябват на тоя етап.Ти си 53кг.,при МНОГО ядене на КАЧЕСТВЕНА храна,приемана СИСТЕМНО,в горе-долу един и същи часове ще свърши ЧУДЕСНА работа.Колкото до тренировките-ПОСТОЯНСТВО!При твойте 53кг. и 26см. ръка,вснимавай да не претренираш и почивай повече.За сега нямаш нужда от никакви хранителни добавки,мисля че правилният хранителен режим,правилният тренировъчен режим и добра почивка...,разтеглени във времето(НЕ БЪРЗАЙ,НЕ БЪРЗАЙ,БЪДИ ПОСТОЯНЕН!!!) ще дадат ЧУДЕСНИ резултати.Дерзай!
по-ЗДРАВИ!
05.02.05
12:34
ръката ми е 27 не 26 ама то ... същото ...ами ок ще се опитам :)
И аз мисля като Black_Master-никакви хранителни добавки!!! При полойение че трнираш от скоро няма смисъл.Храни се добре и тренираи редовно и ще видиш как постепенно ще заякнеш.Аз тренирам от 2 години и не сам взимал никакви добавки или химия но сам доволен от резултатите.
и аз така от година и нещо тренирам и липсата на хранителни добавки и химия не ми попречи да кача близо 15 кг и 6 см на ръка :) успех