02.07.09
18:54
Значи новата ми програма.
понеделник:гърди 4 упр. бицепс 3упр
вторник:гръб 4 упр и трицепс 3
сряда:Рамо 4 упр. 1 клек с щанга
четвъртак , петак , и събота пак от начало се вуртят...неделеля почивка пишете..какво мислите...на 15 съм и досега бях с програма за начиаещи! :)
P.S Извинявам се на модераторите за предишната ми тема..незнаех че не се обсъжда химия във форума :)моля да ме извините
02.07.09
19:03
Принципно е правилен сплита ,но е по-добре да е през ден.Крака не се тренират добре с един клек! А и си напиши упражненията, серийте и повторенията Ние не може да гадаем
Мнението беше редактирано от Oligo.... на 02.07.09 19:04.
02.07.09
19:06
Перфектна е ! Типичен 6 дневен сплит :D
казано от Oligo…. на 02.07.09, 19:03:
Принципно е правилен сплита ,но е по-добре да е през ден.Крака не се тренират добре с един клек! А и си напиши упражненията, серийте и повторенията Ние не може да гадаем
Значи понеделник : гардите и бицепса
1во..Лежанка от лег 3 серии 12 10 8 повторения
2ро..полулег с лост пак 12 10 8
3то полулег с думбели 12 10 8
4то пег дег
бицепс: с щанга седнал..3 серии по 10
станал 3 по 10
после с думбел седнал 3 по 10 на рака... извинявам се за индианското обяснение..незнам названието на упражненията.. :))
Вторника
Гръб и трицепс
Скрипец 3 по 10
после един уред дурпам към корема 3 по 10
с дъмбели дигам рацете на страни(извинявам се пак за обяснението)
ии после с дъмбел дърпам смсл....немога да обясня
относно набиранията немога...смятам първо килата на скрипеца да вдигна и след това да се набирам за гръб..
трицепса :
1во с щанга кум челото 3 по 10
2с важе 3 по 10
3 с важе над главата обаче
ии сряда: за рамо
1во .с лост-а седнал отзад следващия път отпред 3 по 10
после с дъмбели настрани ги вдигам прав 3 по 10
3то настрани има един малак уред да вдигам рацете
и 4то с пег дек-а наобратно ии тка се повтаря четв петак и събота
ии за крака.. клек с щанга 3 по 10..
Мнението беше редактирано от ktn на 02.07.09 19:18.
02.07.09
19:24
3то полулег с думбели 12 10 8 - Това го замени с флайс (имаш полулег с щанга)
4то пег дег
бицепс: с щанга седнал..3 серии по 10 - Това ще е скотовото.
с дъмбели дигам рацете на страни(извинявам се пак за обяснението) - Това както си го обяснил не е за гръб
трицепса :
1во с щанга кум челото 3 по 10 - Това не е хубаво :D
2с важе 3 по 10
3 с важе над главата обаче
ии сряда: за рамо
1во .с лост-а седнал отзад следващия път отпред 3 по 10 Това как звучи :D
Не разбра ли ,че са много 6 тренировки за 7 дена ? Мускулите ти растат докато почиват. За това трябва качествено възстановяване и след това свръхвъзстановяване. Тоест за мускул ти трябват около 5-7 дена да се възстановят. Отделно трябва да имаш дни в които не тренираш.
Направи си 4 дневен сплит по-добре
като ти гледам правописа и обясненията ти препоръчвам да тренираш 3 дена седмично
1ден-гърди + трицепс
2ден почиваш
3ден гръб и бицепс + корем + трапец
4ден почиваш
5ден крака и рамо
6-7 почиваш
придъжай се към по-базовите упражнения
казано от dannyel на 02.07.09, 19:33:
като ти гледам правописа и обясненията ти препоръчвам да тренираш 3 дена седмично
1ден-гърди + трицепс
2ден почиваш
3ден гръб и бицепс + корем + трапец
4ден почиваш
5ден крака и рамо
6-7 почиваш
придъжай се към по-базовите упражнения
неприемам предложението..ше тренирам по този 6 дневен сплит които съм казал..нежелая да ми предлагате нова програма..а какво мислите за тази..мерси все пак :)
Хубаво е ,че можеш да отделяш 6 дена за фитнес, но си мился че ще ти дойде в повечко.
02.07.09
20:01
Еми те казват ,че не е добра. Ще видим дали поне на един ще му хареса.. Да видим какво ще пишат хората.
Няква работа ли имаш в неделя? Щото попринцип е най-хубавия ден за тренировка. Може да си измислиш нещо и за тогава. Иначе ако се уморяваш много или не виждаш резултати може да минеш на 3-4 дневен.
Подкрепям Freak? и как може да не тренираш крака?! може бицепс и трицепс по 7-8 упражнения на седми а крака 2 клека пък за програмата, както казах Freak? e ЧОВЕКЪТ :), макар много хора мислят, че се заяжда, но всеки пут да гледаш такива извратени програми по 5-6 дни, ако искаш ходи от понеделник до събота по 2 пъти на ден :)
Това да висиш 6 дни в залата няма да ти гарантира резултати,ниот имаш опит нито пиеш добавки,че да се възтановяваш добре(за това още ти е рано).А храненето как е то не става само с блъскане.И когато търсиш съвет тук вслушвай се какво ти казват,иначе воабще не ни губи времето с твоята програма.А като не знаеш имената на упражненията се чудя и как ли ги изпулняваш.
02.07.09
21:06
Нищо няма да направиш с тези шест дена,ако искаш го приеми,ако искаш недей.
добре може ли да ми обясните защо няма да направя нищо с тази програма...несъм много компетентен..каза ми я човек коитио разбира...ии каза че има ефект бихте ли ми обясни ли ? и колкото до това за упражненията...спокоен бъди правя ги правилно!
02.07.09
21:13
При 6 дена няма да можеш да се възстановяваш.Няма възстановяваме,няма растеж на мускулите.
Като не искаш, да ни послушаш даваи по тази програма! То човек от грешките се учи, само да не си докараш някоя контузия с тжа претоварване. Плюс това след 2-рата седмица ще загубиш желание за фитнес, а без желание.... извинявай...
Давай, успех!
03.07.09
11:16
Мускулът не расте в залата, а вкъщи! :)