..новата ми програма :) пишете

02.07.09
18:54

Значи новата ми програма.

понеделник:гърди 4 упр. бицепс 3упр

вторник:гръб 4 упр и трицепс 3

сряда:Рамо 4 упр. 1 клек с щанга

четвъртак , петак , и събота пак от начало се вуртят...неделеля почивка пишете..какво мислите...на 15 съм и досега бях с програма за начиаещи! :)

P.S Извинявам се на модераторите за предишната ми тема..незнаех че не се обсъжда химия във форума :)моля да ме извините

OL

02.07.09
19:03

Принципно е правилен сплита ,но е по-добре да е през ден.Крака не се тренират добре с един клек! А и си напиши упражненията, серийте и повторенията Ние не може да гадаем

Мнението беше редактирано от Oligo.... на 02.07.09 19:04.

TR

02.07.09
19:06

Перфектна е ! Типичен 6 дневен сплит :D

02.07.09
19:07

С какъв стаж си ? Програмата е доста тежка.

02.07.09
19:16

казано от Oligo…. на 02.07.09, 19:03:

Принципно е правилен сплита ,но е по-добре да е през ден.Крака не се тренират добре с един клек! А и си напиши упражненията, серийте и повторенията Ние не може да гадаем

Значи понеделник : гардите и бицепса
1во..Лежанка от лег 3 серии 12 10 8 повторения
2ро..полулег с лост пак 12 10 8
3то полулег с думбели 12 10 8
4то пег дег
бицепс: с щанга седнал..3 серии по 10

станал 3 по 10
после с думбел седнал 3 по 10 на рака... извинявам се за индианското обяснение..незнам названието на упражненията.. :))
Вторника
Гръб и трицепс
Скрипец 3 по 10
после един уред дурпам към корема 3 по 10
с дъмбели дигам рацете на страни(извинявам се пак за обяснението)
ии после с дъмбел дърпам смсл....немога да обясня
относно набиранията немога...смятам първо килата на скрипеца да вдигна и след това да се набирам за гръб..
трицепса :
1во с щанга кум челото 3 по 10
2с важе 3 по 10
3 с важе над главата обаче
ии сряда: за рамо
1во .с лост-а седнал отзад следващия път отпред 3 по 10
после с дъмбели настрани ги вдигам прав 3 по 10
3то настрани има един малак уред да вдигам рацете
и 4то с пег дек-а наобратно ии тка се повтаря четв петак и събота
ии за крака.. клек с щанга 3 по 10..

Мнението беше редактирано от ktn на 02.07.09 19:18.

TR

02.07.09
19:24

3то полулег с думбели 12 10 8 - Това го замени с флайс (имаш полулег с щанга)
4то пег дег
бицепс: с щанга седнал..3 серии по 10 - Това ще е скотовото.

с дъмбели дигам рацете на страни(извинявам се пак за обяснението) - Това както си го обяснил не е за гръб
трицепса :
1во с щанга кум челото 3 по 10 - Това не е хубаво :D
2с важе 3 по 10
3 с важе над главата обаче
ии сряда: за рамо
1во .с лост-а седнал отзад следващия път отпред 3 по 10 Това как звучи :D

Не разбра ли ,че са много 6 тренировки за 7 дена ? Мускулите ти растат докато почиват. За това трябва качествено възстановяване и след това свръхвъзстановяване. Тоест за мускул ти трябват около 5-7 дена да се възстановят. Отделно трябва да имаш дни в които не тренираш.
Направи си 4 дневен сплит по-добре

02.07.09
19:33

като ти гледам правописа и обясненията ти препоръчвам да тренираш 3 дена седмично
1ден-гърди + трицепс
2ден почиваш
3ден гръб и бицепс + корем + трапец
4ден почиваш
5ден крака и рамо
6-7 почиваш
придъжай се към по-базовите упражнения

02.07.09
19:37

казано от dannyel на 02.07.09, 19:33:

като ти гледам правописа и обясненията ти препоръчвам да тренираш 3 дена седмично
1ден-гърди + трицепс
2ден почиваш
3ден гръб и бицепс + корем + трапец
4ден почиваш
5ден крака и рамо
6-7 почиваш
придъжай се към по-базовите упражнения

неприемам предложението..ше тренирам по този 6 дневен сплит които съм казал..нежелая да ми предлагате нова програма..а какво мислите за тази..мерси все пак :)

02.07.09
19:48

Хубаво е ,че можеш да отделяш 6 дена за фитнес, но си мился че ще ти дойде в повечко.

TR

02.07.09
20:01

Еми те казват ,че не е добра. Ще видим дали поне на един ще му хареса.. Да видим какво ще пишат хората.

02.07.09
20:06

Няква работа ли имаш в неделя? Щото попринцип е най-хубавия ден за тренировка. Може да си измислиш нещо и за тогава. Иначе ако се уморяваш много или не виждаш резултати може да минеш на 3-4 дневен.

02.07.09
20:39

Подкрепям Freak? и как може да не тренираш крака?! може бицепс и трицепс по 7-8 упражнения на седми а крака 2 клека пък за програмата, както казах Freak? e ЧОВЕКЪТ :), макар много хора мислят, че се заяжда, но всеки пут да гледаш такива извратени програми по 5-6 дни, ако искаш ходи от понеделник до събота по 2 пъти на ден :)

02.07.09
21:05

Това да висиш 6 дни в залата няма да ти гарантира резултати,ниот имаш опит нито пиеш добавки,че да се възтановяваш добре(за това още ти е рано).А храненето как е то не става само с блъскане.И когато търсиш съвет тук вслушвай се какво ти казват,иначе воабще не ни губи времето с твоята програма.А като не знаеш имената на упражненията се чудя и как ли ги изпулняваш.

Нищо няма да направиш с тези шест дена,ако искаш го приеми,ако искаш недей.

02.07.09
21:11

добре може ли да ми обясните защо няма да направя нищо с тази програма...несъм много компетентен..каза ми я човек коитио разбира...ии каза че има ефект бихте ли ми обясни ли ? и колкото до това за упражненията...спокоен бъди правя ги правилно!

При 6 дена няма да можеш да се възстановяваш.Няма възстановяваме,няма растеж на мускулите.

03.07.09
07:09

Като не искаш, да ни послушаш даваи по тази програма! То човек от грешките се учи, само да не си докараш някоя контузия с тжа претоварване. Плюс това след 2-рата седмица ще загубиш желание за фитнес, а без желание.... извинявай...

Давай, успех!

03.07.09
11:16

Мускулът не расте в залата, а вкъщи! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1