предмишница

02.07.09
21:10

Искам да питам вие как мислите и дали правите предмишница ? Щото аз не правя но ми влиза доста при изпалнението на някои упражнения ... и искам да знам дали да е хубаво да се тренира отделно

Аз не правя и май си патя от това.Имам голям диспаланс.При ръка 38,предмишницата ми е 31см :(

02.07.09
21:21

то  как траибва да е  съотношението от обиколка на раката и предмишницата ? или няма такова нещо

02.07.09
21:24

по принцип ддз  хубаво е ... обаче да не се претвари.. силната предмишница означава повече сила примерно на лежанка да речем ддз ..

TR

03.07.09
06:31

На лежанката не . Но значи по-хубав хват. И като цяло по-силна ръка. Съзтезателите по канадска борба тренират много предмишница. И бицепса и трицепса се натоварват от гърба и гърдите , ти тогава защо ги тренираш отделно ? Хубаво е да се тренира всичко.

03.07.09
06:51

http://www.bb-team.org/exercise/2148/  Това може да го правиш с щанга и ръцете да не са ти на коленете, а на пейка - по удобно е. http://www.kulturizam.co.cc/exercises/images/arnold_forearms.gif
Друго е бицепсовото сгъване с прав лост с обратен хват. http://www.illpumpyouup.com/articles/images/arnold-forearms.gif
И както се казваше в някаква статия “Защо ти да не го правиш щом Арнолд го прави?”
Правиш едно или две упражнения като едното ти натоварва вътрешната другото външната част на предмишницата. В три серии по 8-10 повторения. Ако правиш да кажем за бицепс някое упражнения като чуковото сгъване, което натоварва повече предмишница може да намалиш на 1 упражнение. Лично аз чуковото го усещам доста във външната част на предмишницата и пропускам обратния хват или правя само 1 серия. Тренирай си предмишница не ти отнема повече от 7-8 мин пък и ще се зарадваш от резултатите.

03.07.09
07:05

аз правя сгъване с надхвад и е мн доволно упражнение .. а иначе стискам гума постоянно :D

EK

03.07.09
09:10

Тренирам я с рацете :)

03.07.09
18:10

предмишницата много я усещам от навиване на въже с прикрепена тежест,няколко поредни навивания в серия и направо ще се пръсне,много напомпва

03.07.09
21:24

тва в даскало господина ни караше да го правим.... преди години :D

04.07.09
10:49

Предмишницата се тренира достатъчно при тренировките за бицепс и трапец. Според мен е безмислено да се прави отделно

04.07.09
10:58

След тежка тяга без фитили имам мускулна треска на:
трапеца
hamstrings
гърба
корема
предмишниците

04.07.09
11:24

не е безсмислено да се прави,защото при доста хора изостава,просто не трябва да се претренира

04.07.09
11:44

аз когато започвнах да тренирам... мн ме болеше предмишника ... страшно много особено когато правеш бицепс и рамо с лоста до брадата.. добре е да се тренира.. защо да не 1 упражние примерно с ръцете мисля че е доволно !

04.07.09
13:31

На мен премишницата ми издава багажа първа при тренировка на гърди,особенно когато е с дъмбели от разнасянето насам на там,и си мисля че трябва,да тренирам и нея защото ме предава преди гърдите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1