Гърди-долна част

04.07.09
19:51

Искам да подсеча гърдите и да си стегна долната част. Знам, че тва става с кофички, но тях не ги мога(правя по 3-4 макс), мъча ги естесвено... Знам, че алтернативата на кофичките е повдигането с дъмбели от обратен лег, зарди тва го правя, та молбата ми е, ако може да ми кажете някое упражнение за долна част, докато почна да правя нормални серий с кофички. Благодаря предварително :-)

04.07.09
20:15

много хубава раота за оформяне е флайс на долна лежанка !!!

04.07.09
20:25

казано от radoslav1 на 04.07.09, 20:15:

много хубава раота за оформяне е флайс на долна лежанка !!!

Кво ше рече долна лежанка?!

04.07.09
20:32

http://www.bb-team.org/exercise/3371/  ето обратен лег обаче праиш флайс

04.07.09
21:07

Аа, ми така кажи, добре ше го пробвам утре. Мерси

05.07.09
00:35

Всичко с обратен наклон ти върши работа,флайса акцентира повече на канала между гърдите,а ти искаш да ги “подсечеш”.Това става като натрупаш маса там и после изчистиш друг наичин няма.

05.07.09
11:34

Ми аз масата я имам вече, и заради тва питам

05.07.09
12:23

Маса не се равнява на сланина, надявам се го знаеш.

Кофички,Обратна лежанка,Пулоувър... разнообразявай.От 3-те кофичките са най стабилни така че мъчи да ги правиш.Щом правиш 3-4 само явно масата си я имаш ама май сланината е в повече... :)

05.07.09
20:27

Не, не е, и не бъркам сланина с маса, чудно ми е как без снимка решихте, че имам сланина :? некви медиуми сте гледам а? :D Просто са ми слаби ръцете ;]

05.07.09
23:07

Аз съм, 60 килограма, ръката ми е 31, висок съм 170 и нещо незнам точно... кофичките не са ми мн трудни правя ги приблизително 10…

TR

06.07.09
08:41

Еми ако нямаш сланина значи трябва да са ти разцепени гърдите като ги стегнеш. На мен са ми разделени ,но проблем ми е вътрешната част която се пооправи в последно време.

06.07.09
09:55

казано от HealthStore на 06.07.09, 08:27:

казано от G.W.B. на 04.07.09, 19:51:

Искам да подсеча гърдите и да си стегна долната част. Знам, че тва става с кофички, но тях не ги мога(правя по 3-4 макс), мъча ги естесвено... Знам, че алтернативата на кофичките е повдигането с дъмбели от обратен лег, зарди тва го правя, та молбата ми е, ако може да ми кажете някое упражнение за долна част, докато почна да правя нормални серий с кофички. Благодаря предварително :-)

Няма нищо лошо в това да правиш 3-4 повторения. Просто увеличи сериите в този случай, например 5-6 серии. След време ще увеличиш и повторенията.

Да, аз заради това продължавам да ги правя... но целта на темата е да ми кажете алтернатива на кофичките ако може

TR

06.07.09
11:01

Обратен лег , пулоувър донякъде , и въобще всички варианти на обратни легове.

06.07.09
11:12

Честно казано и аз си помислих,че си по-скоро към сланинест,от колкото масивен.Хората може да не са медюми и да ти казват без да са видели снимка,но като не искаш да се бъркат,вземи сложи една снимка...И би трябвало поне според мен да си натрупал някаква сила в гърдите като си направил маса,освен ако не се заблуждаваш че си напреднал нещо.Както и да е ти си знаеш,но няма смисъл да лъжеш другите и самия себе си,ако лъжеш де.
За кофичките съвета ми е в тренировката да включиш в началото освен тях и “bench dips” с по-широк хват,като може и на друга скамейка,лежанка да си сложиш краката.Аз така отдавна се научих да правя кофички и нямам проблем с тях,но набиранията още ме поизмъчват донякъде.Друг съвет,за да напреднеш по-бързо,а и за по-добър ефект предполагам е много точно и дълбоко дишане,като сваляш надолу вдишваш дълбоко и сваляш до мах надолу,като се вдигаш издишваш силно през устата.Като не ги можех кофичките това ми беше единия от проблемите както и при набиранията,че като се затрудняваш се пънеш,мъчиш,без правилна техника на дишане.И като започнеш по 10-на да правиш ако искаш започни да си закачаш тежести на колан или пък с гирички от 2 кг и после качваш кг-те.Успех

06.07.09
12:18

казано от anton7 на 06.07.09, 11:12:

Честно казано и аз си помислих,че си по-скоро към сланинест,от колкото масивен.Хората може да не са медюми и да ти казват без да са видели снимка,но като не искаш да се бъркат,вземи сложи една снимка...И би трябвало поне според мен да си натрупал някаква сила в гърдите като си направил маса,освен ако не се заблуждаваш че си напреднал нещо.Както и да е ти си знаеш,но няма смисъл да лъжеш другите и самия себе си,ако лъжеш де.

Да е брат, аз ей това немога да разбера, повечето от новите а и не само от новите в този сайт, като имат проблем и търсят помощ, и хората ги накарат да си сложат снимка, те все отказват, все едно са супер грозни, дебели или издирвани от ФБР... Всички сме започнали от някаде, аз не съм дебел, нямам сланини, ама съм слаб, и не ме е срам да сложа снимка ако ми се наложи. Ако още те притеснява това, сложи си една снимка и така ще е по лесно, без да си играем на медиум и врачка, освен ако не си издирван престъпник :-D.

06.07.09
12:52

давай кофи....лесно можеш се научиш да праиш кофички просто прави колкото можеш секи път... и ще се увеличат.....  такива силови упражнения се усвояват по бързо ... аз преди не можех нито кофи нито набирания и се отказах да ги прая... ама като се мачих и се научих за няма 2 месеца ... и ся съм доволен .. въпроса е да ти свикнат ръцете с собственото тегло

06.07.09
19:06

най - хубавите упражнения !

06.07.09
19:33

казано от radoslav1 на 06.07.09, 12:52:

давай кофи....лесно можеш се научиш да праиш кофички просто прави колкото можеш секи път... и ще се увеличат.....  такива силови упражнения се усвояват по бързо ... аз преди не можех нито кофи нито набирания и се отказах да ги прая... ама като се мачих и се научих за няма 2 месеца ... и ся съм доволен .. въпроса е да ти свикнат ръцете с собственото тегло

Тва ми е главната цел за лятото ;] а относно другите коментари, както вече казах просто са ми слаби ръцете, а снимка ще кача веднага щом намеря време да се снимам, се пак не седя по цял ден в нас, за да се снимам, пък вие си правете квито искаде изводи ;]]
ПП:Една година правя маса и мисля, че имам представа за разликата между маса и сланина, ако искате ми вярвайте, ако искате не дейте, ваша си работа

Мнението беше редактирано от G.W.B. на 06.07.09 19:37.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1