Помогнете.Как да си оформя рацете и гърдите.!!!!

05.07.09
20:26

Здравейте.Бих искал да ми помогнете как бих могъл да си оформя гърдите и ръцете по ефекасно.Аз сам висок 196см,тежа 95кг,на 17 години сам.Какви са най-ефикасните упражнения за оформяне.Благодаря на всички.

05.07.09
20:44

Няма такива упражнения.

05.07.09
21:09

Ако се стегнеш, те ще се оформят малко от малко, но иначе ти трябва диета, за да постигнеш релеф. И естествено да имаш какво да оролефиш. Виж горе в диети.

05.07.09
22:59

казано от freak? на 05.07.09, 21:09:

Ако се стегнеш, те ще се оформят малко от малко, но иначе ти трябва диета, за да постигнеш релеф. И естествено да имаш какво да оролефиш. Виж горе в диети.

и едно допълнение само към мнението на freak? - научи се да пишеш правилно на български език

05.07.09
23:09

казано от Милов на 05.07.09, 22:59:

казано от freak? на 05.07.09, 21:09:

и едно допълнение само към мнението на freak? - научи се да пишеш правилно на български език

Мама му стара взе ми го от устата, щях да кажа да си оформи 1во българския език, а тогава да си гледа ръцете и гърдите... :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1