Програма за новак!

07.07.09
09:41

Здравейте може ли да ми кажете като за начало какви упражнения колко вида и по колко серии и повторения трябва да правя в фитнеса нямам никакъв стаж в фитнес (2-3 пъти ей така) но имам добра основа лицеви набирания кофички, тоест скоро бях за 1 път на фитнес тренирах доста и нямах мусклулна треска смисъл мускулите не се стресираха защото все пак има действие от тренировките ако може съвети !

Влизаш във фитнес програми и си избираш.

07.07.09
14:32

в повечето случай трениращите се стремят да стресират мускула,за да разкъсат повече влакна,не знам ти към какво се стремиш.

07.07.09
14:49

Ами и релеф и маса до 1 степен комплексно но умерено!

07.07.09
16:02

Biad искаше да каже, че леката мускулна треска е знак за добра тренировка. Орелефяването се свежда обикновено до свеждане подкожните мазнини до минимум и в екстремни случаи до изхвърляне на водата.

С др. думи, поне в моята глава - качване на ММ и орелефяване (изчистване) са два различни процеса. Няма как при качването на мускулна маса, да не качиш и някое друго кило мазнини, които в последствие с още усилия ще изчистиш. Разбира се съотношението на качена ММ и качени мазнини, ще зависи от самия теб и правилното ти хранене.

Та, как се храниш?

казано от Sleart на 07.07.09, 09:41:

Здравейте може ли да ми кажете като за начало какви упражнения колко вида и по колко серии и повторения трябва да правя в фитнеса нямам никакъв стаж в фитнес (2-3 пъти ей така) но имам добра основа лицеви набирания кофички, тоест скоро бях за 1 път на фитнес тренирах доста и нямах мусклулна треска смисъл мускулите не се стресираха защото все пак има действие от тренировките ако може съвети !

Това,че си се занимавал е + ,но изкарай 3-4 седмици кръгова програма за начинаещи,да поразучиш движенията и да посвикнеш с тренировките в залата.Това че нямаш мускулна треска,не означава че тренировката е била неефективна,така че тренирай здраво и ше имаш:)

07.07.09
19:24

Ами да ви кажа нямам много пари за добавки единственото което мога да си позволя е двойна доза гейнър( 1 лв ) и 1 доза бцаа ( 30ст) след трен фитнес е евтин ама то с пътните стават пак скъпичко значи от пловдив съм мисля да ходя в к2 ( 1 и 50 трен без карта с карта идва по евтино ) храненето ям често пилешки пържоли филета пуешко и така ям активиа и овес за закуска бягам 3 пъти седмично и правя коремни но сега с тоя фитнес ще ми е трудно малко и кардио и коремни ! Но и трябва да работя, че рядко хора като мен им е кофти, че тяхните им сервират всичко наготово! Ем трябва бачкане,фитнес,,мацки,учене.Е как подяволите!

Мнението беше редактирано от Sleart на 07.07.09 21:03.

07.07.09
19:36

И ако може поне да ми кажете какви упражнения и там сериите повторенията. Как е по добре щанга полулег или дъмбели полулег? Колко трябва да е вдигната лежанката че да не тренирам предно рамо.И надолу като е за долна гърна ?

07.07.09
20:18

казано от Sleart на 07.07.09, 19:24:

Ем трябва бачкане,работа,фитнес,подръжка,мацки,учене.Е как подяволите!

точно,,тоЧНО,ТОЧНО, :D, хахаха това направо ме изкефи, даже ще го копирам и ще си го сложа на скайпа. иначе подяволите сори за офтопика, не ме здрържа от вътре... :D

П.С: Емоцийте свършиха, и реших да си едит-на поста. Лято сме, не ти трябва толкова учене, мацки не ти трябват, можеш да се ограничиш до минималното, незнам какво имаш предвид с подръжка, както и да е, между бачкане и работа не виждам разлика! След съкращаване на уравнението какво получаваме, остава ти фитнеса и работата, ще ги поместиш някак си в ежедневната си програма. Всички ние го правим и не се оплакваме! :)

Мнението беше редактирано от El padre на 07.07.09 20:27.

12.07.09
19:40

Аве хора 2 пъти вече правя кръгови упражнения в фитнеса нямам мускулна треска ( имам основа от лицеви лостове успоредки коремни и т.н) да си почвам ли програмката ?! гърди бицепс  гръб трицепс  крака рамо ? и през почивните дни кардио и коремни?

Мнението беше редактирано от Sleart на 12.07.09 19:41.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1