[LOG]Fyre + L-Carnitine + Animal Pak (post SX stack) /10.07 - 10.08/

Темата е заключена.
Прескочи до:
SP

07.07.09
15:16

такааа.. тъкмо се чудих варненци къде тичат и въобще може ли да имате такъв як парк, пък да няма един нормален участък без кафе, забележителност или кът за майки с колички където да му удариш едно кросче и се сетих, че си имате море :)

Та и оттук дилемата - удачно ли е да си правя кардиото като плувам? и въобще ще ми помогне ли да стопя последните мазнинки и да изкарам сериозен релеф на пресата?

Рових се с търсачката и видях противоречиви мнения - или било супер и най-доброто кардио плуването (освен движението и студът на водата топи мазното) или пък именно студът прецаква нещата, защото организма изпада в паника, че го изстудяват и не дава на мазното да падне под 17%, че да му пази топло..

Та ще ми е от полза всякаква гледна точка. На фитнес не ми се ходи, кардиоуреди колела и тренажори не ми се купуват (а и не ги смятам за ефективни) и с тичането също ударих на камък, та сега за сега плуване ще му е майката, въпросът е дали ще ми даде каквото търся..

П.с.(има ли опасност студената вода да неутрализира термогенният ефект на fyre-a??? звучи леко дебилно, ама ми се завъртя в главата и това..)

07.07.09
18:14

Схемата ти на прием е добра. Студената вода няма да охлади ефекта от файъра. Само е хубаво да почиваш между термогениците за максимален ефект.

SP

07.07.09
18:58

ми аз свърших с СХ на 28 юни ако не се лъжа.. значи до 10 юли ще са минали 12 дни.. 12 дни почивка би трябвало да е достатъчно, да не говорим, че СХ не е термогенен бърнър а по-скоро стимулант..

SP

08.07.09
12:17

хайде добавихме и Animal Pak 44 към аптечката.. направо ще се счупя да приемам всякакви консистенции, особено към края ще взимам 3-4 чаени лъжички карнитин, 5 хапа файър и 11 хапа (едно пакетче от анимал пака) дневно :D

08.07.09
12:50

Хапчета, хапчета, хапчета...... свидно ми е за тебе..... и никакви снимки..... за фенките....

Мнението беше редактирано от maria на 08.07.09 12:51.

08.07.09
13:41

казано от Sparxter на 08.07.09, 12:17:

хайде добавихме и Animal Pak 44 към аптечката.. направо ще се счупя да приемам всякакви консистенции, особено към края ще взимам 3-4 чаени лъжички карнитин, 5 хапа файър и 11 хапа (едно пакетче от анимал пака) дневно :D

аз съм приемал по 38 хапа на ден от различни суплементи  - 11 от тях бяха анимал-а :)
имат мирис на кучешка храна

SP

08.07.09
14:31

хаххх лудница :D

хора кажете за плуването последно дали е добра идея за изкарване на релефа?

И тая сметана дето всички я кусате при ВМ режимите ( и аз ще следя нещо от сорта) как я консумирате? запържена с пилето/месото или от кофичката директно с голЕмата лъжица :)

08.07.09
14:34

Искаш да кажеш лъцица :lol:

08.07.09
14:35

Макар да чистя и макар да плувам 4-5 пъти седмично ти казвам, че не е добра идея :)

SP

08.07.09
14:38

защото..

@ленкс - лъциците са в други дневницици :P

08.07.09
14:43

Отслабване и плуване

Плуваният стил кроул е особено подходящ за постигане на висок разход на енергия при относително дълъг период от време (30-40 мин.). Проблемът с подкожните мазнини обаче е в ниската температурата на водата в басейна. Честите и продължителни охлаждания стимулират тялото да цени термоизолиращите качества на подкожните мазнини и да се съпротивлява при понижаването им под стойности от порядъка на 15-17% от теглото за мъже, 17-22% жени. Ако мазнините Ви са над тези стойности, може да използвате плуването като основно средство за енергоразход. В случай че желаете да снижите теглото на мазнините си под тези граници, то може да включите плуването като втори спорт или да замените аеробния завършек на фитнес тренировката си с 20-30 минути кроул в умерено темпо.

.....

http://www.bb-team.org/articles/3173/

SP

08.07.09
14:46

еее човече, чел съм го това, за лично мнение питах :)

щото в тая жега се потиш като куче и едно цопване за 30 мин. във водата няма да те “преохлади” до такава степен, че организма да си пази и последната сланинка за да оживее - не говорим да плувам в антарктическия лед през ноември по 4 часа егати.

Мнението беше редактирано от Sparxter на 08.07.09 14:49.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1