08.07.09
17:50
Абе нещо странно става с мен
Значи пия вода и вече ми става тежко...ама след точно 2 мин пак ми се препива зверски вода...а ще се пръсна
Идей от какво може да е?
Пия само Л-карнетин и съм уж на НВД
ППС:Смятам от утре да почна и с Бърнърче+Амино
Може да е от всичко. Може да приемаш голямо количество сол и да е от това. Но е важно да знаеш , че колкото повече вода пиеш - толкова по-добре за теб. Аз лично се наливам , дори в момента .. :) Пий си спокойно , няма да гръмнеш от нея .. ще я изпикаеш все някога , хаха :-P
08.07.09
18:27
Пффф...чак пък да повръщаш ?!?!?!
Пробвай, като пиеш вода да не пиеш на големи глътки иии както казваш да се наливаш...ами пийваш една глътка задържаш в устата иии преглъщаш малко по малко ... защото във всъщност жаждата ти идва от устната кухина а не от стомаха ... ;) ...
Ще се опитам...сега кат осе замиля може е заради това ,че днес съм извървял към 15 Км пеша =/
Най-вероятно си обезводнен сериозно, а като пиеш много вода само влошаваш нещата. Изпий някакви минерали или в краен случай обикновена сол, също така трябва да пиеш и нещо сладко и ще се оправиш. 2 пакетчета step sport max са достатъчни за начало, освен това не забравяй въглехидратите.
* В краен случай може и без въглехидрати да минеш, сега видях за диетата. Степът е идеален, почти няма калории.
Мнението беше редактирано от moonclub на 08.07.09 20:40.
31.03.10
19:11
Гошко, не си прав. Можеш да се натровиш с прекалено голям прием на вода - разрежда се кръвната плазма и също солевия баланс в клетките намалява.