Стягане

01.07.09
08:14

Здравейте...
Така аз тази зима изгубих малко форма и един приятел ми каза да бягам повече и коремни преси

Моят въпрос е дали с каране на колело може да се постигне сущия ефект както при бягането

01.07.09
08:34

Тук има доста мнения, но според мен неможе. При двете самото натоварване е съвсем различно и няма как да се постигнат еднакви ефекти.Единственото еднакво в случая е горенето на мазнините ;)

DI

01.07.09
09:01

Без диета и от двете няма смисъл :)

01.07.09
20:32

Според мен можеш да постигнеш приличен ефект от аргометъра, но не и равен на този от бягането... щом чуем кардио повечето хора се сещаме за бягане, а не за аргометър. Причината е, че няма по-добър начин да изгорим мазнини кадето и да е по тялото... Друг е въпроса дали имаме достатачно свободно време за тичане...

02.07.09
18:54

Исъм да попитъм също дали може да ми предложите какво да хапвам зашотот съм начинаещ и незнам :) За сутрин обед и вечер какво да хапвам и какво да избягвам в менюто ми :)

02.07.09
19:19

Нека деня ти започва рано сутрин с няколко цели варени яйца и голяма купа овесени ядки, до края на деня само протеини и чат-пат мазнини.
Ето, като за толкова наивен въпрос получаваш и наивен отговор :]

06.07.09
13:52

Следва наивния въпрос дали въобще те разбра.... Има раздели специално за  режими и диети провери там и ще разбереш какво ти трябва...
http://www.bb-team.org/diets/

08.07.09
07:22

Ако под “загубил форма” разбираш, че си се омазнил, тогава с хранителен режим и бягане (или колело) ще се поизчистиш.

08.07.09
22:16

дИЕТА МУ  Е МАЙКАТА

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1