03.07.09
21:41
здравейте нов съм в форума от известна време чета статиите в сайта и в други подобни но нещата хич не са ми ясни та имам няколко въпроса аз съм на 17години 173-175см ръст и 68-70кг тегло спортувам като имам свободно време в момента си правя в нас коремни преси 50/50/25 три серии лицеви опори 30/20 и имам една гира която е 15кг с нея правя 15/15/15 най обикновеното упражнение за бицепс тия неща ги правя всеки ден сладко и тестени изделия почти не ям нямам определен режим но си ям зеленчуци плодове месо мляко и ходя да тичам по 2-3км 2-3 пъти седмично
та въпросът ми е какво правя грешно и какво да променя за да стана малко по релефен да ми се очертаят мускулите и плочките на корема нямам претенции да свалям килограми или да качвам мускулна маса просто който може да ми даде някакви съвети да пише-какво да ям какво да не ям как да тренирам какви упражнения дали е грешно всеки ден да се тренира и т.н
не искам да ме разбирате погрешно не съм такъв да чакам всичко на готово просто като чета в нета и се обърквам и си нямам идея кое е правилно за това което искам нз дали е добре да ви дам някакви други мерки но примерно гръдната ми обиколка е 100см талията 75см някъде ханш 90см то тва нали при жените се дават тия мерки ама като не разбирам сигурно и при мъжете има подобни бицепса ми е 36см някъде
Като цяло това което правиш е тонизираща тренировка,без серозни тежести трудно ще постигнеш релеф,но можеш да оформиш едно добро и стегната тяло с не много мускули,но и с малко мазнини.Ако искаш повече ММ ти трябват упражнения в зала или да се запишеш на някакъв спорт.За храненето е добре да си разделиш храната на повече приеми примерно 4-5-6.
намери си някаде лостве (има ги в повечето училища) и се набирай , прави кофчки и продължавай да тичаш.+ режима ти няма как да няма резултати ;)
Поддържане на форма - няма такова понятие. Или се отдаваш на бодибилдинга или не. Средно положение няма. Не става така Юни като дойде да видиш, че ръкавите на блузата са ти широки или че не ти се очертават мускулите и айде искам релеф. Не познавам човек, който е винаги редовен, винаги начетен и изпълнителен в тренировките, в храненето и да го прави за да поддържа форма.
06.07.09
10:38
като за начало пробваи да не ядеш въглехидрати след 7 часа ;) нататака само чисти храни примерно вечер изяж пилешки гърди печени без никакви добавки към тях или някакво друго месо по същият начин. А ако не те отвращава изварата изяждаи по 250-300 грама :)