дроп серии бицепс

08.07.09
20:57

искам да наблегна бицепса - първото ми упражнения за бицепс ми е крива щанга ...искам да питам ако почна с нея дроп серии ще е добре ли ... и горе доло по колко повторения да правя и колко дроп серии...
стажа ми е година и малко ...

08.07.09
23:23

казано от radoslav1 на 08.07.09, 20:57:

искам да наблегна бицепса - първото ми упражнения за бицепс ми е крива щанга ...искам да питам ако почна с нея дроп серии ще е добре ли ... и горе доло по колко повторения да правя и колко дроп серии...
стажа ми е година и малко ...

Ей приятели, търсих в нета, ама не намерих какво точно е дропсерия? Обяснете го подробно моля... :) По въпроса, незнам :D.

08.07.09
23:23

я виж в youtube.com има много видеота и с обяснения

09.07.09
05:46

За ръцете може да направиш една друга работа пак като дроп серия. Например с кривия лост хващаш широко като не можеш да направиш повече променяш хвата на тясен и продължаваш. Вместо да сваляш килограмите.  Същата работа и с правия лост от широко към по тясно променяш.

Ами дропсерии вкарвай само от време на време да речем веднъж на 2-3 тренировки за бицепс.Дропсериите се базират на вдигането до отказ:например подбираш си 3 чифта дъмбели или намаляваш тежестите на щангата ,така:1-во перфектна загрявка и стречинг 2-ро с най тежките дъмбели 3-4-5 поторения чисти до отказ,веднага минаваш на малко по-леки с които да направиш още 3-4-5 поторения и после веднага още по-леки за още 3-4-5 пов до отказ,така в рамките на 10-15 повторения 3 отказа мисля,че това беше стандартното,но има много вариации.За бицепс в една тренировка 3 ей такива дропсерии за първо упражнение и едно концентрично в 3-4 серии да речем, са ти повече от достатъчни.

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 09.07.09 06:21.

Дроп серии с правят в края на тренировката.Целта е когато си до отказ на 5-6-7 повторения да продължиш този отказ още 4-5 повторения с по-малка тежест от което следва по-добра хипертофия.

09.07.09
20:03

добре а защо не правишс прав лост.. ще усетиш разлика

09.07.09
20:27

еми правил съм с прав ама тея китки .. лешшш

Вчера пробвах дроп серии за бицепс и според мен се получи доста добра тренировка.... ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1