Стягане на тялото чрез фитнес..

09.07.09
08:03

Здравейте.Нов съм във форума и във фитнес средите затова ще ме прощавате ако бъркам елементарни неща.На 17 ( почти 18 ) години съм,и от 2 месеца се занимавам със фитнес / кардио упражнения ( тичане сутрин на гладно 30-40 минути без почивка ).Тежах 96 килограма преди месец и половина,сега съм 82.Гледам да се ограничавам във храненето,въглехидрати почти не приемам,както и пържено и по мазните меса и продукти.Целта ми е постигане на стегнато тяло с горе долу добър релеф.Ходя минимум 4 пъти в седмицата на фитнес,и тичам всеки ден но имам чувството че не правя нещата както трябва във фитнеса.Обикновено комбинирам корем - гърди / корем - ръце / корем - гръб когато ходя на фитнес но имам чувството че нещо не правя както трябва.Ще се радвам ако някой може да ми препоръча подобна програмка за стягане на тялото , както и програма за по правилно хранене ( тъй като не съм на ясно по колко пъти на ден да ям и какво и по колко ).Мерси предварително :)

09.07.09
09:08

Влез в фитнес програмите горе и си намери за начинаещ. Също така и по-важното е да видиш диетите. Това което казваш, че не приеш почти никакви ваглехидрати не е хубаво. Почети малко за РБД, НВД

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1