10.07.09
13:24
Абе чудя се има ли няква ползва от тях като цяло....или е по-добре да си бъркам моите си манжи и работи.
Щото гледам има малко калорично съдържание .....верно че няма протеини ама все пак трябва и да се яде.
Та въпроса ми е някой дали си ги е включил в храненията
ППС:Аз съм на НВД (само за протокола)
Не бе...аз съм си в нас...ама само извара ,яйца и домати ми писна =/
А съм малко зле с финансите и немога да давам секи ден по 40-50 лв за Рибни филета,пилешки гърди и подобни работи
знам че съм нахален..ама съм нов и ако може да ми кажеш горе доло още някакви продукти за Нвд =/
С храни можеш достатъчно да разнообразиш, но ако те мързи да го направиш просто ще трябва да си търпиш едни и същи гадории (аз поне не намирам изварата и овесените ядки за нещо вкусно). Само ако използваш мозъка и компютъра си ще успееш да си направиш точна сметка как да разнообразяваш и в същото време да си на сметка.
16.07.09
09:55
Пич, потърси из различни магазини. Аз си намерих добри евтини магазини за месо - пилешки бутчета(голям размер - 450 гр) 3.25/кг както и риба скумрия пак за близо 3.25 кг Останалите ми продукти са от кауфланд, пикадили, метро, магазина до нас и т.н. Просто ям главно месо и ми трябва евтин източник ;)
Хах , интересна тема . Когато трябваше да слабея , всеки божи ден си правех по 1 тенджере от въпросните супи и ядях от нея , когато ми се дояждаше. Ефект имаше , но тогава изобщо не съм се интересувал от действието на продукта и от това какво съдържа. Сега не искам и да си помисля за нея , толкова ми е втръснала , че ... . Но не е добър избор , според мен :)
16.07.09
10:25
Забрави ги. Боклуци са.