Прасец...

JI

03.02.05
23:30

Момчета плс мотивирайте ме някак за прасец сичките упражнения са ми някакви много гадни мразя го тоя прасец нито расте направо ми е смешно бедрата са супер прасеца някакав много мижав как мога да го стресирам тренирам го секи път с краката ( бедрата ) по две упр дали да не го преместя някъде другаде незнам .

04.02.05
00:02

Ами това е от най трудно растящите мускулни групи доста е трудно да се измори поради непрекъснатата му работа стресирай го по някъв различен начин  ако си правил малко повторения 12-15 с тежест прави му 30 -40 ако си го правил 1-2 пъти седмично надуй го 3-4 пъти търси пътища

04.02.05
09:48

Вкарай малко разнообразие и го тренирай по-често. Можеш и по три упражнения да правиш.

04.02.05
09:52

На изправените упражнения примерно: с щанга или на калф машина(ако не се бъркам за името, та това е машината дето си слагаш на рамената повдигачките и се качваш на трупчето :)) ) . Прави с много повторения и амплитудата да е възможно най-дълга. А на машинката от седеш дето ти седи :) повдигачката на колената я прави с яко тежест и може по-малко повторения.
по-здрави

04.02.05
10:06

Kалф машина е машината,на която като правиш си седнал.Трудно расте,а болката след серия...боже!мен направо очите ми са се насълзявали.И аз правя 2 упражнения.От стоеж и от седеж(на калф машината)Прасеца му трябват много повторения(лично аз правя между 20 и 25).Тежестта...,трябва да е такава,че на между 20тото и 25тото повторение да стискаш зъби.Аз лично удрям останалите уреди,тъй като болката е зверска. :wink:  8) Колкото до теб...да,ако няма растеж при програмата ти до сега,значи трябва промяна-винаги е така.Не върви ли нещо дълго време,вкарай известна промяна.Не,не мисля,че трябва да сменяш времето му за тренировка.Прави го с бедрата,мисля че е най-добре.Повече повторения,по-големи тежести,по-малки почивки.Наистина...по-малки почивки.Така...ще го стресираш! :twisted:

04.02.05
10:13

Опа значи съм в грешка а тази дето си прав как се казва  :roll: ?

04.02.05
10:17

А бе я се стегнете, всички машини за прасец са си калф-машини. Калф означава прасец..

04.02.05
10:18

ХАХАХАХАХ всеки ден научаваш нещо ново  :lol:  :lol:  :lol:
по-здрави

JI

04.02.05
11:57

Мерси за предложенията ще го тренирам наистина по-често.
надявам се да се получи:)

04.02.05
17:43

аз ли само ще кажа, че не е хубаво да го тренираш често!!!!
ще се претринира така, линията е доста тънка.! Направи такава тренировка, която да те доведе до мускулна треска, отминаваща след 1вия ден, до максимум 2рия! Т.Е сам налучкай програмата и подредбата на упражненията. Според мен 2 тренировки седмично са тавана! Машини има, но има и магарешко изпряване, упражнение за прасец, качваш на гърба си некъв 50 килограмов индивид от залата на гърба си и избутваш с него за прасец, това си е базово упражнение!
Аз лично има един в залата, към 100те кила е и го викам непрекъснато! Не забравяйте, че прасеца има вътрешна и външна част, затова се използват всички упражнения в куп, и се изпълняват комплексно и заедно, за да се хармонизира прасеца - от ахилеса до колянната става. Така че, гъзарчетата, не тренирайте само бицепс и гърди, ами се поизпотете яката, че и това е мускул - я вижте Майк Матаразо - сега е в болница, ама къв прасец а? То и Флекса дето е с силикон не може да го настигне!
Подреди ги ако искаш в гигантска суперсерия - едно след друго изпълняваш 3 упражнеия, без почивка с 15 повторения и така 4 пъти завърти, и лятото само с къси панталони ще ходиш! А?
Успех!

JI

04.02.05
18:58

аесхна само да поясня че не съм газарче и си тренирам прасеца но просто расте по бавно явно това магарешкото хмм да искало ми се е да го пробвам ама ебаси отивам до някой и му викам пич ше ме яхнеш ли че прасец да тренирам  :lol: е не ми се иска .... тай че оставям на машините и ги правя съшо една след друга но не в супер серии а свърпвам с едната и после с другата .А до 1 2 та дена мускулна треска стигнах до извода посредство краката секи ппът мускулната треска на краката ми е от 1 до 3 ден но яко растат много добре .:)
Поздрави !!!

04.02.05
23:28

[quote author=“Martin”]А бе я се стегнете, всички машини за прасец са си калф-машини. Калф означава прасец..

Така е нема значение седнал прав сгънат..

05.02.05
10:23

Има си значение в изпалнението на машините! Дориан имаше една статия за прасеца във флекс ако искате мога да я изрова из старите списания и да ви я преведа и препиша?
по-здрави

JI

05.02.05
14:42

Ако превода ти отнема много време само я постни плс .:))
Поздрави !!!

05.02.05
14:52

Е нямам скенер братле то тва е от списание флекс отпреди 4 години някаде не помня точно. Сигорно за около час ще мога да я напиша горе долу щото не е много дълга, но ако я искате само.
по-здрави

05.02.05
21:18

emil_mlo ако имаш време да се занимаеш моля те да я качиш, защото сега събирам информация как да накарам прасеца си да расте, защото при мен положението е много странно...тренирам и танци от 11 години и прасеца ми е много силен (на калф машина прав си правя 10 повторения с 180 кг като не смея да сложа повече, понеже е много гадно за кръста и изобщо за всичко). Опитах малко повторения, опитах много, опитах малко упражнения, опитах много...и все не става, та дано това ми помогне :) Благодаря предварително

05.02.05
21:19

ОК ще се опитам да я кача, но още и не съм я намерил в купа със списания :))) Иначе споко само време требе!
по-здрави

05.02.05
23:51

[quote author=“marzipan”]emil_mlo ако имаш време да се занимаеш моля те да я качиш, защото сега събирам информация как да накарам прасеца си да расте, защото при мен положението е много странно...тренирам и танци от 11 години и прасеца ми е много силен (на калф машина прав си правя 10 повторения с 180 кг като не смея да сложа повече, понеже е много гадно за кръста и изобщо за всичко). Опитах малко повторения, опитах много, опитах малко упражнения, опитах много...и все не става, та дано това ми помогне :) Благодаря предварително

Прави ги с единия крак на калфмашината и ще посвалиш килата от кръста

06.02.05
16:12

Това е идея, ама крака как трябва да е разположен - на средата под тялото ми или под съответното си рамо?

BA

06.02.05
16:27

братле понеже сам баскетболист и краката са ми развити според мен много добре и прасците ми даже са доста големи ще ти кажа само едно и най-ефикасното упражнение - със собствена тежест :) заставаш на една книжка или нещо по височко (на един крак)  и почваш да се повдигаш максимално нагоре и сваляш така че петата ти да слезне под равнището на горната корица :)аз лично го правех когато бях по мъничък доста често и правех към 9-10 серий по 120 повторения а сега просто го поддържам като си скачам на въженце след тренировка обаче да знаеш че от това упражнение ще има голям ефект и няма да се получат някакви проблеми със краката  :wink: 

ПС: иначе можеш да ги правиш не с повдигане а със скачане направо но има вероятност да се направи некоя контузия на колената или нещо такова :)

06.02.05
16:33

Значи на мен точно това ми е проблема - че прасците ми са свикнали на  такова натоварване (народни  танци = АДСКИ много подскачане със собствената тежест) и не ми върши работа. Иначе на калф машините винаги слускам петата максимално надолу (друг е въпроса че по някаква причина (най-вероятно генетично, понеже и баща ми е така) глезена ми няма пълната подвижност на нормалните хора)
Мисля да опитам с някква тежест на калф машината (прав) и с наистина МНОГО повторения...дали ще има ефект? говоря за нещо като 50 че и горница...

06.02.05
23:21

[quote author=“marzipan”]Това е идея, ама крака как трябва да е разположен - на средата под тялото ми или под съответното си рамо?

Както ти е удобно по в центъра е по добре за стабилизацията аз в залата дето ходих веднъж слагам на макс тежест и с единия крак повторенияя  до отказ.Тия машини ги правят с много малко тежести деа

07.02.05
00:34

Добра идея, ще пробвам и аз на един крак, че в моята зала калф машината е само със 170 кг, и на третата тренировка вече ми бяха леки :(  А съм решил да потренирам малко прасец, че нещо се е поотпуснал, не съм го тренирал от години.

07.02.05
10:42

Тя в мойта зала има 180 кг на машината и има място да сложиш дискове...дефакто може да са около 400+кг, ама много лошо тая огромната тежест на раменете...
Ще опитам както каза djgorgio-ASTOR - избирам някфа голема тежест и повторения до отказ...дано стане...

07.02.05
10:57

Абе реално погледнато тази тежест на калф машината няма нищо общо с истината. Пробвай със същите килограми на щангата, и ще се убедиш ;) На практика, истинската тежест, която ти пада върху раменете (а и върху прасеца) е много по - малка.

07.02.05
10:59

Е, това е така, ама все пак не е малка тежстта и е много неприятно, имам усещането че направо ще ме сгъне като на анимационно филмче...
Може да опитам и с щанга, ама май ще ми е по-неприятно с лост...
Мисля да опитам и на лег пресара с изпънати колене, само с пръстите на краката...
Просто не знам какво да ги правя тея прасци...сила си имам, ама са мн смешни малки на бедро някаде 55 см (не знам точно колко е ама е големо :))
Приемам всякакви предложения
Благодяря предаврително

07.02.05
18:32

Така е нямат общо поради факта на лостовата система дето се получава дефакто при машината

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1