09.07.09
09:23
Някои пробвал ли го е и какви са мо деиствията .
Темата беше редактирана от daka934 на 09.07.09 09:23.
http://www.bb-team.org/articles/3228/
Аз съм го пробвал, но не съм усетил някаква разлика или нещо такова. Родителите ми го пият по-често и казват, че са много доволни.
Аз го пия редовно. Богат е на витамини и минерали, а също и доста аминокиселини. Преди тренировка ми дава енергия /или поне така си мисля :roll: /
Ами не съм се замислял колко качва инсулина, но трябва да е доста защото прашеца съдържа декстрози, рибози и др. -ози.
прашеца е супер
но си го разтворете в пресен (течен мед) ,така престоява месец до пълното хомогенизиране
след това сутрин на гладно по една супена и си 6
в началото бях взел някакъв пишеше в кисело мляко са се разтваря, но не е правилно
за да се усвой му трябва и мед, това от стар пчелар ми е съвета
казано от heat на 10.07.09, 05:50:
Ами не съм се замислял колко качва инсулина, но трябва да е доста защото прашеца съдържа декстрози, рибози и др. -ози.
Ами значи би трябвало да е проблем преди тренировка?
10.07.09
20:05
пих 1-2 седмици и г/д покачи малко апетита но чистия мед по ми харесва секи ден по 2-3 лъжици и имам як апетит :)
А на какава цена го взехтe кг ?
Мнението беше редактирано от daka934 на 04.10.09 11:43.
11.11.13
22:37
Здравейте колеги,
днес си взех едно пакетче сух пчелен прашех от село “Билка” хихихи, и така имам следния въпрос:
-Пия в момента Креатин Бълк Полдърс и глутамин на Универсал. Планирам от утре да започна да пия и всяка сутрин х 5гр. прашец. Може ли да ми кажете ако някой го е пил в такава комбинация дали има ефект относно сила,покачване на маса или нещо друго?
Благодаря предварително