Програма/упражнения за коремна преса

07.07.09
22:14

Здравейте, нов съм както тук , така и в залата , но имам огормно желание.
Имам следната молба:
Имам плосък корем , имам и очертани коремни мускули (долни и горни по-добре , долните леко изостават),
искам да орелефя коремната мускулатура . Проблемът , е че нямам достатъчно опит и се допитвам до вас..

Всякакви мнения са от полза.

Благодаря предварително!

07.07.09
22:46

казано от swz.exe на 07.07.09, 22:14:

Здравейте, нов съм както тук , така и в залата , но имам огормно желание.
Имам следната молба:
Имам плосък корем , имам и очертани коремни мускули (долни и горни по-добре , долните леко изостават),
искам да орелефя коремната мускулатура . Проблемът , е че нямам достатъчно опит и се допитвам до вас..

Всякакви мнения са от полза.

Благодаря предварително!

Коремни преси и вдигане на краката от вис до отказ, през ден, кардио 2 пъти в седмица, и най вече правилно хранене, особенно важно е правилното хранене за корема, защото корема се прави лесно, но още по лесно се разваля. Затова се храни правилно и всичко друго ще е наред... :)

09.07.09
21:55

Нагоре

10.07.09
20:52

ми то корем се прави като комбинираш две неща. маса на коремните мускули + релеф. насата става с папкане и тейки суперсерии с голямо натоварване и малко повторения .... както и при вси4ки други мускули. .. . релефа става с тичкане... ама след като сега ти е релефен това ме навява на мисълта 4е си така как да кажа по слабичък, т.е. по добре не тичай ами направи големи мускули ;) т.е. папкай, спинкай и товари яко корема да речем 3 пъти в седмицата ... 3 упр но 4 суперсерийки с по 20 тина повторения и такам ....

10.07.09
22:44

Тити , прав си леко слабичък съм .. ще последвам събета ти: )

11.07.09
03:26

казано от swz.exe на 10.07.09, 22:44:

Xax… :-)

11.07.09
07:37

казано от titi9 на 10.07.09, 20:52:

ми то корем се прави като комбинираш две неща. маса на коремните мускули + релеф. насата става с папкане и тейки суперсерии с голямо натоварване и малко повторения .... както и при вси4ки други мускули. .. . релефа става с тичкане... ама след като сега ти е релефен това ме навява на мисълта 4е си така как да кажа по слабичък, т.е. по добре не тичай ами направи големи мускули ;) т.е. папкай, спинкай и товари яко корема да речем 3 пъти в седмицата ... 3 упр но 4 суперсерийки с по 20 тина повторения и такам ....

20 тина повторения малко ли ти се виждат?  ;-)  На мен ми се струват поне с 10-15 повече от колкото трябва да са. А и щом ще се прави суперсерия те излизат около 60 последователни повторения за един мускул.

Май не се получава като при всеки друг мускул, а малко по-различно.

11.07.09
09:43

Моля , давайте още мнения: )

11.07.09
11:18

казано от Pandiz на 11.07.09, 03:26:

казано от swz.exe на 10.07.09, 22:44:

Xax… :-)

Ако ти е толкова интересно тежа 68кг на 173(4) .. поздрав смеещи се човеко =)

12.07.09
19:04

Нагоре ..

19.07.09
23:15

Никой ли няма идея?

TR

20.07.09
05:42

Еми то няма 100 начина , те хората ти казаха.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1