11.07.09
13:28
опит година и малко ... 18 год 197 см ... предложете ми програма за ръце (бицепс,трицепс) , нещо ми изостават и квито са ми дълги ръцете изглеждат много тънки .
дайте своите предложения с повторения серии сичко :)
11.07.09
16:33
Програми има доста. Аз бих ти предложил следното:
Ръцете в отделен ден:
Трицепс:
Лег с тесен хват 3х10
Пуш даун на скрипец 3х8
Кик бек или или разгъване с Д-ръкохватка 3х8
Бицепс:
Сгъване прав с лост 3х8
Концентрирано 4х8
Ако прецениш, че е ОК за теб може да добавиш редуване на ръцете прав с дъмбели (може да го сменяш с хамър сгъване).
и нещо за предмишница.
На ръцете не им трябва кой знае какво натоварване за да растат. Просто гледай да не претренираш и разнообразявай с упражненията. Щом са изоставащи сложи тренировката им след най-голямата ти почивка.
Здравей !!! :) Не съм от разбирачите тук във форума... но аз последно тренирах по тази бицепс: сгъване с лост прав 3х 10 8 6 , скотово със крив лост 3х8 и за накрая за доизцеждане долен скрипец 3х12 ... това ми го препоръчаха ,може да пробваш :) ,за трицепс може да започнеш с дъмбел зад врат 3х8 , френско 3х 10 8 6 и за накрая скрипец 3x 10-12 ... пак казвам не съм разбирач ,просто ти предлагам тази програма :) ПОЗДРАВИ :)
12.07.09
13:38
При мен започнаха да растат рязко по следния начин:
1.Отделен ден за ръце,в който ги тренирам тежко.
2.На края на тренировката за гръб правя четири серии за бицепс с много повторения(12-15)за да го доизцедя.
3.По същия начин и трицепса в деня за гърди.