Да ям или не!

10.07.09
12:50

Здвавейте,моля ви кажете ми какво да правя че ми писна от цялата работа! Октакто започнах да оформям корема пия карнитин и синферин.Добавките свършиха така!Но когато не ям сладко слабея много и ставам хърба и корема се оправя.Но почна ли въглехидрати да хапвам корема го прецаквам но горе долу наплънявам на рамена и ръце.Да качвам ли маса или да стана хърба с плочки дайте ми съвет 17г 1.86/76 кг едър съм ако искате може и снимка да правя ма на личен!

10.07.09
14:36

Мерси аз имах предид само захарите иначе ям всичко проблема е че ако изчиста пресата трябва да не ям сладко а тогава ставам хърба и обратно ако иск повече мускул трябва пресата да омазна ей тфа  ми бърка айде да не казвам къде.

10.07.09
15:02

Всичко е до въпрос на личен избор. Аз например на твое място бих качвал до следващото лято, тогава лееко чистене, че да добия някаква форма и продължавам с качването. Но това съм аз, може и да греша. Други хора искат леки тренировки за тонус и здраве,  мъничко мускули тук таме и тънка талия (не повече от 75), колкото за пресата, наричат го “красиво и хармонично тяло”, което за мен е комерс, глупост и всяка друга подходяща ругатня. Извода е, че допитвайки се до чуждото мнение само ще се объркаш и ще послушаш някого, към когото имаш симпатии (колкото и да е компетентен/некомпетентен). Сам си направи избора. И в двата случая гледай малко по-надалеч, виж се в бъдещето и при двете положения и САМ си прецени кое ТЕБ те устройва по-добре.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 10.07.09 15:04.

10.07.09
16:40

Разгледай малко снимки на хора с повече и по-малко маса и сам реши кое ти харесва повече.

10.07.09
19:36

Абе аз съм виждал повечето са химици иначе тези които има яка преса пак си имат и маса горе долъ поне 36 ръка да имам пак добре ся ми е 31

10.07.09
20:42

Няма по-лошо от това да нямаш цел. Знам, защото често съм на такова място. И не е нужно да си ‘химик’ за голяма ръка + преса. Просто се постига трудно и с много свободно време, пари, пот, обтегнати сухожилия и парещи мускули. Ако досега не си го разбрал - избери си друг спорт.

10.07.09
21:50

“Химици” можеш ли да дадеш ясно обяснение както имаш предвид,имам чувството че си много далеч от тея неща щом поставяш нещата под общ знаменател

11.07.09
07:17

Използват медикаменти като винстрол,кленбутерол ефедра стромба да продължавам ли? Имат доста средсва за голямо количество протеини аминкилиселини бцаа(ест тфа не е химия) само че прекалено изваяна преса е за да е натурално направена аз през живота си не съм виждал перфекнта преса освен на рекламни постове снимки и ала бала!

11.07.09
08:43

казано от Sleart на 11.07.09, 07:17:

само че прекалено изваяна преса е за да е натурално направена аз през живота си не съм виждал перфекнта преса

Цък - натурална

11.07.09
09:42

ако започваш с нагласата че само със тероиди стават нещата,си мисля че няма да стигнеш далеч

11.07.09
09:57

Дам може би има само че аз споделих проблема с въглхидратите какъв е такова ми е тялото или има преса или няма... или има маса или няма тфа е ! За съжаление немога да бъда перфектен ама се старая и преследвам целта  си :)

Мнението беше редактирано от Sleart на 11.07.09 09:58.

11.07.09
10:01

А ако вместо сладко, почнеш да ядеш друг тип въглехидрати и вдигнеш мазнините или калориите като цяло, но за сметка на хубава храна, дали пък няма да имаш хем преса, хем мускули?

11.07.09
11:26

Петко,ето ти моя линк виж ме http://www.impulse.bg/The_Slay3r това е преди месец и нещо сега съм малко по добре!

11.07.09
16:38

казано от Sleart на 10.07.09, 19:36:

Абе аз съм виждал повечето са химици иначе тези които има яка преса пак си имат и маса горе долъ поне 36 ръка да имам пак добре ся ми е 31

Аз имам 32 ръка, пък съъм 60 килограма, все пак аз нямам почти абсолютно никакви подкожни мазнини, не сам ги мерил и незнам как, но едно 3% е даже много. И пресата ми е добре оформена 3 редова и стегната, може би това ти е проблема на теб, успех!

Мнението беше редактирано от El padre на 11.07.09 16:38.

11.07.09
18:01

Казах какъв е проблема не искам да коментирам че ще я заключат най-накрая ти си 60 кила нормално е да ти се виждат плочките аз ако стана 60 кила ще мясам на изрод и съм висок 1.86 как става тая според теб!

11.07.09
18:37

Като гледам снимката бих те посъветвал за следващите 2-3 години да си извадиш думата “преса” от речника и да започнеш да вдигаш тежко и да се храниш стабилно. След този период евентуално ще си развил мускулатура в някаква степен и може да се помисли и за козметиката - плочки, ала-бала ... за момента просто пресата не би трябвало да ти е в топ приоритетите, трябват ти просто мускули, по цялото тяло.
Което не значи да се омажеш от захар, разбира се и да наедрееш само в талията. Чисто ядене, но в достатъчни количества, че да качваш. В момента си доста слаб, което за съотношението ти ръст/кила е нормално, но може да се промени с тренировки и хранене.

11.07.09
20:09

казано от Sleart на 11.07.09, 18:01:

Казах какъв е проблема не искам да коментирам че ще я заключат най-накрая ти си 60 кила нормално е да ти се виждат плочките аз ако стана 60 кила ще мясам на изрод и съм висок 1.86 как става тая според теб!

Ми не е много нормално, защото сега тренирам за трупане на маса, но като започнах, аз започнах не с трупане, а с изчистване, преди нямах нито 1 плочка, колкото и да се стягам, но след като се изчистих не само плочките, но цялото тяло се заформи по добре, лично мнение, сега ще вида като кача маса, дали ще се скрият пак... :)

14.07.09
14:44

Ами то май и аз кат теб почвам ама ако си хапваш фитнес и КАРДИО с коремни (коремните преди кардиото и след това веднага тичаш е много добро за оформяне незнам защо ама май има ефект),ще си ок и наистина ти си 60 кила качвай кво ти пука! Просто прави кардио не повече от 2 пъти седмично И НЕ МНОГО поне аз правя 25-30 мин кардио (средно 5 км) аз правя 3 пъти щото искам преса ама ти щом си по слабичък и имаш гранитогрес :D за кво ти е да правиш много.Докато качваш и същевременно правиш умерено кардио това ще ти помага да качваш макар и по бавно, но процента на мазнини ще е по малък и някак си по чисто ще качваш .Упсех колега! :) Пожелай и на мен!

14.07.09
17:36

казано от Sleart на 14.07.09, 14:44:

Ами то май и аз кат теб почвам ама ако си хапваш фитнес и КАРДИО с коремни (коремните преди кардиото и след това веднага тичаш е много добро за оформяне незнам защо ама май има ефект),ще си ок и наистина ти си 60 кила качвай кво ти пука! Просто прави кардио не повече от 2 пъти седмично И НЕ МНОГО поне аз правя 25-30 мин кардио (средно 5 км) аз правя 3 пъти щото искам преса ама ти щом си по слабичък и имаш гранитогрес :D за кво ти е да правиш много.Докато качваш и същевременно правиш умерено кардио това ще ти помага да качваш макар и по бавно, но процента на мазнини ще е по малък и някак си по чисто ще качваш .Упсех колега! :) Пожелай и на мен!

Виж ся хората са казали, че да имаш корем, трябва да го “убиваш” от трениране, тоест да правиш до отказ, колкото можеш, не с тежат пред гърдите 10-15…Правиш 50-100-150~ и така... после вдигане на краката 30-40-50 колко можеш... Тай да не можеш да си глътнеш корема от болка след серията. Това е за тренировките, иначе храненето и кардиото си остава разбира се...

14.07.09
17:50

казано от Pandiz на 14.07.09, 17:36:

казано от Sleart на 14.07.09, 14:44:

Виж ся хората са казали, че да имаш корем, трябва да го “убиваш” от трениране, тоест да правиш до отказ, колкото можеш, не с тежат пред гърдите 10-15…Правиш 50-100-150~ и така... после вдигане на краката 30-40-50 колко можеш... Тай да не можеш да си глътнеш корема от болка след серията. Това е за тренировките, иначе храненето и кардиото си остава разбира се...

Нима? Да изброявам ли потребителите сред нас, които имат плочки само от тяга и набирания?

14.07.09
18:28

Дам.Тва за убиването на корема са Г-Л-У-П-О-С-Т-И! ;)

TR

14.07.09
19:51

Еми повечето хора все още си мислят ,че плочки се правят с коремни преси. А не осъзнават ,че те са най-маловажни от цялата работа.

MR

16.07.09
09:43

Как да са били малуважни коремните преси за изграждането на коремните мускули. Много ме съмнява без упражнения за даден мускул той да бъде изваян ;) Това за 50-100-150 повторения са пълна простотия. Прави по 12-15 повторения до отказ.

16.07.09
12:02

казано от MARTIN RADEV на 16.07.09, 09:43:

Как да са били малуважни коремните преси за изграждането на коремните мускули. Много ме съмнява без упражнения за даден мускул той да бъде изваян ;) Това за 50-100-150 повторения са пълна простотия. Прави по 12-15 повторения до отказ.

Без упражнения и без коремни преси са различни работи. С коремни преси най-много да се изгърбиш. И понеже повечето тренирате заради мацките - почти съм сигурен, че е по-добре без плочки и с права стойка, отколкото с нацепен корем и стойка на пещерен човек.
Иначе упражнения за корем има и хубави, просто класическите коремни преси не са от тях, независимо от това колко повторения правиш :) Разликата между 150 и 15 е че със 150 ще се прецакаш за по-малко време, нищо повече.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1