Чисто нов съм, помогнете

11.07.09
17:58

aaaaaa

Темата беше редактирана от alex89 на 25.07.09 10:31.

казано от alex89 на 11.07.09, 17:58:

До сега не съм ходел на фитнес шефа ми ме надъхва да ходя с него след известно време значи въпроса ми е как да почна каква програма да упражнявам и някоя добавка да ми препорачите 20 годишен съм 182см 73кг. не пия и не пуша. Шефа ми препорачва да зимаме анабол 5 какво ще кажете? доло горе кажете ми цени понеже не съм в българия, тои ще си ходи и на вращане може да ми донесе каквото му поръчам та целта ми е да кача кг и позаякна и не да зема не6то и след време като спра да ме е срам да се  съблеча мерси предварително

Колега може ли толкова НЕграмотно да е написан поста ти?Не претендирам и аз за кой знае какъв правопис,но поне се старая да бъда разбран,но това както и да е да приемем,че не си свикнал да пишеш на кирилица.
От там нататък нали не мислиш,че на някой ще му се занимава да ти прави програма?Има толкова изписано из форума по тоя въпрос защо как,че дори жокер ще ти дам...има и мъжки дневници където много хора са си написали програмите по които действат.
И за финал тоя “анабол 5” го остави за по-нататък...много по-нататък... :) Успех!

11.07.09
22:25

Започването с фитнеса не означава започване и на химията.Химията ще ти увеличи силата но няма да ти заздрави ставите примерно.От там ще си докараш някоя яка контузия и край с фитнеса.Ако не ти се чете поне тръгни на фитнес и после дрънкай глупости.Може да се откажеш на втория ден, щом не си ходил досега.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1