Помогнете ми за направа на програма

12.07.09
19:49

Значи тренирам повече от година без да спирам,но искам нова програма да си направя.Моля да ми помогнете за нея.
3 пъти в седмицата да е.
Старата ми беше следната:понеделник-гърди,трицепс,корем(ако остане време);вторник - почивка;сряда- гръб,бицепс (корем ако остане време);четвъртък почивка;петък-крака,корем.Значи целта ми е да изчистя тялото си от мазнини,защото в момента не липсват.(може да се каже че искам програма за напреднали)

12.07.09
20:11

И аз бях на тоя сплит няколко месеца...сега можеш да минеш на гърди-рамо,гръб-крака,ръце при мен има ефект.

12.07.09
20:22

А по колко серии и повторения да правя,и не съм сигурен.но бях чел че гръб и крака не трябва да се тренират в един ден.

12.07.09
20:54

Ами горе долу правилно си чул. Особено ако правиш тяга и клек не е хубаво да са ти в 1 ден.

12.07.09
23:19

Наи-добрата програма можеш само и единствено да си я направиш Ти
Изпробвай кое как ти дейсва , ако няма ефект дадено упражнение го сменяш  и така докато не видиш какво ще ти пасне най-добре.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1