05.02.05
19:59
Модерирано от Емил http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=37443#37443
———
1 ден-гарди
2 ден-граб
3 ден-крака
4 ден-раце
5ден-рамо
6ден-почивка
7 ден-почивка
Така подередени в дните мускулните групи добре ли са.тва са дните от седмицата :lol:
Според мен по удачно е: 3 към 1
1- гърди
2- гръб
3- крака
4- почивка
5- ръце
6- рамо
7- почивка
За да имаш време за възтановяване, т.к. мускула разте докато почиваш.
Лично на мен и двете не ми харесват - твърде малко нетренировъчни дни...Моят съвет/препоръка е да комбинираш рамото с краката (но да го правиш преди краката, за да имаш сила и кръв, която да отиде до мускула и да му занесе веществата които му трябват).
05.02.05
22:35
имах предвит като подредба на мускулните групи дали са правилно разположени по дни
1- гърди
2- ръка
3- крака
4- почивка
5- рамо
6- гръб
7- почивка
това е програмата!! :) така всичко има време да се възтанови напълно и не е претоварена програмата. :)
Програмата ти е супер ако искаш твърдо да почиваш 2 дена подред,иначе на мен повече ми допада тази на Apoloncho
06.02.05
16:05
И на мен Apoloncho повече ми хареса вече така ще правя 10х много :lol:
06.02.05
20:25
Секи с различно мнение!!! :roll:
Ето ти една хубава програма :
1) Гърди
2) Бицепс + коремна мускулатура
3) Крака
4) Почивка
5) Рамо + трицепс
6) Гръб+ коремна мускулатура
7) Почивка
Аз тренирам в момента по такава и ми действа добре незнам при теб как ще е предвид стажа (имам 14 години)
[quote author=”^MaD^”][quote author=“noolo6”]1- гърди
2- ръка
3- крака
4- почивка
5- рамо
6- гръб
7- почивка
това е програмата!! :) така всичко има време да се възтанови напълно и не е претоварена програмата. :)
помисли малко в трениривката за гърди при вдигането от лег се натоварва трицепса а на следващия ден следва тренировка за трицепс няма логика !
1.гърди
2.почивка
3.крака
4.ръце
5.почивка
6.рамо
7.гръб
е по добре въпреки че пак не ми допада аз лично бих предпочел ако рамото и гърба са ми в 1 ден
при правилно изпълнение на упражненията за гърди няма шанс да му се претовари 3цепса, предвид че е помущен мускул. а на програмата на ^MaD^ не ми харесва лично на мен че гърдите са след гърба(който е даже след рамото, и така стават 3 тренировки 1 след друга, от които гръб и гърди- най-тежките) аз ги предпочитам тях да са след почивката за да се акцентира на тях.
07.02.05
11:57
[quote author=“noolo6”][quote author=”^MaD^”][quote author=“noolo6”]1- гърди
2- ръка
3- крака
4- почивка
5- рамо
6- гръб
7- почивка
помисли малко в трениривката за гърди при вдигането от лег се натоварва трицепса а на следващия ден следва тренировка за трицепс няма логика !
1.гърди
2.почивка
3.крака
4.ръце
5.почивка
6.рамо
7.гръб
е по добре въпреки че пак не ми допада аз лично бих предпочел ако рамото и гърба са ми в 1 ден
при правилно изпълнение на упражненията за гърди няма шанс да му се претовари 3цепса, предвид че е помущен мускул. а на програмата на ^MaD^ не ми харесва лично на мен че гърдите са след гърба(който е даже след рамото, и така стават 3 тренировки 1 след друга, от които гръб и гърди- най-тежките) аз ги предпочитам тях да са след почивката за да се акцентира на тях.
зависи на кой кво му изостава и кой в/у кво иска да акцентира може да прави груб след почивката или гърди а може и да праи ръце или крака или въобще квото си иска :))) 8)
поздрави