30.06.09
08:02
————————————-05.06—————————————————-
Тегло - неизвестно :D
Талия - 77см /-2/
Ханш - 98см /-1/
Паласки - 87 /-1/
Бедра -Д- 60см/-0.5/ Л 57,5/-0.5/30.06 - Прекалявам с това мерене. НО като свърших с Файър поне да сложа резултатите:
Тегло - продължавам да не го знам.
Талия - 75 /-2см/
Ханш - 97 /-1см/
Паласки - 86 /-1см/
Бедра - Дясно - 59см/-1см/ Ляво - 58см/+0.5/ - не знам какво става с тия бедра /пощурявам.../FYRE Review:
Термогеннен ефект - 10/10. Изключително силно усещане имах моменти в които ушите ми се зачервяваха. Много топли/студени вълни през целия ден. В края му естествено това намаля - но според мен тази оценка му е реална. Много силно качество.
Енергия - 9/10. Много добър енергетик много сила усещах с него. Почти на всяко движение си увеличих работната тежест. Може би втория му най-добър показател.
Изгаряне на мазнини - 10/10. Горе мерките са достатъчни като доказателство че те стопява. Аз по-принцип съм по труден момент, но определено много вени се показаха по мен. До сега не ги бях забелязвал, също и около корема....
Контрол над апетита - 7/10. Реално почти не съм го усетил. Но в последните дни дали заради него или другите ми проблеми, може да се окаже че оказа някакво влияние.
Цена - 9/10. Тук според цената за мен е топ, но винаги може още wink. Продукта е с 120 капсули и според това как го усещаш може доста време да продължиш. Пък и хубав фетбърнс под 100лв трудно ще намериш.
Тотал - 9. Ами това е бих го пробвал отново и отново. За мен това си е топ бърнс и за тази година.
30.06.09
08:06
-1 см и -2 см за 25 дена и се впечатляваш? Хората смъкват по 5-10 см от талията за този период.
Не че нещо, ама с бърнър и без бърнър тея 1, 2 см са нищо.
Ревю-то е хубаво и полезно за потребителите.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 30.06.09 08:08.
30.06.09
08:09
Сашо не е точно така, ако имаш 20 см за сваляне и свалиш 2-3 за месец с бърнер не е кой знае какво, но ако имаш 2-3 и свалиш 1-2 е впечатляващо. Мисля случая на Тону е такъв.
30.06.09
08:11
Ок.Прав си.Наистина е едно да свалиш от 90 талия на 80. И от 80 на 75 примерно.
Но все пак -1 см за 25 дена...със или без бърнър пак се свалят, особено като си на спешъл диета. Обори ме, ако не си съгласен.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 30.06.09 08:12.
Да, така ми се виждат - първите 2 реда плочки, просто проблема е последния. Просто нямаше как да сваля повече.
Виж ти ако го пробваш, може да свалиш и повече.
По-Здрави!
30.06.09
08:21
казано от Aleksandar Marinov на 30.06.09, 08:11:
Но все пак -1 см за 25 дена...със или без бърнър пак се свалят, особено като си на спешъл диета. Обори ме, ако не си съгласен.
Ами незнам дали се свалят, защото не съм го правил, представа нямам какво е да сваляш последните 2-3 сантиметра. И стига сте се дразнили като децата от детската градина.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 30.06.09 08:24.
Днес ми е 7-ми ден на FYRE. И за съжаление все още не усещам огънчето така, както Тони. Сори, ама се дразня нещо ако е прехвалено...... както има една поговорка: Сит на гладен не вярва. Така и аз, чета ревюто на Тони за Огънчето и ми се струва прехвалено, щото аз го усещам по друг начин (все още никак) >:-( . Иначе Тони, с Fyre, без Fyre - ти пак би свалил тия сантиметри с перфектната диета, която спазваш и яките тренировки!!! (мое мнение)
Мнението беше редактирано от maria на 30.06.09 08:35.
30.06.09
08:36
Иване, както казах по-горе прав си, че последните сантиметри са най-трудни.Вече знам ,че на 75 см талия се виждат първите 2 реда точки.Поздравления на tonu тогава.Но тея 2см от талията са нищо! за 25 дена, може и без бърнър според мен.Особено с тея диети и яки тренировки.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 30.06.09 08:38.
30.06.09
08:37
Бе бая файър има да изгълтам докато видя някакъв ред изобщо.
Всеки си преценява, за мен продукта е бест. Да не забравяме прилива на енергия през този период. Имал съм дни в които не можеш да стоя на стола мирно.
И определено последните см са мноого трудни.
30.06.09
09:53
tonu с какви и кои други продукти сравняваш огънчето. Какво друго си пил.
Здравей, Иване пробвал съм още:
Lipo 6 - добре го усещах но смятам че бяха прекалили с кофеина. Имах малко проблеми.
Man Scorch - добър конкурент на FYRE.
SAN Tight - нищо особено.
Амии май са това.
Извинявай и на мене ми се вижда малко все пак, аз за периода в който пиех Fyre смъкнах от 88 на 77 :) Ако последната седмица нямах проблеми с глезена, а преди това си давах повече зор можеше и още 1-2см да изцоцам :) И все пак важното е, че ти си доволен...
п.п. за плочките аз съм 75 талия пък нищо не виждам :cheese: само се е пооформил леко но има още сланинка отгоре...
Мнението беше редактирано от Lenks на 30.06.09 12:41.
В събота смятам да си измеря и %. Не разбирам вие как сваляте по 50см за 1 месец. Според мен нито сте изхвърлили вода нито нищо.
п.п. за плочките аз съм 75 талия пък нищо не виждам cheese само се е пооформил леко но има още сланинка отгоре...
Ми и при мен има сланинка но си ги виждам.
Мнението беше редактирано от tonu на 30.06.09 13:10.
Тони добро ревю само едно леко вметване - в Липо 6 определено с нищо не са прекалили :D даже е слабо дозиран :)
А какво ще кажеш заа
ZIMA ADIPO 6 - преставам си това ако вкарам ще се разтреперя :)
Синефрина е доста , йохимбе-то също. Аз имам непоносимост към йохимбин и не мога дори да си мечтая за подобен бърнър (както и за доста други)
казано от tonu на 30.06.09, 12:42:
В събота смятам да си измеря и %. Не разбирам вие как сваляте по 50см за 1 месец. Според мен нито сте изхвърлили вода нито нищо.
п.п. за плочките аз съм 75 талия пък нищо не виждам cheese само се е пооформил леко но има още сланинка отгоре...
Ми и при мен има сланинка но си ги виждам.
Aми, ако ти кажа как сваляме може да го приемеш за нападка :) За мен лично хубавото сваляне е 1см от талията седмично и това винаги си ми е бил критерия... А това за водата не го разбрах... Все пак целта нали е да изгориш мазното, това дали си задържал вода или не не е никакъв критеии според мене, все пак водата може да я изхвърлиш за дни, а пък за мене си мога да кажа, че не съм задържал никаква вода...
Еми освен да ти кажа моите поздравления. Ти си генетично чудо направо...
Имам чувството че сваляте см, като кг.
Ама ти сериозно ли? 1см седмично си е напълно нормално... И аз винаги съм казвал, че кантара като фактор никога не го гледам. Все пак целта на едно сваляне е сваляне на мазнини не на килограми. Аз за дните с Fyre съм свалил около 6кг и 11см от талията, това много повече го предпочитам от обратното... И все да не забравяме, че като цяло мазнини се топят много по-лесно отколкото се качва мм примерно...
аз за 2 седмици съм свалил 2 кг и 3 см от талията :)
Оффтопик : Файър няма нищо общо :D
Мнението беше редактирано от iasen на 30.06.09 15:46.
:Д Кефите ме мии ок, аз за това искам да си замеря %, защото според мен съм качил и мм през този период с файър.
Абе важното в случая е, че си доволен от резултатите :) Все пак всеки си е различен и си има различни критеии за нещата :) Аз за 1месец с DREN съм свалил колкото теб и съм бесен :cheese:
tonu нали разбираш че за да съм свалил толкова см за кратко съм изхвърлял най - вече вода и при мен далеч не говорим за 1, 2 см които трябва да паднат. А ако си качил и мм направо те признавам !
30.06.09
15:49
Здравей Тони, та понеже в нас имам 1 кутия с Lipo-6x на Nutrex, която си пазя като реша да чистя, та значи добре го усети този бърнър така ли, чувсташе ли го поне малко като Файър примерно?
Мнението беше редактирано от Николай Н. на 30.06.09 15:51.
Аз свалям с CL reduction от днес и със Super Fat Burners na AMuscle, което по-скоро взимам за хепатопротектор май като гледам :D
казано от Nikzzz на 30.06.09, 15:49:
Здравей Тони, та понеже в нас имам 1 кутия с Lipo-6x на Nutrex, която си пазя като реша да чистя, та значи добре го усети този бърнър така ли, чувсташе ли го, поне малко като Файър примерно?
На мен ми беше проблема че ми дойде малко по-хард. Но тогава не пиех и кафе. А сега си пия /вкл и по време на приема на файър/.
Като цяло продукта е хубав може да заложиш на него. Мисля че и Ленкс го беше пробвал.
От 23 юни съм на ВМ-НВД, а от 3 юли пия Fyre.
За сега съм свалил около 1.5кг и 1см от талията, което е нищо. То това и без Fyre щеше да стане ;) ОКБ ми е с -400 кал.
Обаче нещо не мога да усетя Fyre, както 99% от приемащите го коментират. Нито имам прилив на сили, нито смятам, че топи нещо.
Тренирам сутрин и го пия сутрин 45-60 мин преди тренировка. После в 11:30 (30 мин преди обяд). Първо почнах 2х1, но след като не му усещах ефекта минах на 2х2 след треия ден. Ама все тая. От днес съм на 2х2 + 1 капсула преди следобедното ми хранене към 15-16ч.
Това, което усещам е, че на обяд съм превъзбуден понякога. Също така понякога (доста често) ми е омотана главата. Не е главоболие, но ми е едно замаяно. Надявах се сутрин да ми дава повече енергия.
До преди година пиех по 1л кафе, но само заради вкуса му. Кофеинът не ми влияе на съня, но понякога получавах тахикардия от него.
Дали да увелича на 3х2 или това, че не го усещам не означава, че не работи?
По принцип хора които не са чувствителни към кофеина и термогенните съставки може да не усещат продукта като енергия, но това не означава че не работи.
Ако увеличаваш приема по-добре го направи с 2 х 3 капсули. Друг съвет е да го вземеш 15 мин преди трен. Пробвай и сподели дали има ефект. 45-60 мин е прекалено много време.
А може и диетата да ти куца някъде... Аз го усещах силно само първите 10-ина дни, после ефекта беше по-слаб и не се усещаше толкова явно, но го имаше, усети се особено след като го спрях...
@Lenks може и да си прав за диетата, макар че се съмнявам, че ми куца. Особено сега. В началото може би, но я оптимизирах според моя метаболизъм, и според написаното от умните глави... ;)
Почнах 2х3 и ще видя как ще е.
Това, което усещам около 20 мин след като съм го изпил е, че горя отвътре, в смисъл, че ми става много топло. Аз съм студолюбив по принцип и това ме дразни яко, но ще му свикна.
Търпение и постоянство му е майката явно... А аз търпение имам... Ще чакам....
казано от tonu на 12.07.09, 10:47:
Ами това е една от чертите че го усещаш, не случайно името му е “FYRE” ;)
Мда... явно 2х3 е моята доза... Ще видя утре, като го изпия 20 мин преди тренировка, дали ще имам повече силичка ;)
казано от enthusi@st на 12.07.09, 11:13:
казано от tonu на 12.07.09, 10:47:
Ами това е една от чертите че го усещаш, не случайно името му е “FYRE” ;)
Мда... явно 2х3 е моята доза... Ще видя утре, като го изпия 20 мин преди тренировка, дали ще имам повече силичка ;)
Винаги се прави 1/2 от посочената от производителя доза. За да намериш “своята”, мен малко ми идва силно 3капс, въпреки че съм взимал в края.
Мнението беше редактирано от tonu на 12.07.09 11:29.
След днешния ми прием не мога да кажа, че има особена разлика от 2х2 или 2х3. Сутрин определено няма НИКАКВА разлика. Нито повече енергия нито нищо. Днес го пих 20мин преди тренировка.
Обедния прием ми идва добре. Приповдигнато настроение, як позитивизъм ;), но... и лек тремор за около 1 час някъде, но не е нещо страшно. И... естествено огънче отвътре ;)
Това е за сега. Оставам на 2х3 и на -500кал.
Днес ще си направя един експеримент с Fyre. На работа съм до 7-8, тренировка най-рано в 9, 20 мин преди тренировката 2 капсули. Интересно ми е, дали не е прекалено късен този прием и дали ще имам проблеми със заспиването. Да уточня, тренировката ще е тежка за крака и корем.
Много е индивидуално. Аз мога да изпия 2 капсули преди лягане и нямам проблеми със съня. В същото време сме имали клиенти които късен прием им пречи на съня :)
14.07.09
13:43
Аз ако го пия след 16:00 не мога да заспя до 2:00!!!
казано от Калоян Георгиев на 14.07.09, 13:36:
Много е индивидуално. Аз мога да изпия 2 капсули преди лягане и нямам проблеми със съня...
Така е. На някои хора кофеинът не им влияе на съня, а други след 16-17ч не могат дори 1 слобо кафенце да изпият.