12.07.09
18:21
С къкво да заменя упражненията бедрено згъване и бедрено разгъване.Във фитнеса кадето ходя няма такива машини.Едното упражнение ще го заменя с повдигане на прасти а върхо раменете ми ще има щанга.Ако може и други съвети и упражнения.
казано от tonu на 12.07.09, 18:23:
Тяга, напади.
x2
Интересно ми е кое точно-разгъването или згъването ще замениш с повдигане на пръсти ? :lol: (подсказвам-повдигане на пръсти в повечето случаи е за прасеца ;) )
е хубу де тия згъване и разгъване не са ли?Щото аз крака не сам тренирал до сега,всъщност тренирал съм ама малко.Може да се каже,че това е най-силната ми мускулна група.Тягата не е ли за каста за нападите ок ама тягата нз.
пичага старай се малко с тоя правопис де....
тягата трябва да е римска за да засяга краката иначе основното е клекове, тях задължително ги прави
прави клекове с различен разкрач ..... по широк , по тесен ... зависи докъде клякаш ако кляш напално до доло влиза и задна част на кръка и гъза ..
12.07.09
19:34
клек,напади...
12.07.09
21:11
Всички вариации на клек,всички вариации на тяга,всички вариации на напади...определено ИМА упражнения и не са малко. :)
казано от Миро на 13.07.09, 04:32:
Може с легпреса,ако имате такава.
Лег-пресата ми е любимото упражнение за крак!
26.07.09
14:34
Един приятел ми направи програма.Но едно от упражненията не ми е ясно “Лег екстензия”.Опитах се да намеря нещо в интернет, но не успях.Някой ако ми каже как се изпълнява, ще съм много благодарен.