И аз се чудя в крайна сметка кое от двете да избера.Искам нещо възможно най силно за чистене понеже съм омазнил яко,а преди съм взимал е/к/а и предполагам няма да ми се стори толкова силен sx а.Нямам високо кръвно и съм свикнал да пия много кафе,дали да си взема Fyre или Sx
08.06.09
07:19
biker_boy като стар твой приятел :lol: , бих ти препоръчал Файър :).
08.06.09
09:06
Fyre, първа доза е вече в стомаха ми, очаквайте утре ЛОГ и снимки.
Пуснете един линк откъде мога да си поръчам онлине Syntrax Fire, моля ( кръстосах във Варна магазините, но няма).
Ако е против правилата на форума, ще бъда благодарен и на PM =)
08.06.09
15:24
Вече го има и в www.SILABG.com
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 08.06.09 15:25.
10.06.09
18:30
Имам доста голямо колебание на кой от двата продукта да заложа. Имам приличен стаж в залата - около 3 години, но с прекъсвания. От около месец и половина правя кардио след силова тренировка, около 30-40 мин. колело и пътека. По принцип няма много за горене, но искам да се изчистя максимално, преди да започна отново да качвам килограми. За това време съм свалил около 4 кг. и вече съм 67 на ръст от 1.74, 24 години. Остана мазнина основно по корема, в средната и най-вече долната част (доста стари натрупвания, поне от пубертета) , иначе вече се виждат очертанията на коремните мускули. Специална диета не съм ползвал, но гледам да е балансирана, със сравнително малко въглехидрати и повече протеини, при лек калориен дефицит.
Сега се колебая кой от двата продукта да ползвам през следващите 30-40 дни, в които да сваля и оставащите 2-3 кг. и да постигна приличен релеф. Нямам здравословни проблеми, нормално кръвно налягане и по-скоро резистентност към кофеинови продукти.
Мнението беше редактирано от soul rebel на 10.06.09 18:31.
казано от biker_boy на 12.07.09, 19:11:
казано от Иван Шишманов на 12.07.09, 18:51:
казано от biker_boy на 12.07.09, 18:34:
А по американските форуми показваха някакви супер резултати,но явно при всеки действа различно.
Недей вярва на всичко което видиш особенно по американските форуми :lol:
Абе така е ама и тука колегата sparxter пишеше че за 7-8 дена е свалил 10 см от талията си и то почити без да прави кардио и с ядене по 2 пъти на ден.А моята талия е 100 см не е като да няма мас в изобилие а като гледам и сантиметър не е мръднала досега.Интересно,на Мария не и действа Fyre който много го хвалят,на тебе не ти действа митото също много хвалено,на мене пък не ми действа Sxa ,странна работа.Иначе съм си взел и 2 опаковки Fyre така че след около месец като свърши sxa ще го видя и него.Засега приятелката ми почна едната с прием 2x1 и казва че добре го усеща,загрявал я и и давал енергия .
FYRE след SX не е добра идея. Както и обратното. Постоянният прием на термогеници води до свикване с продукта и не особено добри резултати.
13.07.09
03:24
biker_boy ами кво да ти кажа то е малко и до организъм навремето така си беше с клен’утерола, работи прекрасно при повечето хора, но някои които нямат или не са им чувствителни бета рецепторите неставаше. Дори като тинейджър ми беше много по добре с него отколкото последно като ползвах просто явно рецепторите сменят чувствителността си.Пък и съм сигурен, че диетата ти не е на ТОП ниво.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 13.07.09 04:20.
казано от Иван Шишманов на 13.07.09, 03:24:
biker_boy ами кво да ти кажа то е малко и до организъм навремето така си беше с клен’утерола, работи прекрасно при повечето хора, но някои които нямат или не са им чувствителни бета рецепторите неставаше. Дори като тинейджър ми беше много по добре с него отколкото последно като ползвах просто явно рецепторите сменят чувствителността си.Пък и съм сигурен, че диетата ти не е на ТОП ниво.
Днеска реших да се претегля и съм 1 килограм надолу спрямо миналия понеделник.По странното е че снощи преди лягане се претегелих и бях 95 кг,а днеска сутринта пак 95.Талията намаляла с 1 см. някъде коремната и тя с толкова.Ханша с половин сантиметър.А за диетата,да не е на топ ниво но смятам че е достатъчно добра за да свалям.Броя стриктно въглехидратите като ги правя 150-200 гр. 1 ден, 100 2 ри ден ,50 3 ти и 4 ти ден. и после пак отначало.Източниците им са ориз,картофи ,овесени трици/ядки,хляб вита ,никакви бързи въгл.А белтъка ям колкото мога да изям.И това съм го разделил на 4 до 5 хранения и пия по 5-6 литра вода на ден.
13.07.09
15:12
аз пък се спрях на BSN - Thermonex
казано от emzo на 13.07.09, 17:40:
Maй разбрах как се преодолява сухата уста, ама да видим.
А за жаждата - ВОДА :DДа видим дали ще будувам таз вечер.
Ще споделиш ли решението за сухата уста
Разбира се, само да съм сигурен.
That shit is powerful. Maй май не съм спал снощи.Не че съм стоял изправен и с отворени очи, но не бих го нарекъл нормален сън.
Въпреки това ето ме готов за поредното кардио.
Сигурен ли си че неспането е от него.Аз вчера изпших едно в 8 сутринта,бях цял ден на работа и след това в 19 часа се върнах от работа ,хич не ми се бягаше обаче се насилих и избягах 30 мин и след това бях като пребит.Легнах си в 11 и спах като къпан до сега.Общо взето ако съм работил много през деня и вечерта и бягам след това си спа екстра.
14.07.09
13:00
Добре де много се изписа по темата, но в последната страница мнения така и невиждам кой от двата бърнера предпочитате.
казано от emzo на 14.07.09, 05:34:
101%
EFA пиеш ли и в какви количества ?
ю
Какво е EFA ?
Дъвки с xylitol.
По възможност от аптека, в краен случай Орбит Профешънъл.
Аз от аптека не намерих. Дококото разбрах ксилитола убива бактериите и подпомага слюноотделянето.
И да не забравяме - водата, минимум 2 литра !
14.07.09
17:27
кви пари са тези дъвки
healthstore.bg/NOW-Foods/%D0%95%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%9F%D0%BE%D0%B4%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8/Xylitol-75-%D0%BF%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%B0.html?keyword=xylitol
Ето ви за комбинация към SX :)
Мнението беше редактирано от kao на 14.07.09 18:22.
Един трик за борба с безсънието, освен мелатонина, който аз лично не харесвам.
Това - http://www.tnt-21.com/bg/ayurveda/safeherbs/ayur_brahmi.htm 7-8лв.
+
това - http://www.tnt-21.com/bg/ayurveda/safeherbs/ayur_kavcha.htm 7-8лв.
Снощи не можах да спя,днес сутринта бях като труп и реших да изпия един sx с едно кафе на гладно.Всичко добре обаче отивам на работа и пак много зле,много ми се спи и към 11 часа изпих още едно кафе.Е тук ми беше грешката,една нервност ,едно потене ,едно сърцебиене ужас направо.Та извода е,като пиете sx или не пийте кафе или по едно на ден.
ахахаха аз сутринта с хапчето пия 1 джезве с кафе,после през деня още 2-3 и нямам проблеми :)
Дъвките действат отлично за сухата уста ..... засега :D
Хоризонтирам се .... утре ще разправям :D
Мнението беше редактирано от emzo на 14.07.09 20:01.
14.07.09
21:02
Такаааа... и аз да споделя мнение. Пил съм каквиииии ли не бърнъри. В случая съм пил и Fyre и наскоро си взех SX.
Fyre - нямам проблеми със съня; имах главоболие; 1-2 пъти болки в стомаха; подтискаше ми апетита; бях в тонус и свалях успешно килограми
SX - това за jitter-free energy не важи при мен - направо ме разтреперва до час след приема; сън 2-3-4 часа на ден, повече не мога; апетит - НИКАКЪВ .. направо съм изумен... нищо друго не знам да е по-силно от към подтискане на апетита.. ям по задължение; даже по едно време имах малко проблеми защото като сметнах се оказа че ОКП-то ми е над 1000 ккал за ден!, че почнах и признаци на хипогликемия да показвам, но с 2 дена съобразено хранене всичко върнах в нормата. Няма суха уста, няма дехидратация. Имам настроение и концентрация; помага ми като уча за изпитите. Свалям доста усилено. Извод: безсънието ми съсипва организма, но ако го няма бих признал СХ за най-доброто до сега, което съм пробвал.
За начинаещи бих препоръчал Fyre. СХ САМО след пробване на мостри и адекватна преценка за реакцията на организма към него.
казано от inspect на 13.07.09, 12:38:
Интересно ми е ако някой е пробвал на времето Аспирин-Ефедрин-Кофеин и го сравни с SX.
ЕСА-та си е класика, но са много различни нещата и е трудно да се сравни. Иначе от ефедрата при мен имаше сърцебиене, виене на свят (при над 25 мг) и невероятен прилив на енергия. (около 25 мг на доза) Ефедра вече няма така, че няма смисъл да приказваме за нея.
Следя темата с много голям интерес!И аз съм на СХ вече към 4 дена по 1 сутрин на гладно,но от утре почвам по 2 на ден.Какви са ми наблюденията-нямам апетит определено и се насилвам да имам поне 3 хранения като хората(обед,преди и след тренировка).Също примерно гладен съм,но като седна да ям 2-3 хапки и ми се отяжда.Иначе нито треперя,може би малко по-трудно заспивам,но все пак нито,работя,нито уча,само ям и тренирам :) Това ми е първия фат бърнер и общо взето незнам какво да очаквам,но като гледам другите във форума са полудели...УСПЕХ МАШИНИ!!!
Абе май си зависи и какво правиш през деня.Аз например цял ден като мъкна и слагам картона и не се спирам на едно място,и си огладнявам но го има това че се наяждам от по малко.Но след този ден,ако отида и да бягам след това съм просто труп,няма и помен от 12 часовата енергия на sx.А за хипогликемията,когато съм на 50 гр. въгл. на ден и на sx и аз съм получавал хипогликемия.
Ами ще получите как няма да получите хипогликемия,може и да припаднете някъде!Абе хора нормални ли сте?Като видя такива постове и полудявам,за какво е направен този форум да се образоваме.Как може да стоите на 50 грама въглехидрати дори и на НВД?Замислете се какъв огромен разход на енергия имаш ти примерно на работа цял ден като работиш,после тренираш в залата то и самия организам харчи мнохо енергия за дишане и т.н.Независимо какъв си и какви са ти целите 50 грама въглехидрати на ден е ВРЕДНО И БЕЗПОЛЕЗНО!Аз примерно не мога да си представя да ям толкова малко а то няма и смисъл,защото аз днеска примерно тренировката ми е 14-16 суперсерии за гръб,след това корем и кардио 45 минути!Изразходвам огромно количество енергия,как ще издържа с 50 грама въглехидрат аз ще припадна.Принципа е,че колкото ви е по-тежка и интензивна тренировката,толкова повече волности може да имате в храненето(нямам предвид да яде козунаци и кифли,просто да не се ограничава чак толкова)
Мнението беше редактирано от fe2_vanio на 15.07.09 09:41.
A замислял ли си се , че може да прави carb cycling и те този ден да му е LOW или ZERO ?
Хайде да не се отклоняваме от темата, а тя не е за режимите.
15.07.09
10:17
Аз, дори на НВД, държа минимум от 100 гр. въглехидрати на ден. Надолу не трябва да се смъква.
Тоя СХ е нещо уникалнооооо!!!До вчера ядях на сила,днеска вече и на сила не мога.Не съм ял от вчера от 8 часа вечерта а сега в 13,15 едвам изядох 100 грама пилешко едвам си го натъпках в устата.Явно със Слим Екстрийма ще го караме сано на шейкове,то не можеш да ядеш!Я да питам нещо...сутрин на гладно пия СХ и л-карнитин 1 грам и след това си пия кафето...кога да си пия протеина,заедно със СХ на гладно веднага след ставане или по-късно?Благодаря ви
И аз имам същия въпрос, но за Fyre. Сутрин първият прием с Л-карнитина и Протеина едновременно ОК ли е. Днес даже пих два Fyre 10-15 минути преди протеина и Л-карнитин.
Аз лично го пия винаги преди хранене, поне 20-30 мин. Никога не го приеамам едновременно с храна.
15.07.09
12:41
As an adult dietary supplement, take 1 fyre capsule 30-60 minutes before meals one to three times daily.
Същото важи и за СХ. Щом нямате стомашни болки, пийте препаратите на гладно преди храната.
Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 15.07.09 12:42.
Днеска за първи път пих 2 таблетки СХ за един ден.Едната сутрин на гладно,другата 1 час преди тренировка.Определено ми се покачи кръвното,едно напрежение усещам в главата и очите 100% е от кръвното.И най-сетне усетих тази сухост в устата,за която говори Емзо.За 5 дена на СХ 2 кг съм надолу и 1,5 см от талията по-малко.Ръка същата.
Страничните ефекти на SX които описвате , са същите като на сибутрамина. И при него има безсъние, увеличено кръвно налягане , сухота в устата и понижен апетит. Надявам се че SX не съдържа подобно вещество в съдържанието си . Скептичен съм към новите бърнери с драстични ефекти , защото преди време се установи че в известен бърнер (по точно ALRI Venom Hyperdrive 3.0) откриха сибутрамин. За тези които четеат с неодобрение , нека прочетат някои теми за тъй наречения редуктил в българските форуми .
Ето например тази тема разисква употребата на редуктил и страничните му ефекти : http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=332503.msg8676755
Нали знаеш,че този бизнес е за много милиони и конкурентните фирми се следят една друга до дупка.100 % фирмите си пускат изследвания на продуктите на конкурента и ако излезне нещо гнило се вдига страшен скандал по медиите с цел да се смаже конкурента.Така,че не се притеснявам да сложат някой боклук,поради простата причина,че ще ги разорят после...
Абе хора като гледам как сваляте килограми започвам да си мисля че моя sx нещо е дефектен.Моята капсула е оранжева отвън а като се отвори вътре има кафяв прах.Ще помоля някой да отвори една от неговите и да сподели дали и при него е така.