Тренировка / Хранене

14.07.09
15:15

Тренирам от 5-6 месеца с малки прекъсвания интересува ме каква храна трябва да ям - наскоро свалих 10тина колиограма //
Тегло: 78-9 преди бях 89 свалих ги за месец и нещо.
Ръст: 186см.
Години: 17

Цел: 1-во степенна Да направя плочки или поне да стагна много корема.
2ро степенна - Да оформя и ръцете. И тяло като цяло.

Интересува ме горе доло как и какво да тренирам и важното - каква храна да ям.
Високо въглихидратна или ниско?! (закуска. обяд, преди и след тренировка, вечеря)

Благодаря предварително.

14.07.09
17:04

Сутрин ставаш и ядеш едно кифте. После почваш да четеш стаиите за диети и хранене—>(НВД) . После влизаш във форума и се разтърсваш за темата за НВД. Ако преди да си свършил да четеш умираш от глад значи четеш бавно.

14.07.09
17:18

Некъв комик ли си ти кво?!

14.07.09
17:39

казано от Crack1 на 14.07.09, 17:18:

Некъв комик ли си ти кво?!

Едва ли е комик, нищо че подхожда комично ;), но с право.
Аз самият преди да пусна първия си пост съм чел статиите повече от месец и все още има мноооого за четене. Разбира се, че е по-лесно да попиташ, но преди да прочетеш “базата знания”, която се е натрупала тук не е добре да постваш. Може да се намери някой, който веднага да ти отговори на въпроса, но това няма да ти донесе нищо. Не си ли блъскаш малко главта сам и преди да си обясниш някои неща нищо няма да стане.

Късмет!

14.07.09
17:43

Въпроса е Ниско или Високо въглихидратни диети да търся?! За съответните мускулни групи

Мнението беше редактирано от Crack1 на 14.07.09 17:43.

14.07.09
17:50

казано от Crack1 на 14.07.09, 17:43:

Въпроса е Ниско или Високо въглихидратни диети да търся?! За съответните мускулни групи

Да направиш плочки (да ги покажеш) и да стегнеш корема са две различни неща. Моят е стегнат, но плочките са се скрили под “авторитета” ми.

Ако ще ги показваш НВД. От тук нататък търси и чети.

Късмет!

14.07.09
18:46

При мен положението ако е комично, при теб е трагично.  Сега като на по-специален ще ти обясня. Горе има едно зелено. Избираш диети. След като избереш диети ти излиза каква диета искаш, дали за отслабване, дали за орелефяване, дали за качване. Най веротно търсиш за ореляфяване. После като цъкнеш на него ти излиза една статия. ЧЕТЕШ. След това ако още не си разбрал дали ти трябва ВВД или НВД значи имаш сериозни проблеми.

14.07.09
19:40

Макар че доста критично ми го казахте г/д разбрах просто ме интересуваше тренировката и диетата ква да е но явно ще го карам коремни упражнения с НВД доколкото знам за мускули тряят много въглихидрати и калорий но за релеф малко добре мерси

TR

15.07.09
06:04

Прибави и кардио към програмата ти !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1