30.01.05
14:44
Здравейте понеже съм така “лекинко” пухкавичък (185см ~115кг) реших да понамаля та спрях хляб сладко ала бала сол и т.н и реших да почна следната програма след като изчетох почти целият ви сайт:Три дневна(Понеделник Сряда и Петък)
1-ви ден 30мин На велоаргометъра,30минути тичане и Програмата за гърди и бицепс+120коремни(4х30)
2-ри ден 3мин колело 30мин тичане програма за Гръб и трицепс+коремни
3-ти ден каране тичане Рамене бицепс трицепс + коремни
Та ако нещо не както трябва някои по разбиращ да корегира плс.
Ади поздрави.
Първо тренировката, после тичането и колелото. З мин. на колелото става за загрявка в началото.
30.01.05
18:48
сега ли започваш да тренираш или имаш стаж???
Както си го написал, ще ти се “стопят” ръцете. Махни бицепса и трицепса от дните за гърдите и гърба.
31.01.05
19:25
абе единици са хората ,които на 115 кг могат въобще да изпълнят посоченото натоварване
30мин На велоаргометъра,30минути тичане и Програмата за гърди и бицепс+120коремни(4х30)
затова го попитах сега ли започва :wink:
31.01.05
19:34
[quote author=“xmanx”]абе единици са хората ,които на 115 кг могат въобще да изпълнят посоченото натоварване
30мин На велоаргометъра,30минути тичане и Програмата за гърди и бицепс+120коремни(4х30)
затова го попитах сега ли започва :wink:
Тичънате и колелото не ми е проблем мога и до час да докарам но целта ми е да не горя много от мусколната маса в момента бицепса мие 46см и е що годе релефен.
[quote author=“xmanx”]абе единици са хората ,които на 115 кг могат въобще да изпълнят посоченото натоварване
Аз съм 140 и си търча по 40 мин като пиленце не в това грешката а дали има тренинг индивида да не е някой улежал се и чувал за бягане само в спортните новини
31.01.05
19:46
:D ами така кажи
мога да ти препоръчам следното,според това какво на мен ми е подействало
тичане-всеки ден,сутрин половин час след ставане по 30 мин.
тренировките ми бяха подобни на твоите,но след тях пак вкарвах отново 30 мин. тичане.
кремните ги правех веднага след кроса.
ако прецениш можеш да разделиш тичането-сутрин+ коремни/на гладно/,а велоергометъра след тренировка,това е от мен.Успех!
31.01.05
19:53
е да има го риска,но с по 200 гр белтъчини на ден и 2200-2500ккл,става :lol:
и да ти призная ръка на 43-44 релефна изглежда много по-добре от 47-48 мазничка :?...според мен
31.01.05
22:18
Всеки ден немога да бягам за съжеление защото миналата година някъде към Маи месец много тежко си счупих глезена(даже го надробих) и трябва 1 ден да релаксирам за сега го мислим Понеделник сряда петък и неделя разходка на некъде(кат пенсийте :) )..
31.01.05
23:31
ок,имам само един въпрос до колко ти стига пулса при това 1-ночасово кардио или ми отговори за какво време пробягваш 5 обиколки на стадион-2км :)
06.02.05
12:01
не съм си мерил пулса :0 но иначе тичам ~4km за 30мин.Да не отварям нова тема ами да си питам тука бихте ли ми препоръчали някаква добавка или нещо друго за по бързо топене на тез бухтички :).мерси предварително.
06.02.05
12:06
само да ти кажа нещо друго - не е ли по-добре да разделиш кардиото за началото и края на тренировката, вместо да ги правиш 1 след друго ?
иначе за добавки - L-carnetine сутрин и преди тренировка
Най добре е сутрин на гладно след чаша голямо кафе тогава ефекта е максимален а иначе се препоръчва след тренировката
На мнение съм,че и аминокиселините и суроватката играят много важна роля при свалянето,защото ми се къса сърцето когато горя мускули :lol:
Няколко савета от мен:
1Тренировката да е сутрин
2Протеин или амино (храна или суплементи) преди тренировка 30-45 минути
3 отрицателен калориен баланс
4 не тренирай ако не си възтановил и компенсирал
5 кафе 30-45 минути преди тренировка -това го прави рядко примерно 3пъти в месеца, но ако имаш някакви проблеми със сърцето от наднорменото тегло не го прави
по-здрави
emil_mlo коя тренировка имаш предвид да е сутрин 30-40 мин след качествено ядене? Кардио или с тежестите в залата? И кога да е другата в такъв случай?
Кардиото въпреки, че и тази с тежести може да е сутрин. Примерно по това време кардио и след това по обяд към 12:00 часа тжестите. И забравих да ти кажа за диетата да правиш веднъш на 6 дни свободен ден когато си хапваш. Това време за свободен ден можеш да го овеличаваш и намаляваш.
по-здрави
под плавно се разбира стъпаловидно намаляване на сложните въглехидрати,премахване на простите и може би увеличаване на протеина
09.02.05
23:02
damarus
не съм си мерил пулса :0 но иначе тичам ~4km за 30мин.
според мен е слабичко,премери си пулса след такова тичане,той е показател за натоварването върху организма и от там за енерго разхода.Стреми се да тичаш 1км за 4-6мин. не по-бавно.
Иначе за останалото-прочети съвета на emil_mlo
10.02.05
09:56
Виж сега. Преди тренировка и след е добре да се поразмърдаш малко ем да загрееш ем да релаксираш после. Но според мен с “потичване” няма да направиш много. Отдели си два дни в седмицата за специализирана тренировка с тичане. Отначало по-лека заради глезена и постепенно ще увеличаваш времетраенето и натоварването. Тренирам ръгби от доста време и в отбора имаме едно момче, което дойде преди около 3 години. Беше 120 и няколко кг. Не можеше да дръпне 80 метра на спринт. Играеше на мачовете само по половин максимум 1 полувреме. Само за 1 година той стана 98 кг., в страхотна форма, играе без проблем цели мачове на макс, доста по подвижен и доста се оформи отсякъде. Никога не е ходил на фитнес и никога не е спазвал диети. Но тренираше 3 пъти седмично - Яко тичане. Та според мен това е начина само да не те мързи. Ако искаш мога да ти напиша няколко спец. тренировки да си ги менкаш. Айде и успех :)