програма за крака

15.07.09
19:49

Искам да питам програмата която съм изготвил за крака дали е добре, искам да кажа че съм махнал  клек щанга заради лека херния :

1.ти4ане на патечката под наклон
2. http://www.bb-team.org/exercise/1185/
3. бедрено разгаване
4. бедрено сгаване

16.07.09
07:34

напади вместо разгЪване

TR

16.07.09
12:46

Включи лег преса. Това е за бедра включи и прасци.

16.07.09
13:58

лег преса няма да мога правя ... пак ще се напъваМ и ще ме заболи хернията ..  пък прасци няма смисал да правя ... те не растат хах

16.07.09
15:39

хах
ами как ще растат като не ги тренираш  :-)

16.07.09
22:04

Колкото и абсурдно да ти се стори, дори и без тренировки ще му разстът ;) Стига да тренира здраво горната част на тялото си. В неговият случай е по-добре да си остане с упражненията които е изброил :) Все е по-добре от нищо :)

17.07.09
08:45

еми така ще направя които съм изброил ... аз не гоня много големи крака.... аз съм баскетболист не са ми малки краката ама се пак ... траибва да има прая някаф трен хубав ... тея ще са ми достатчни :D все пак мерси за коментарите ви .
Rafael мога да кажа със сигурност че да тренираш във фитнеса прасец е толкова излишно !  прасеца е генетичен и ако го нямаш няма как да го напраиш!  и да го имаш можеш само да го оформиш , едва ли може да порасне значително

TR

17.07.09
08:47

Е то ако беше така никой нямаше да го тренира за прасеца. Аз ден за крака не си представям без клек и лег преса.

17.07.09
15:17

Ами добре тогава...
тренирайте здраво гърди и рамене и след 3 месеца ми кажете с колко сантиметра са ви пораснали прасците  :smirk:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1