17.07.09
16:31
Здравейте,искам да ви попитам някой ходил ли е на лимфодренаж?Боли ли,има ли ефект ако да колко време?И вие как се справяте с целулита?Благодаря предварително.
17.07.09
16:35
Използвай търсачката...
Стана ми интересно и се поразрових и аз :) Една форумна колежка беше написала, че е ревала през сълзи :ohh: :long:
Мнението беше редактирано от perlsite на 17.07.09 18:03.
17.07.09
18:11
да...:) А сама като си го правиш масажа, поне знаеш защо ревеш - има синки, ама има и ефект:)
Мнението беше редактирано от Ива Павлина на 17.07.09 18:14.
Днес бях точно на такъв масаж. Има два вида - с апарат с вакум и мануален/масажист/. Аз предпочетох мануален и съм много доволна. Беше отпускащо и релаксиращо и след вчерашните клекчета и т.н ми подейства добре. Изобщо не боли. за другият вид съм чувала, че не е много приятно, но има невероятен ефект ако се направи цял курс
17.07.09
19:25
Каквото и да си говорим, ако разчита човек само на масажчета, хапове и козметика от “мега”, “хипер”, “гига” естество и с извънземно-невероятен ефект ... без дисциплина в храненето и спорта НИЩИЧКО няма да стане!!!
казано от mi6ito2 на 17.07.09, 16:31:
Здравейте,искам да ви попитам някой ходил ли е на лимфодренаж?Боли ли,има ли ефект ако да колко време?И вие как се справяте с целулита?Благодаря предварително.
Май бъркаш лимфодренажа с антицелулитния масаж. Разликата е ОГРОМНА!
Лимфодренажа е повърхностен масаж, който се използва за третиране на лимфни отоци и, както подсказва името - за “избутване” на застоялата лимфа до лимфните възли.
Антицелулитния масаж е енергичен, въздейства на подкожните тъкани и мускулите и има за цел да кръвоснабди обилно засегнатите зони за да им се въздейства и когато целулита е налице, обикновено е болезнен.
Отговора е почти професионален. За премахване на целулит лимфодренажния масж е само спомагащ т.е. не помага сам.
има други видове масажни техники за разбиване на целулита, но често не ги правят, защото не всеки масажист се заема с тях и са скъпи. Имам познат който се занимава професионално затова вече съм в час.