Целулит.Въпросче за лимфодренаж?

17.07.09
16:31

Здравейте,искам да ви попитам някой ходил ли е на лимфодренаж?Боли ли,има ли ефект ако да колко време?И вие как се справяте с целулита?Благодаря предварително.

17.07.09
16:35

Използвай търсачката...

17.07.09
18:02

Стана ми интересно и се поразрових и аз :) Една форумна колежка беше написала, че е ревала през сълзи :ohh:  :long:

Мнението беше редактирано от perlsite на 17.07.09 18:03.

17.07.09
18:11

да...:) А сама като си го правиш масажа, поне знаеш защо ревеш - има синки, ама има и ефект:)

Мнението беше редактирано от Ива Павлина на 17.07.09 18:14.

17.07.09
19:10

Днес бях точно на такъв масаж. Има два вида - с апарат с  вакум и мануален/масажист/. Аз предпочетох мануален и съм много доволна. Беше отпускащо и релаксиращо и след вчерашните клекчета и т.н ми подейства добре. Изобщо не боли. за другият вид съм чувала, че не е много приятно, но има невероятен ефект ако се направи цял курс

17.07.09
19:25

Каквото и да си говорим, ако разчита човек само на масажчета, хапове и козметика от “мега”, “хипер”, “гига” естество и с извънземно-невероятен ефект ... без дисциплина в храненето и спорта НИЩИЧКО няма да стане!!!

17.07.09
20:05

казано от mi6ito2 на 17.07.09, 16:31:

Здравейте,искам да ви попитам някой ходил ли е на лимфодренаж?Боли ли,има ли ефект ако да колко време?И вие как се справяте с целулита?Благодаря предварително.

Май бъркаш лимфодренажа с антицелулитния масаж. Разликата е ОГРОМНА!

17.07.09
21:04

До колкото знам лимфодренажа помага с/у целулит  :-/  нз

18.07.09
04:54

Лимфодренажа е повърхностен масаж, който се използва за третиране на лимфни отоци и, както подсказва името - за “избутване” на застоялата лимфа до лимфните възли.
Антицелулитния масаж е енергичен, въздейства на подкожните тъкани и мускулите и има за цел да кръвоснабди обилно засегнатите зони за да им се въздейства и когато целулита е налице, обикновено е болезнен.

04.11.09
14:05

Отговора е почти професионален. За премахване на целулит лимфодренажния масж е само спомагащ т.е. не помага сам.
има други видове масажни техники за разбиване на целулита, но често не ги правят, защото не всеки масажист се заема с тях и са скъпи. Имам познат който се занимава професионално затова вече съм в час.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1